Със сърцатата си и грамотна игра няма как да не спечелят симпатизанти просто Замбия! Поклон и честита титла

Знамето на страната

Отбора на Замбия

Стратега Ренард
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blagoy написа:Гледах им състава- действително няма никакви звезди. Имаше само един играещ в Йънг Бойс-Швейцария, един в руски отбор, няколко човека в Китай и всички останали- в африкански отбори (най-вече в местното първенство). При дузпите наистина показаха изключителни нерви. Честито да им е, заслужиха си го! Дано ги забележат някои момчета и да дойдат да играят в Европа.
Blagoy написа:Гледах им състава- действително няма никакви звезди. Имаше само един играещ в Йънг Бойс-Швейцария, един в руски отбор, няколко човека в Китай и всички останали- в африкански отбори (най-вече в местното първенство). При дузпите наистина показаха изключителни нерви. Честито да им е, заслужиха си го! Дано ги забележат някои момчета и да дойдат да играят в Европа.
shotgun blues написа:Честито на Замбия !
Колкото до треньора,с този невероятен успех да спечели купата на АФРИКА без звезди в отбора ( аз лично незнам 1 футболист от ЗАМБИЯ ) заслужава да е номиниран за треньор на годината при следващото издание на награждаването
hristov25 написа:Заслужиха си титла!
Вероятно го направиха и заради трагедията през 1993 http://en.wikipedia.org/wiki/1993_Zambia_national_football_team_air_disaster
Малко ми напомнят на Гърция през 2004 и си мисля, че пред този отбор(на Замбия има предвид) има голямо бъдеще!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта