НИКИ КЪНЧЕВ: СОФИЯ Е ВОЛЕЙБОЛНАТА СТОЛИЦА ДНЕС
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
НИКИ КЪНЧЕВ: СОФИЯ Е ВОЛЕЙБОЛНАТА СТОЛИЦА ДНЕС
Поредната простотия на инж. Данчо Лазаров (по прякор олигофрена). Викнал бившето пресаташе на БСП, Ники Кънчев, платил му хонорар, викнал Йоана от ДЗП, пак протеже на БСП, платил и на нея хонорар и викнал още неустановен брой участници пред НДК и цакал на всички хонорари. Защо бе Данчо? Защо не отговори по новините в 6 (по БНТ) пред колежката Близнакова каква ще е премията за националите за 3-тото място? На кой е нужен този театър сега? Че щяло да има и заря, и като прибавим колко е платил наем на общината за градинката пред НДК...... ами този олигофрен е дал поне 100 000 лева за тоя дето духа. Да ги беше обещал на момчетата преди мача с Полша,да си дават повече зор.... Забравих,че май и националите са прекалено уморени за да ги показват като мечка пред НДК и я дойдат двама-трима, я никой.... Предсдателят на волейбола в България е наистина отвратителен циник, нещо подоно на Иван Вуцов
Re: НИКИ КЪНЧЕВ: СОФИЯ Е ВОЛЕЙБОЛНАТА СТОЛИЦА ДНЕС
НЕ разбрах с БСП каква е връзката само?
Определено е доста пошло и направено без вкус. Със сигурност националите ни по волейбол не заслужават такова отношение. Тук някъде прозира и ръката на президента-турист и кадем на волейбола Георги Първанов. Дано не съм прав, но това "тържество" е направено по тертип от осемдесетте години, от времето на социализма. По време на мачовете ни с Полша и Русия камерите доста често показваха едни кадри от трибуните с президента ни, от които ми се додрайфа в един момент. Защо е целият този PR на гърба на успелите български волейболисти. Нека си прави реклама с постигнатото от него в политиката, а не да се кичи с чужди нему успехи... 

Айде малко да помислим. А не е ли на новата власт пи-ар? Какво прави министъра? отива в командировка да гледа мач. Супер съкращават разходи новите симпатяги 

На мен ми се струва по-логично министъра да отиде да гледа мача отколкото агент Гоце.Когато видиш Медведев на мач на Русия ,някъде извън Русия ела и ми звънни.Fichango написа:Айде малко да помислим. А не е ли на новата власт пи-ар? Какво прави министъра? отива в командировка да гледа мач. Супер съкращават разходи новите симпатяги
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Fichango написа:Айде малко да помислим. А не е ли на новата власт пи-ар? Какво прави министъра? отива в командировка да гледа мач. Супер съкращават разходи новите симпатяги
Не знам, може и да си прав. Но какво значение всъщност има кои са политиците. Просто не умеем да ценим постигнатото и го превръщаме във фарс. Какво стана през 1994 г. ? Изкуствено направихме от едно наистина нелошо поколение футболисти "герои", и те ни се качиха на главата... Сигурен съм, че сега България ги ненавижда. Не им завижда, както се изразява "камата", защото няма нищо лошо да са преуспели. Лошото е, че сега те ни се подиграват от висотата на постовете, които заемат. Визирам Б.Михайлов, Сираков, Костадинов, Стоичков, и още такива, изживяващи се за недосегаеми. Има нещо порочно в това как възприемаме успехите. Вече нямаме и щанги, а бяха национален спорт. Да не позволяваме нещата да се повторят и с гордостта на България - волейбола

Fichango написа:Айде малко да помислим. А не е ли на новата власт пи-ар? Какво прави министъра? отива в командировка да гледа мач. Супер съкращават разходи новите симпатяги
Прощаваме му на министъра

Ахмет Доган и Сергей Станишев посещават публичен дом.Намират си едно момиче и започва луда орална любов.Първи е Доган … минава половин час Станишев не издържа и предлага:
- Ефенди, да се сменим малко ?
Доган го поглежда и казва:
- Че сменете се де ….

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!