Левски - ЦСКА 3:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Левски - ЦСКА 3:2
Факт е, незнам какво става напоследък с левскарите обаче став анещо много интересно.На Левски - ЦСКА аз не бях виждал толквоа малко левскари и да са по-малко от нас.На волейбола Левски - ЦСКаА бяха по-малко тръгнаха си и аз незнам по каква причина.Нещо става с вас.На баскетбол незнам дали ходите макарче играете добре в момента.Преди не бяхте такива
Не не съм от тях!

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
UltraBlue написа:POPCORN написа:Аз не съм казал че не лапа бе.казал ли съм такова нещо?Кой му плаща бе собственика на ЦСКа на волейбола ли бе, където нямат пари за топки?Смешна работа бе, не всичко е пари в тоя живот бе.Може да е всякакъв дучето ама ходи пред арестите и ги освобождава след мача нали а тепсиев кога го направи това ще се метна от някъде.Дучето просто иска най-доброто!Ама да ми кажеш, че ни плащат да ходиме на мачове това е най-смешното нещо което съм чувал през живота си.Кажи кой плаща да хода си взимам парите ще хода на всички мачове и на водна топка даже.ще съм ***ти богатия!
Кой освобождава Дудучето,оня друаните дето ходят само за да правят простотииАйде моля ти се
Ако си от тях радвай му се
Какво му се връзваш на този. гледай какви глупости пише, сигурно си ляга с Дучето и го милва под шкембето
- POPCORN
- Контакти:
Ти си много прост бе брато.Просто съм обективен.Да гадже съм на деблия?Проблем ли е!Просто съм от ЦСКа и виждам какво прави и как се държи.Да понякога не постъпва както трябва, ама кой не греши?Иска най-доброто за ЦСКА!Знае , че ние където ходиме на мачовете на ЦСКА всеки път го заслужаваме.Защото си даваме и последните пари.И затова е по остър и всичко.Когато нещо не е така е готов да се опълчи а не като вашата мишка да мълчи и да се подмазва на Батков!За мене дучето е точнит човек за ЦСКА !Не е важно кой го харесва и кой не!Важно е че си върши добре работата и обеденява хората, за което му правя евалата!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- sedem_!_dva
POPCORN написа:Факт е, незнам какво става напоследък с левскарите обаче став анещо много интересно.На Левски - ЦСКА аз не бях виждал толквоа малко левскари и да са по-малко от нас.На волейбола Левски - ЦСКаА бяха по-малко тръгнаха си и аз незнам по каква причина.Нещо става с вас.На баскетбол незнам дали ходите макарче играете добре в момента.Преди не бяхте такиваНе не съм от тях!
Ако вашият отбор отпадне от БАТЕ и Жилина, няма победа в Европа от 14 мача, вие няма да сте 5 човека на кръст на Кочината. То и сега сме на домакинските мачове 2 пъти повече от вас. Наистина бяхте за първи и последен път повече на последното дерби, затова оттогава не ви спира устата. На баскетбола ви нямаше никакви, нямаше и един ваш фен преди 2 седмици, когато отбора се разпада ви няма никакви. Да не почвам сега да ти обяснявам как се множите чорбарите и благодарение на кого, по-точно

А Дудучето е най-продажното прасе, което съм виждал. Продаде се преди 14 Януари, за да бъде в цирка на правителството, продава се и в момента, този път с/у националния отбор. Ако пък не се е продал е още по-лошо, защото тези глупости, които пишат по сайта на ЦФК не знам с какви думи да ги нареча. С една дума малоумници. Не отричам обаче, че е добър организатор и мотиватор

NON MOLLARE MAI
- POPCORN
- Контакти:
хубаво бе вие левскарите винаги сте по-добри във всичко бе.няма да споря всичко ви е най-на вас а защо си мълчиш за волейбола бе професоре.защо не кажеш как се изнизахте във третия гейм и оставихте отбра си без публика бе.нали сте голямата агитка най-дбората винаги ходите на всякъде най-много.повече от нас бабините ти трънки.в провинцията и си задерете задниците никога няма сте повече от нас.а ако се задоволявате, че в софия сте с 5 яовека повече отр нас хубаво радвайте се.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:Ти си много прост бе брато.Просто съм обективен.Да гадже съм на деблия?Проблем ли е!Просто съм от ЦСКа и виждам какво прави и как се държи.Да понякога не постъпва както трябва, ама кой не греши?Иска най-доброто за ЦСКА!Знае , че ние където ходиме на мачовете на ЦСКА всеки път го заслужаваме.Защото си даваме и последните пари.И затова е по остър и всичко.Когато нещо не е така е готов да се опълчи а не като вашата мишка да мълчи и да се подмазва на Батков!За мене дучето е точнит човек за ЦСКА !Не е важно кой го харесва и кой не!Важно е че си върши добре работата и обеденява хората, за което му правя евалата!
Добре де, всички разбрахме, че обичаш дучето. не го натяквай непрекъснато. Сега да ти кажа за феновете. на волейбол преди цска да играе в Шампионска лига, Левски игра 5 години в нея. Не само игра, но дори и биеше понякога, за разлика от вас. ти не разбра ли, че цска вече не е дразнител за левски и на футбол. само вие си мислите, че като спечелиш титлата сте велики. нищо подобно. От есента на 2005-а година за феновете на левски има значение съвсем друго - да бият в Европа. Дали го правят или не, е друг въпрос.
- a boy named goo
- Контакти:
djonik
Като цяло българският фен е устроен така, да ходи на мачове само когато отборът печели, а пък когато губи никакъв го няма, тук не става въпрос само за баскетбол и волейбол, но и за футбол. При Коен ЦСКА печелеше, което естествено докараваше в залата доста ултраси, при Стерянопулос пък се получи точно обратното, отборът беше на последно място и натрупа само загуби, което доведе до отлив на публика.За това не мисля, че парите на Коен са играли някаква роля.
Като цяло българският фен е устроен така, да ходи на мачове само когато отборът печели, а пък когато губи никакъв го няма, тук не става въпрос само за баскетбол и волейбол, но и за футбол. При Коен ЦСКА печелеше, което естествено докараваше в залата доста ултраси, при Стерянопулос пък се получи точно обратното, отборът беше на последно място и натрупа само загуби, което доведе до отлив на публика.За това не мисля, че парите на Коен са играли някаква роля.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- POPCORN
- Контакти:
хаха и кво биете от 2005 година бе центъра.така като ви гледам дължго време ще го биете още щом толкова се натягате за Европа.Пък вие винаги ст еси били мазохисти, левски пада от тампере вие им ръкопляскате.евалата
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- sedem_!_dva
POPCORN написа:хаха и кво биете от 2005 година бе центъра.така като ви гледам дължго време ще го биете още щом толкова се натягате за Европа.Пък вие винаги ст еси били мазохисти, левски пада от тампере вие им ръкопляскате.евалата
Айде да не напомням как след загубите от Галатасарай, пеехте и скандирахте Стойчо Младенов

NON MOLLARE MAI
djonik написа:POPCORN написа:Ти си много прост бе брато.Просто съм обективен.Да гадже съм на деблия?Проблем ли е!Просто съм от ЦСКа и виждам какво прави и как се държи.Да понякога не постъпва както трябва, ама кой не греши?Иска най-доброто за ЦСКА!Знае , че ние където ходиме на мачовете на ЦСКА всеки път го заслужаваме.Защото си даваме и последните пари.И затова е по остър и всичко.Когато нещо не е така е готов да се опълчи а не като вашата мишка да мълчи и да се подмазва на Батков!За мене дучето е точнит човек за ЦСКА !Не е важно кой го харесва и кой не!Важно е че си върши добре работата и обеденява хората, за което му правя евалата!
Добре де, всички разбрахме, че обичаш дучето. не го натяквай непрекъснато. Сега да ти кажа за феновете. на волейбол преди цска да играе в Шампионска лига, Левски игра 5 години в нея. Не само игра, но дори и биеше понякога, за разлика от вас. ти не разбра ли, че цска вече не е дразнител за левски и на футбол. само вие си мислите, че като спечелиш титлата сте велики. нищо подобно. От есента на 2005-а година за феновете на левски има значение съвсем друго - да бият в Европа. Дали го правят или не, е друг въпрос.
е кви са тия лефскито бе - евроидиотите на българия
ама и днеска съдиите ви подпраха в петия гейммммм майййййй а