Beck's написа:Имам чувството , че имаме уникални играчи , но не се разчита на тях!
По въпроса за уникалните играчи,ето едно добро мнение от спортала,не е мое,но съм съгласе с повечето неща в него:
Знам че повечето фенове го осъзнават това вече че ние изоставаме в момента от най добрите отбори , ние използваме Пенчев който не влезе цяла година в резервите на Пиаченца не беше в групата за мачовете , Ники Николов резерва , Йосифов контузен цял полусезон , Братоев без да е изиграл поне 2-3 мача като титуляр играеш за втора лига на Русия преди време и то отвреме на време , Салпаров с някоолко мача през сезона /но той си остава голям състезател но все пак без подготовка на добро ниво/ Андрей често резерва и контузен с промелива игра през сезона за Пиаченца , Тодоров и Алексиев добър сезон и двамата полуконтузени , кои остават Матей , Владо , Скримов играе в слаб отбор в не много силен шампионат без мачове за национала и какво очакваме нека да се замислим сега кои от тези играчи да питаме Беруто , Анастази , Кастелани и Колакович и тренойра на Германия ще включат в своя отбор , според мен само Матей и Владо