Владо Николов,мнения за представянето му в Националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ivanov84
Контакти:

Re: Владо Николов,мнения за представянето му в Националния отбор

Мнениеот Ivanov84 » 14 май 2012 14:11

Beck's написа:Имам чувството , че имаме уникални играчи , но не се разчита на тях!

По въпроса за уникалните играчи,ето едно добро мнение от спортала,не е мое,но съм съгласе с повечето неща в него:

Знам че повечето фенове го осъзнават това вече че ние изоставаме в момента от най добрите отбори , ние използваме Пенчев който не влезе цяла година в резервите на Пиаченца не беше в групата за мачовете , Ники Николов резерва , Йосифов контузен цял полусезон , Братоев без да е изиграл поне 2-3 мача като титуляр играеш за втора лига на Русия преди време и то отвреме на време , Салпаров с някоолко мача през сезона /но той си остава голям състезател но все пак без подготовка на добро ниво/ Андрей често резерва и контузен с промелива игра през сезона за Пиаченца , Тодоров и Алексиев добър сезон и двамата полуконтузени , кои остават Матей , Владо , Скримов играе в слаб отбор в не много силен шампионат без мачове за национала и какво очакваме нека да се замислим сега кои от тези играчи да питаме Беруто , Анастази , Кастелани и Колакович и тренойра на Германия ще включат в своя отбор , според мен само Матей и Владо

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 14 май 2012 14:23

Ivanov84 написа:
Beck's написа:Имам чувството , че имаме уникални играчи , но не се разчита на тях!

По въпроса за уникалните играчи,ето едно добро мнение от спортала,не е мое,но съм съгласе с повечето неща в него:

Знам че повечето фенове го осъзнават това вече че ние изоставаме в момента от най добрите отбори , ние използваме Пенчев който не влезе цяла година в резервите на Пиаченца не беше в групата за мачовете , Ники Николов резерва , Йосифов контузен цял полусезон , Братоев без да е изиграл поне 2-3 мача като титуляр играеш за втора лига на Русия преди време и то отвреме на време , Салпаров с някоолко мача през сезона /но той си остава голям състезател но все пак без подготовка на добро ниво/ Андрей често резерва и контузен с промелива игра през сезона за Пиаченца , Тодоров и Алексиев добър сезон и двамата полуконтузени , кои остават Матей , Владо , Скримов играе в слаб отбор в не много силен шампионат без мачове за национала и какво очакваме нека да се замислим сега кои от тези играчи да питаме Беруто , Анастази , Кастелани и Колакович и тренойра на Германия ще включат в своя отбор , според мен само Матей и Владо

Брато, Цецо Соколов има толкова много потенциал , че всеки отбор би го взел ! Боян Йорданов има уникален сервиз и преимуществото да играе с лява ръка, но в националния се случва нещо и то не е на хубаво !

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 14 май 2012 14:37

крайно време е Николов да бъде изритан от отбора, той направи толкова интриги последните години, че се получиха толкова много скандали, с главно действащо лице Вл.Николов, и без това Николов вече е един средна класа волейболист, мисля, че ще се справим и без него, още повече, че имаме Соколов, Боян Йорданов (не е стар, както каза един преди мен, набор 84 е, една перфектна възраст за диагонал), Милушев...
Николов е протеже на Лазаров и компания

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 май 2012 14:41

Кой е Владо Николов питам аз да коментира грешките на Стойчев, че недоспивал, за смените на Матей и т.н. Всеки средноинтелигентен човек ще си направи нужните изводи само като чуе отговора на Владо кой трябвало да бъде селекционер на Б-я според него. Отговорът беше: Бернандо Резенде :) Както се казва- трябва малко и акъл! Но мен лично много ме съмнява че нашите и с Резенде щяха да успеят!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 14 май 2012 14:44

danko_sot написа:Кой е Владо Николов питам аз да коментира грешките на Стойчев, че недоспивал, за смените на Матей и т.н. Всеки средноинтелигентен човек ще си направи нужните изводи само като чуе отговора на Владо кой трябвало да бъде селекционер на Б-я според него. Отговорът беше: Бернандо Резенде :) Както се казва- трябва малко и акъл! Но мен лично много ме съмнява че нашите и с Резенде щяха да успеят!

Резенде изгуби домакински финал 2008 и Олимпийски игри. Ако беше в БГ, инж-а и газаджията щяха да го разстрелят още в залата.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 май 2012 14:50

AceVentura написа:
danko_sot написа:Кой е Владо Николов питам аз да коментира грешките на Стойчев, че недоспивал, за смените на Матей и т.н. Всеки средноинтелигентен човек ще си направи нужните изводи само като чуе отговора на Владо кой трябвало да бъде селекционер на Б-я според него. Отговорът беше: Бернандо Резенде :) Както се казва- трябва малко и акъл! Но мен лично много ме съмнява че нашите и с Резенде щяха да успеят!

Резенде изгуби домакински финал 2008 и Олимпийски игри. Ако беше в БГ, инж-а и газаджията щяха да го разстрелят още в залата.

[offtopic]GGMU :twisted:[/offtopic]
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 14 май 2012 14:57

AceVentura написа:

ТОВА БЕШЕ ДОБРО ... та газаджията беше голям играч, любимец на публиката, но вече ми падна страшно много в очите, надявам се и в очите на много други

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 май 2012 15:04

Beck's написа:Аз лично не мога да си обясня, защо Алексиев играе , като имаме Соколов?
Не мога да си обясня, защо Салпаров игра, след като лекува толкова дълго контузия?
Един Боян Йорданов, защо не играе ?
Имам чувството , че имаме уникални играчи , но не се разчита на тях!

Първо Алексиев е посрещач, а Соколов диагонал...макар, че аз се чудя как за толкова години не намериха един по-добър от Тошко Алексиев...не че няма качества, но няма никаква психика...при него играта му в мача зависи как ще отиграе първите 4-5 атаки...ако ги сбърка, става пълен фигурант...ако ги вкара може да е много полезен за отбора...аз лично си мислех че след сбърканата контра срещу Куба няма да попадне повече в отбора, но нейсе...а и за толкова години никой ли не може да го научи да бие по-силен сервиз...трябва да стане някакво чудо за да бие той два поредни сервиза... :)

Салпаров и на един крак в момента е по-добър от Божилов...а и Салпаров би играл на 1 крак ако можеше...

Виж за Боян Йорданов и аз се чудя вече много време...не може да претендираме за нещо и да нямаме поне един играч с лява ръка в отбора....а на Боян левачката му е убийствена....но и той и Дани Милушев остават извън отбора за сметка на Владо вече доста време...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 май 2012 15:18

Вл.Николов е най-доверения човек на инж. Лазаров и според мен той е в основата на последните 2 промени на треньори по никое време!!!
Също той е в основата на проблемите с Пл.Константинов преди това, просто Пранди или Стойчев постепенно щяха да подменят
Владо със Ц.Соколов и да подготвят и друга резерва .
Владо е много голям играч и е дал страшно много на нац. отбор но си е и характер и то тежък .

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 14 май 2012 18:04

Много ми падна в очите, когато упрекна в ефир Тошко Алексиев след негова решаваща грешка след мач с Куба... Време е да налагат Соколов!

Върни се в “Волейбол”