Трябва ли Радостин Стойчев да бъде уволнен ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли Радостин Стойчев да бъде уволнен ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Re: Трябва ли Радо да си ходи ?

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 12 май 2012 23:02

Нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
radorezila

Мнениеот radorezila » 12 май 2012 23:02

Само Сините! написа:
mig31bg написа:Да си ходи. Най слабия треньор в цялата ни история е този прехвален Стойчев . Никъде няма да се класираме с тоя "треньор" .

Тоя треньор е най-добрия в Света.Нещо като Моуриньо,САФ и Гуардиола в футбола взети заедно.
Твърдо не! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

Е и ? За национала още колко трябва да го чакаме 5-10 години колко ?

Потребителски аватар
mig31bg
Контакти:

Мнениеот mig31bg » 12 май 2012 23:04

Само Сините! написа:
mig31bg написа:Да си ходи. Най слабия треньор в цялата ни история е този прехвален Стойчев . Никъде няма да се класираме с тоя "треньор" .

Тоя треньор е най-добрия в Света.Нещо като Моуриньо,САФ и Гуардиола в футбола взети заедно.

Пич ако имаш всички най-добри играчи на света не ти трябва да си голям треньор ?! Въпроса е да си треньор и за национален и за клубен отбор . Кой от изброените от теб треньори е постигнал нещо с национален отбор ?!

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 12 май 2012 23:04

radorezila написа:
Само Сините! написа:

Е и ? За национала още колко трябва да го чакаме 5-10 години колко ?

Ти какво искаш да направи?Много са ви разглезили нещо,в волейбола има 5-6 равностойни отбора,всеки може да бие всеки.Просто нашите не могат да си повярват в важните мачове.
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 12 май 2012 23:05

mig31bg написа:
Само Сините! написа:

Пич ако имаш всички най-добри играчи на света не ти трябва да си голям треньор ?! Въпроса е да си треньор и за национален и за клубен отбор . Кой от изброените от теб треньори е постигнал нещо с национален отбор ?!

Искаш да кажеш че изброените от мен,включително и Радо не стават.Много си неадекватен пичага. :)
И не мисля че имаме най-добрите играчи в света,както казах по-горе има 5-6 равностойни отбора,въпрос е на психика.
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 12 май 2012 23:08

по скоро ВЪН - продажници смотани !

Потребителски аватар
mig31bg
Контакти:

Мнениеот mig31bg » 12 май 2012 23:10

Само Сините! написа:Да си ходи. Най слабия треньор в цялата ни история е този прехвален Стойчев . Никъде няма да се класираме с тоя "треньор" .

Искаш да кажеш че изброените от мен,включително и Радо не стават.Много си неадекватен пичага. :)[/quote]

Много си зле май . Едно е мултимилионерите да ти купят 15 от най добрите играчи на света и после да си им треньор а друго е да избереш между ограничено количество добри играчи и да направиш добър отбор .

pompei
Контакти:

Мнениеот pompei » 12 май 2012 23:11

Още с назначаването му Ви пуснах тема, че от Радо нищо не става. Бил най-добрия тренер :) . С осем национала в Тренто и аз мога.Тази година Хуанторема напуска Тренто и ще видите наш Радо какво може. НИЩО. Нека сега всички, които ме се смееха тогава пак да го направят и сега, но времето само показва колко съм прав.
Айде поздрави на разбирачите до следващите провали с Радо. :)

Потребителски аватар
radorezila

Мнениеот radorezila » 12 май 2012 23:12

Колко турнира трябва да провали Радо. Дават му картбланш само заради репутацията му в Италия. От всички треньори на националния, които съм гледал Радо е най провалил се е, но все му дават шансове, с него нищо няма да постигнем :(

Върни се в “Волейбол”