Св.лига по волейбол: Южна Корея - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Св.лига по волейбол: Южна Корея - България
когато играе слабо ще го критикуваме, когато като днес е на ниво - ще го похвалим....проблем?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
TodorT написа:BultraStyle написа:Хайде няма нуждаТой беше потвърждение на приказката ,че всяко чудо е за 3 дни
Боян беше контузен доста време. Очаквам с нетърпение да навлезе във форма и да тормози противниците с лявата си ръчичка.![]()
П.П. В първия ни мач с Бразилия много хора плюеха срещу Т. Алексиев. Да кажат нещо за играта му днес.
Тошко има много качества ама е малко психар момчето ... като не му тръгне играта , ако ще да го вадят по 100 пъти няма файда ... Така беше първия мач с Бразилия ... Лигата преди Пекин навлезе в ритъм и беше страшна машина , после дойде от някъде някаква контузия на Олимпиядата и ... Случаят се счита за приключен , както се изрази един ...
-
Бижутера написа:А защо пишем в две теми за този мач?
В оная другата, по скоро се обсъждат очакванията за мачовете.
По добре така, да има конкретно тема, за мача.
Бижутера написа:когато играе слабо ще го критикуваме, когато като днес е на ниво - ще го похвалим....проблем?
Да, защото в първия мач целият нац. отбор игра зле и повечето от критиките бяха към Тошко. А за сбърканите атаки и липсата на синхрон м/у Жеков с нападателите и центронете....

- Бижутера
- Контакти:
Отзиви след срещата от втория кръг на група „А” на Световната лига по волейбол за мъже между Република Корея и България, завършила 0:3 (19:25, 19:25, 20:25) гейма:
Чи-йон Шин (старши треньор на Република Корея): „Преди всичко искам да се извиня на нашите фенове за слабата игра. Знам, че българския отбор ни превъзхожда. Затова съм тъжен, че моите играчи не показаха най-добрата си игра. Ще се опитам да им помогна да запазят увереност в силите си и да се възстановят от травмите”.
Силвано Пранди (старши треньор на България): „Доволен съм от победата. Първата победа винаги е добра. Днес нашата игра не беше достатъчно добра, защото се подготвяме за мача едва от 15 дни. Ще се опитаме да изчистим някои грешки. Утрешният двубой ще бъде по-тежък, отколкото днес затова ще трябва да дадем най-доброто от себе си. Ще покажем играта си, която тепърва ще подобряваме”.
Тае-Уон Чхой (капитан на Република Корея): „Не съм доволен. Първите три мача от Световната лига преминаха по начин, по който не желаехме. Направихме някои промени срещу България, но те не ни донесоха успех. Утре ще се потрудим здраво и ще се опитаме да вземем първа победа в групата”.
Владимир Николов (капитан на България): „Щастлив съм от победата и искам да поздравя домакините. те се опитаха да ни изненадат, а лично мен ме впечатли либерото на отбора. Получи се страхотен мач за феновете. Удовлетворен съм от играта ни”.
Чи-йон Шин (старши треньор на Република Корея): „Преди всичко искам да се извиня на нашите фенове за слабата игра. Знам, че българския отбор ни превъзхожда. Затова съм тъжен, че моите играчи не показаха най-добрата си игра. Ще се опитам да им помогна да запазят увереност в силите си и да се възстановят от травмите”.
Силвано Пранди (старши треньор на България): „Доволен съм от победата. Първата победа винаги е добра. Днес нашата игра не беше достатъчно добра, защото се подготвяме за мача едва от 15 дни. Ще се опитаме да изчистим някои грешки. Утрешният двубой ще бъде по-тежък, отколкото днес затова ще трябва да дадем най-доброто от себе си. Ще покажем играта си, която тепърва ще подобряваме”.
Тае-Уон Чхой (капитан на Република Корея): „Не съм доволен. Първите три мача от Световната лига преминаха по начин, по който не желаехме. Направихме някои промени срещу България, но те не ни донесоха успех. Утре ще се потрудим здраво и ще се опитаме да вземем първа победа в групата”.
Владимир Николов (капитан на България): „Щастлив съм от победата и искам да поздравя домакините. те се опитаха да ни изненадат, а лично мен ме впечатли либерото на отбора. Получи се страхотен мач за феновете. Удовлетворен съм от играта ни”.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Честита победа и от мен браво на момчетата те останаха единствения светъл лъч в колективните ни спортове и независимо кого бият винаги трябва да се радваме, защото май само в този спорт вече си позволяваме да говорим за това че еди киой си отбор не е от нашата класа, а в днешно време като се замислиш това значи много.