Андрей Жеков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Андрей Жеков
Жеков ме изненадва приятно напоследък. Но явно заслугата на Пранди тук е голяма.
- mistreated
- Контакти:
Fichango написа:Жеков ме изненадва приятно напоследък. Но явно заслугата на Пранди тук е голяма.
Огромна дори! Жеков винаги е имал качества и го е показвал не веднъж. Проблема при него беше в голямата си част психологически, просто не издържаше на напрежението. Тук вече е голямата роля на треньора да успокои и да вдъхне увереност на играчите. Разпределителят е най-важният играч на полето и отговорността му е огромна, всички негови грешки се виждат, а добрите отигравания са задължителни. Пранди е това малкото, което все не ни достигаше. Сигурен съм, че с този треньор ЩЕ играем финал.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Да Пранди И пак Пранди го направи такъв.Истински психолог,спокоен и изключително добър тактик-това ни трябваше,това беше последното парче от пъзела.И още нещо,каквото и да направим на това европейско,ще бъде само началото.Очаквам че може би нашите моиже да се пропукат от големите надежди на нацията,но следващата Световна лига и Световното ще бъдат под знака на България.
Think positive.
Make life easyer!!!
Think positive.
Make life easyer!!!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Много бързо почнахте да го боготворите тоя Пранди ! Повтарям ви - той още нищо не е постигнал за България ! Няколко спечелени мача не означават нищо ! Казвате играем силно, а дали съперниците, които срещнахме са в най-добрата си форма ?! Не разбирам толкова от волейбол, но разбирам от спорт като цяло. Не може един треньор да промени кой знае колко в един отбор за толкова кратко време ! Явно момчетата са във форма и като че ли напускането на Пламен Константинов повлия добре на отбора като цяло ....
Рано е още да правим генерални изводи ! Да стигнем поне до финала на Европейското, пък тогава да говорим и да хвалим ! Макар че пак казвам, според мен заслугата ще е най-вече на волейболистите и по-малко на треньора !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- mistreated
- Контакти:
Като не разбираш от волейбол не си отваряй плювалника. Такива "специалисти по спорт" като тебе има милиони. Мълчи и си трай, явно нищо не вдяваш от тази игра.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
еми волейбола е най-сложния колективен спорт, а ти като не разбираш от него спри да коментираш, след секи твой коментар получаваш толкова мн гледни точки дето ти опровергават казаното, че ако бех аз на твое място бих си изтрил регистрацията и никога повече нямаше да влезна в тоа форум. Нооо ти явно си си ''разбирач'', нее ти си нахален разбирач, така че аз те моля СПРИ ДА КОМЕНТИРАШ КАТО НЕ РАЗБИРАШ!!!
а колкото до жеков, на световната лига аз неможах да повярвам колко слаб беше, бях се отчаял.
но сега е деригента на отбора, така както трябва да бъде, аз играя на неговия пост и знам че всяка грешка си личи, но добрите отигравания никой не ги вижда, защото нападателите правят точката, а не разпределителя . . .
И последно евала на Пранди който не само с Жеков направи чудеса се пак и Алексиев посреща и играе постоянно, което също е успех
а колкото до жеков, на световната лига аз неможах да повярвам колко слаб беше, бях се отчаял.
но сега е деригента на отбора, така както трябва да бъде, аз играя на неговия пост и знам че всяка грешка си личи, но добрите отигравания никой не ги вижда, защото нападателите правят точката, а не разпределителя . . .
И последно евала на Пранди който не само с Жеков направи чудеса се пак и Алексиев посреща и играе постоянно, което също е успех