Изгониха фенове на волейбола от залата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doni89cska
Контакти:

Re: Изгониха фенове на волейбола от залата

Мнениеот doni89cska » 09 юни 2012 01:08

Абе хората Европейско играят - дайте поне един месец да не се занимаваме с Абсурдистан.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 09 юни 2012 01:11

Владо николов, капитанчето, е змията в в отбора! Нема такъв идиот!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 09 юни 2012 01:14

W84me написа:
D.Georgiev написа:
W84me написа:Как няма да ги изгонят??Тия дето бяха опънали плакатите днес са уникални идиоти!Какво е виновен Данчо Лазаров,че нашите не могат да бият 2 мача поред?Големите звезди,винаги с голямата кошница и накрая нищо!Стойчев е човекът, който трябва да си тръгне!Такъв резил не сме имали скоро,този човек, с надменното си държание е на път да откаже много хора от този спорт!

Искаш ли да сравняваме успехите на Данчо ти Лазаров с тези на Радо Стойчев? Това е демокрация, над 70-80% от волейболните фенове му искат оставката. Да си я подава и да се маха с високо вдигната глава. Ако след това не тръгне няма да има от какво да се срамува. Ама да си такъв червей, да се криеш и да нямаш достойнство дори да посетиш мачовете на националите... извинявай... Точно феновете са тези, които върнаха Стойчев. Не ни обяснявай как той щял да ни откаже от спорта. Какъв шеф на федерация си щом при 1 слаб мач преди олимпиада ще тръгнеш да сменяш треньора? Български Бай Ганьо, да се маха и той и Любо Ганев. Видяло се е, че от успешните ни спортисти управленци не става. Хората за тия постове учат с години, ние ги хакаме нявсякъде по заслуги!

Каква Олимпиада ? Налага се всички ние да плащаме за тези прехвалени играчи,за да могат да бият Бразилия с 3:0 в мач без значение и после да се борим за 8-12 място!Какво е направил Стойчев за националния отбор,това искам да разбера аз!Едно самочувствие,без покритие!Отклонява се вниманието от факта,че сме невероятно слаби,това е проблема!Радо Стойчев бил легенда за някакви жабари, а тука не може да бие ВЕЛИКИЯТ волейболен отбор на Германия,мерси!

Ти знаеш ли колко мача има Стойчев на чело а националите? Знаеш ли? Я си провери и ми кажи Пранди например как започна като треньор. Тия "жабари" определят модата във волейбола. Клубното им първенство е най-силното в Света, но от друга страна сме ние разбирачите от всичко. Като не ти харесва националния не ги гледай, недей да пишеш глупости. Някой от нас милиеят за този отбор, ходят на мачовете и го подкрепят. Нещо, което съм сигурен, че ти не си направил и един път дори. Защо не вземеш да оставиш тези, които пилеят нерви, средства и време да си кажат думата, а?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 юни 2012 01:21

Мен ме интересува,какво прави за нашият национален отбор!Не може да трябва да изиграеш един мач и то пред своя публика срещу не толкова претенциозен съперник и да го губиш, като последния кифладжия!След това да почнеш да обвиняваш Лазаров за твоите неуспехи,на това викат наглост!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 юни 2012 01:44

Няма на света такова уникално тъпо племе, като българското. Хора, абе ако наистина тези са изгонени от залата има само един начин да се оправят нещата - съд за организаторите на турнира или за охраната. Как така аз ще си платя билет и някаква полуграмотна мутра ще дойде да ме изгони от залата? :) . Обаче вие предпочитате да се леете по форумите, да правите някакви подписки, които нямат абсолютно никаква стойност. Нека изгонените да заведат един иск срещу федерацията ли ще е, срещу залата ли, да видиш следващия път как същата тази охрана ще ги посреща с хляб, сол и народни танци.
За Радостин Стойчев - не мога да го коментирам като треньор, нищо не разбирам от волейбола като тактика. Успехите му обаче са факт. Но факт е също така, че сътвори страхотна интрига, с която е на път да закопае отбора. Няма как един човек на заплата в дадена организация да скача на шефа си и да ходи при Бойко да му се моли. Като не му харесва федерацията, която му плаща заплатата, трябва да си подаде оставката. Така е по мъжки.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 09 юни 2012 04:23

W84me написа:Аз не споря,може и да има гафове,но се опитват да изкарат него виновен за некадърните ни волейболисти и най-вече този надменен човек,който имаме за треньор!Какъвто и гаф да е направил Лазаров,не може да се сравни със срама и резила от мача с Германия!

Много ми харесват точно такива потребители в този форум! Компетентни по всичко! Този заедно с ruash(дано да не бъркам ника, но той ще се сети), та кои викаш са некадърните волейболисти?! Резил срещу Германия ли?! Че, това си е подвиг бе, човек! Както беше подвиг да биеш 80 млн. Германия на футбол! Абе, разбирач, знаеш, ли че там има над 90 000 клуба?! При такава конкуренция, та те станаха вече звезди и в хокея (допреди 20 години никой не беше ги чувал там), знаеш ли, че са най-богатата страна в Евросъюза,та какво можем да и противопоставим ние?! Ами, нищо, отива нашият "скромен" отбор и им надува шортите във Франкфурт!!! Ако, САМО още веднъж оплюеш волейболния национален отбор ( не вземам страна, Лазаров - Стойчев), говоря за отбора, ще получиш от мене мноооого дълъг БАН! После се оплаквай на който си искаш!!!!! Но, хората, който доставят на мноооого малка и изстрадала България толкова радости, просто няма да ти позволя в ТОЗИ форум, да провокираш напрежение и да ги обиждаш!!!! .... Във връзка с темата, а ти "кадърнико", кой си?! Какво си направил за България, да я прославиш по света?!

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 09 юни 2012 05:18

В последно време много рядко пиша тук,но старателно прочетох всички коментари в тази тема,тьй като ми е изключително любопитна!Мислех да ви обяснявам колко праволинейни сте и за какви коне с капаци става вьпрос,но едва ли ще има смисьл...Всеки трезво мислещ с малки познания спрямо спорта може да си зададе следните вьпроси,както и да си отговори разбира се...и те са : Защо нашата гордост в последните години национален отбор по волейбол хваща последния влак за олимпиада?(защото потенциала не ни е достатьчен да побеждаваме винаги / малшанс или тотално безхаберие на треньора-номер 1 в света)? Защо при всяка изненадваща загуба,говорим за оставки и линчуване( от тук изказалите се,ще ми е интересно кой найстина следи този спорт и да коментира загубата на Куба от Канада с 2:3 като домакини вьв финала за О-К преди два месеца и какво направиха с отбора си и кьде и кой биха за да са на олимпиадата сега след тази загуба...Канада братче ??)Обяснете ми защо Пранди(който уважавам като чисто спортно-технически качества) по време на целия турнир се навьрташе в залата?Нали уж беше убиден заради онези? Сьщите вьпросни "онези" доброжелатели и водещи фигури(навьсения и от край време много пьлничкия) имат клауза в договорите си за тльста комисиона при назначаване на всеки нов треньор на отбора ни.Колко грамотни треньора се уволниха при пьрвите слаби резултати?Не е така ли ? Гонг като водещ спортен сайт при желание и неутралност може да покаже тези договори! А защо има такава клауза изобщо...тук не знам какво да ви кажа!? Защитниците на двамката да ми кажат какво са направили за развитието на този спорт вьпросните те? Казийски споделя,че вьзнамерява отказване от националния и настьпва шок и ужас-край с настоящето и бьдещето на отбора !? Абсурди абсурди абсурди...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 09 юни 2012 06:45

сега като паднем от фрация пак ли лазаров ще виновен на тоя нарцис (не че не виновен) :!: иначе не харесвам тоя спорт и ако ми играят в мивката :lol: просто много се надценяваме и най ме яд че трябва да плащам тея да се правят на голями играчи
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 юни 2012 07:20

8-)

Това е абсолютно безобразие !
В кои времена живеем ? Как така за един транспарант ще те гонят от залата при положение, че си си платил билета ?!

Написах го вчера, ще го напиша и днес:
Данчо Лазаров е типичен, мазен, комунистически сатрап !
Винаги с тези, които са на власт. Винаги правилно наведен. Готов на всичко само и само да остане на власт.
Той е тумора в единствения оцелял отборен спорт у нас - мъжкия волейбол. Той носи пряка вина за окаяното състояние на ДЮШ. Той е причината за проваленото вътрешно първенство, което завърши с излъчването на служебен шампион тази година. :shock:
Данчо Лазаров разпореди на капитана на националите Пламен Константинов да се прибира в България на Олимпиадата в Пекин през 2008 г. !
Така Данчо Лазаров носи пряка отговорност за провала на онзи шампионски отбор, който под ръководството на Мартин Стоев можеше спокойно да спечели олимпийски медали.
Данчо Лазаров стои в основата (заедно с Любо Ганев) на провала срещу Германия на предишните квалификации в София.
Всеки запознат може да ви каже, че в отбора имаше "хванати" волейболисти, които трябваше да провалят треньора Радо Стойчев.
Загубата от Германия и отпадането от турнира бяха подготвени. Силвано Пранди чакаше да заеме отново поста треньор на националния отбор. И сигурно това щеше да стане, ако не бяха бурните освирквания на българската публика в зала "Арена Армееец".
Данчо Лазаров създава нездрав дух в клубния ни и национален волейбол.
Данчо Лазаров е МРАЗЕН от огромна част от хората, които обичат волейболната игра !
Колкото по-бързо си замине този дерибей, толкова по-добре за последния ни оцелял спорт !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 юни 2012 07:47

Вероятно нямам право на мнение щото не съм подкрепил момчетата лично в залата но мисля че феновете може да бъдат малко по-организирани в протеста!Да видим дали могат да изгонят всички от залата!Е тогава ще е най-големия скандал!А и тези момчета които изгониха бяха доста толерантни!Платили са билет изкарали са плакат в който някой се е разпознал и хайде навънка!Там требва всеки да влезе с подръчни материали/яйца домати/ и да омажем боклуците в истински боклуци!Може да звучи малко крайно ама тези само от такива жестове разбират!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Волейбол”