Тема за Данчо Лазаров и анкета "ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ГО ИЛИ НЕ?"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Одобрявате ли Данчо Лазаров като ръководител на волейбола ни или не?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

cristely
Контакти:

Re: Данчо Лазаров: Каква оставка? Търсим нов селекционер !!!

Мнениеот cristely » 30 май 2012 22:41

Баси дебелокожия "инженер"! Умиране има налапване няма. Трябва некой да го гръмне за да изчезне от волейболната сцена.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 30 май 2012 22:46

вие още малко ще посикате и борисалв михайлов да си подаде оставката

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 30 май 2012 22:46

plamenfm написа:Гонг, каква е тази политическа помиярщина тук? Куцо и сакато, нямащо си хал хабер от волейбол, коментира този спорт и ръси всевъзможни глупости. Тези коментиращите политиката и историята, по такъв селяндурски начин просто ги блокирайте. Отворете им една тема плювалник и да се плювчат там. Ей прост народ бе! Подаваш му тема "волейбол" то тръгва да ти говори за политика, история и други далече от темата неща. А има и такива още по-нагли, които те питат: "Ама къв е тоя Радостин Стойчев". Ей.... марш на село, тъпанари!!!

И на мен ми е много странно как Радостин Стойчев би могъл да поиска оставката на председателя на едно сдружение от клубове при положение, че не представлява нито един от тях. Не коментирам треньорските качествата на Стойчев, но поведението му е напълно неадекватно. Още по-необяснимо е поведението на Матей Казийски, който е само един национален волейболист.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 30 май 2012 22:50

И аз съм възмутен от политическите простотии, които се ръсят тук! А феновете на нещо не е задължително да имат еднакви политически виждания. Въпросът е, че Лазаров е нагъл, много нагъл и не му пука за БГ волейбола! Аз не съм голям привърженик на Радостин, за мен е важно волейбола да върви. Защото е една положителна емоция и гордост за всички ни! Но, ако Радо класира отбора и нещата потръгнат (както стана в последния мач) предпочитам него пред Лазаров. Мога да се върна назад и да си припомня и доста други "ГРЕШКИ" на господин Лазаров, но няма да го правя, който е следял събитиято в последните 10 години, знае какво се е случило. Не искам да разбиват този така успешен в последните години спорт! А се вижда, че въпреки смяната но поколенията, имаме потенциал!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 30 май 2012 23:06

1912BOTEV написа:И аз съм възмутен от политическите простотии, които се ръсят тук! А феновете на нещо не е задължително да имат еднакви политически виждания. Въпросът е, че Лазаров е нагъл, много нагъл и не му пука за БГ волейбола! Аз не съм голям привърженик на Радостин, за мен е важно волейбола да върви. Защото е една положителна емоция и гордост за всички ни! Но, ако Радо класира отбора и нещата потръгнат (както стана в последния мач) предпочитам него пред Лазаров. Мога да се върна назад и да си припомня и доста други "ГРЕШКИ" на господин Лазаров, но няма да го правя, който е следял събитиято в последните 10 години, знае какво се е случило. Не искам да разбиват този така успешен в последните години спорт! А се вижда, че въпреки смяната но поколенията, имаме потенциал!

Извинявай, но не следиш родния волейбол. Успехите му във "времето" на Лазаров са неизмерими с нито един колективен спорт в цялата история на България. Успехи не на едно поколение, а на различни национални отбори, които ясно показват как работи федерацията. Тези успехи не се признават единствено от пълните лаици(дори и в този форум), които си нямат и напредства от тях. Малко инфо, което, ако можеш да обориш:
Нац. отбор кадети е четвърти на СП в Аржентина за м.г., юношите са втори на ЕП в Беларус за 2010г., девойките са трети на СП в Мексико за 2010г., младежите са трети на СП от Техеран. Имаме победи от Балкански първенства на килограм, успехите на нац. отбор за мъже(до идването на Стойчев) са известни на всички, жените също. Четри поредни години родния шампион участва в ШЛ(без да има право) с личното хадатайство на Лазаров. Мога да продължавам, но мисля, че на всички трябва да е ясно-Лазаров е един от малкото много успешени ръководители в родния спорт.

renegade_s
Контакти:

Мнениеот renegade_s » 30 май 2012 23:35

stoyankd написа:
1912BOTEV написа:И аз съм възмутен от политическите простотии, които се ръсят тук! А феновете на нещо не е задължително да имат еднакви политически виждания. Въпросът е, че Лазаров е нагъл, много нагъл и не му пука за БГ волейбола! Аз не съм голям привърженик на Радостин, за мен е важно волейбола да върви. Защото е една положителна емоция и гордост за всички ни! Но, ако Радо класира отбора и нещата потръгнат (както стана в последния мач) предпочитам него пред Лазаров. Мога да се върна назад и да си припомня и доста други "ГРЕШКИ" на господин Лазаров, но няма да го правя, който е следял събитиято в последните 10 години, знае какво се е случило. Не искам да разбиват този така успешен в последните години спорт! А се вижда, че въпреки смяната но поколенията, имаме потенциал!

Извинявай, но не следиш родния волейбол. Успехите му във "времето" на Лазаров са неизмерими с нито един колективен спорт в цялата история на България. Успехи не на едно поколение, а на различни национални отбори, които ясно показват как работи федерацията. Тези успехи не се признават единствено от пълните лаици(дори и в този форум), които си нямат и напредства от тях. Малко инфо, което, ако можеш да обориш:
Нац. отбор кадети е четвърти на СП в Аржентина за м.г., юношите са втори на ЕП в Беларус за 2010г., девойките са трети на СП в Мексико за 2010г., младежите са трети на СП от Техеран. Имаме победи от Балкански първенства на килограм, успехите на нац. отбор за мъже(до идването на Стойчев) са известни на всички, жените също. Четри поредни години родния шампион участва в ШЛ(без да има право) с личното хадатайство на Лазаров. Мога да продължавам, но мисля, че на всички трябва да е ясно-Лазаров е един от малкото много успешени ръководители в родния спорт.

Пич, аз не пиша по такива форуми, но това твоето мнение ме накара да се регистрирам и да ти отговоря. Ако ти следеше волейбола или още повече беше деен участник във волейболния живот в България щеше да знаеш, че тези успехи, които си изредил са ВЪПРЕКИ управлението на Лазаров. Нищо градивно, което е в правомощията на инж. не е направено през годините. ЦСКА получи право да играе в ШЛ първоначално, защото GMcapital е генерален спонсор на CEV, а един от съдружниците в тази фирма е собственика на ЦСКА. Женския национален отбор изживя последните една-две години най-срамните неща, които могат да се случат на един спортен отбор, още повече НАЦИОНАЛЕН. В нормална държава това ръководство още тогава би трябвало да е в историята. Инжинера просто е намерил ниша, в която необезпокоявано може да цоца държавни пари, да държи правата на 90% от състезателите (до скоро, сега може би 50%) и да използва националните отбори, за да ги продава в чужбина.
А за тези, които питат кой е Стойчев да иска оставки е все едно да попиташ кой е Моуриньо и дали има право да иска оставки в португалската футболна федерация. Ако Моуриньо поиска оставка то португалците със сигурност ще си изгонят не само футболните управляващи, а и националните такива. И това е по една проста причина- Моуриньо/Стойчев разбират от спорт, организация, тренировка, тактика и т.н. в пъти повече от хора не събличали се никога в час по физическо.
И още нещо- провери какви успехи имаме преди Данчо Лазаров и ми кажи при неговото ръководство не отстъпваме ли от позициите си!?

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 31 май 2012 00:02

renegade_s написа:Пич, аз не пиша по такива форуми, но това твоето мнение ме накара да се регистрирам и да ти отговоря. Ако ти следеше волейбола или още повече беше деен участник във волейболния живот в България щеше да знаеш, че тези успехи, които си изредил са ВЪПРЕКИ управлението на Лазаров. Нищо градивно, което е в правомощията на инж. не е направено през годините. ЦСКА получи право да играе в ШЛ първоначално, защото GMcapital е генерален спонсор на CEV, а един от съдружниците в тази фирма е собственика на ЦСКА. Женския национален отбор изживя последните една-две години най-срамните неща, които могат да се случат на един спортен отбор, още повече НАЦИОНАЛЕН. В нормална държава това ръководство още тогава би трябвало да е в историята. Инжинера просто е намерил ниша, в която необезпокоявано може да цоца държавни пари, да държи правата на 90% от състезателите (до скоро, сега може би 50%) и да използва националните отбори, за да ги продава в чужбина.
А за тези, които питат кой е Стойчев да иска оставки е все едно да попиташ кой е Моуриньо и дали има право да иска оставки в португалската футболна федерация. Ако Моуриньо поиска оставка то португалците със сигурност ще си изгонят не само футболните управляващи, а и националните такива. И това е по една проста причина- Моуриньо/Стойчев разбират от спорт, организация, тренировка, тактика и т.н. в пъти повече от хора не събличали се никога в час по физическо.
И още нещо- провери какви успехи имаме преди Данчо Лазаров и ми кажи при неговото ръководство не отстъпваме ли от позициите си!?

Чудех се дали да ти отговарям. Почти нищо вярно няма в твоето мнение. Бих ти припомнил, че Марек ще участва в ШЛ т.г. не заради Г.Георгиев. Самият Георгиев няколко пъти говори по темата"ЦСКА-ШЛ". За правата на състезателите това, което си написал е пълна лъжа. Да сравняваш Стойчев с Мауриньо е нелепо. Двамата са в различни спортове, поставени в различни условия, напълно несравними.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 31 май 2012 08:28

тоя треа с лопатата да го ринеме
[center]Изображение[/center]

renegade_s
Контакти:

Мнениеот renegade_s » 31 май 2012 09:47

stoyankd написа:
renegade_s написа:Пич, аз не пиша по такива форуми, но това твоето мнение ме накара да се регистрирам и да ти отговоря. Ако ти следеше волейбола или още повече беше деен участник във волейболния живот в България щеше да знаеш, че тези успехи, които си изредил са ВЪПРЕКИ управлението на Лазаров. Нищо градивно, което е в правомощията на инж. не е направено през годините. ЦСКА получи право да играе в ШЛ първоначално, защото GMcapital е генерален спонсор на CEV, а един от съдружниците в тази фирма е собственика на ЦСКА. Женския национален отбор изживя последните една-две години най-срамните неща, които могат да се случат на един спортен отбор, още повече НАЦИОНАЛЕН. В нормална държава това ръководство още тогава би трябвало да е в историята. Инжинера просто е намерил ниша, в която необезпокоявано може да цоца държавни пари, да държи правата на 90% от състезателите (до скоро, сега може би 50%) и да използва националните отбори, за да ги продава в чужбина.

Чудех се дали да ти отговарям. Почти нищо вярно няма в твоето мнение. Бих ти припомнил, че Марек ще участва в ШЛ т.г. не заради Г.Георгиев. Самият Георгиев няколко пъти говори по темата"ЦСКА-ШЛ". За правата на състезателите това, което си написал е пълна лъжа. Да сравняваш Стойчев с Мауриньо е нелепо. Двамата са в различни спортове, поставени в различни условия, напълно несравними.

Що се хващаш за думите? Давам пример за Моуриньо просто защото има големи успехи в своя спорт както и Радо Стойчев. В Португалия национално значим спорт е футбола, в който имат успехи, при нас това е волейбола. На кого да се доверим сега- на Радо Стойчев, който откакто се помни се занимава с волейбол, произлязъл е от волейболно семейство, има успехи във волейбола като треньор каквито НИКОЙ в България няма, а и най-вероятно никога няма да има или на ИНЖ. Лазаров, за когото не е ясно бизнеса му ли подпомага волейбола или става обратното. За това с правата на състезателите може да го провериш и ще се увериш, че съм прав.
За Марек си знаех, че това ще кажеш и за това ти го казвам, за да си по-добре информиран- предните 3 години ЦСКА участва в ШЛ единствено и само заради брата на Салпаров. Тази година Марек ще участва заради предните 3 години, а от следващия сезон България няма да има уайлд кард, освен ако отборите ни участващи в ЕТ не спечелят някой трофей и да ни дадат право да участваме.
И все пак може да ми отговориш за Лазаров- не трябва ли да си подаде оставката като лице на федерацията заради ПОЗОРНИТЕ истории в женския национален отбор, заради служебния шампион в националните ни първенства (и мъже, и жени), заради историята с Пламен Константинов преди Пекин??? Айде, приемаме, че Стойчев е никакъв в българския волейбол, че е деградирал тип-интригант, чиято единствена цел е да трупа нещо си (ти кажи какво) на гърба на България, приемаме, че Казийски е един прост състезател, който няма право на глас и изисквания, но заради гореспоменатите гафове не мислиш ли, че във всяка друга държава г-н Данчо Лазаров отдавна щеше да е изметен от стола си или щеше да си подал сам оставката?!?!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 31 май 2012 12:24

Сега топката е в премиера. Нали Стойчев остана по негова молба. Сега щом се е захванал, да бъде така добър и да намери начин да отстрани инженера след квалификациите. Защото на всички които следят волейбола е ясно, че последния трябва да си замине независимо от изхода на квалификациите и от това кой ще е треньор след тях. Просто е вреден за волейбола. Иначе защо ни класиране, след като Стойчев ще се откаже след квалификациите, а някои от най-добрите в отбора ще го последват. С какъв отбор ще се представяме там в такъв случай? Лазаров бил търсил нов треньор. Ами защо не е намерил до сега?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Волейбол”