Спрягат Христо Златанов за националния отбор на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Спрягат Христо Златанов за националния отбор на България!

Мнениеот Alex » 27 яну 2010 02:26

ей ама това кефи: ще вземте ли детето в националния?.... ми не знаем.....
- айде мама ще ходим в Италия - тия прошляци тука не виждат колко сме напред и как само ние можем да спасим волейбола. да се усумнят във възможностите ти...

обаче истината е друга - Златанов младши не е толкова добър... кво да прай в бг, да търката пейката на метей и пламен ли??? няма кво да се лъжем италианския отбор издиша, а той никога не е бил сред лидерите му - да не говорим къде е сега... просто не е толкова добър... (което не винаги се препокрива с мнението на мама, ама бг волейбол си беше добър и без да има резервирано място за сина й)
п.с. мислех, че само във футбола е толкова брутална намесата на родителите, ама...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 27 яну 2010 08:04

Да си стои в Скуадрата имаме много талантливи момчета...той си взе решение няма връщане назад :?
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 27 яну 2010 08:41

Не може да се пребори за място тука :) Ние Майо да вземем ако ще натурализираме някой

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 27 яну 2010 08:54

Fichango написа:Не може да се пребори за място тука :) Ние Майо да вземем ако ще натурализираме някой

Правилно!!!

На дърти години се сети, че е българин като не го искаха вече жабарите.
Валери Божинов да не би да е гален с перце в България? Да не би да не му предлагаха да играе за Италия? А за кой национален отбор играе?
За мен Христо Златанов е МУХЛЬО.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 яну 2010 09:07

ако дойде да играе за България , ще станем още по-силни!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 яну 2010 09:41

POPCORN написа:ако дойде да играе за България , ще станем още по-силни!

Колко по-силни?Като да спечелим олимпиадата?Или може би световното?Айде по-скромно.Ако ще е за втори и трети места,ние и сега сме в състояние.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 27 яну 2010 11:34

Много е относително. Първо - не знаем точно какво е станало преди години. И все пак на мен ми е трудно да го извъртя иначе. Харесвам Златанов, добре играе, изкара финала с Тренто миналата година в Италия на гърба си, но въпреки всичко, каквито и да са обстоятелствата и каквато и да е причината той да заиграе за Италия, той не ни трябва! Първо - ще бъде грозно от негова страна - защитавал е един флаг, и на 30 и кусур години - друг / и то за годинка - две - да кажеш, че е на 25, не е / На всичкото отгоре трудно говори и български /моите впечатления са, че той е повече италианец, отколкото българин - за какво ни е тогава, като може би трепва повече на италианския химн, отколкото на българския? Според мен да играеш за национален отбор на дадена страна, е израз преди всичко на голяма обич към нея, гордост, сантимент, ако щеш... Или поне така ми се иска да е... Със сигурност обича България, въпроса е, че тази обич я дели на две! Както беше казал в едно интервю - 50/50 % за Б-я и И-я... /. Второ - ще бъде глупаво от наша страна. Пранди 100% не би го направил! Ние трябва да развиваме младите си посрещачи /изобщо талантите си / , дори с цената на днешни загуби - иначе не можем да си изваем втори Пламен Константинов.
Каквото и да е станало преди години, вече не мисля, че ни касае. Пак повтарям, Златанов е много добър играч, просто тук не ни е необходим вече. В Италия - със сигурност повече.

Върни се в “Волейбол”