Кой ще стане шампион на Португалия- 2011/12г.?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кой ще стане шампион на Португалия- 2011/12г.?
Пускам темата защото тази и другата година ни чакат едни крайно интересни мачове в Лига Сагреш за разлика от преходната където Порто наложи пълна доминация !! Възела е троен с обичайните "заподозряни "-Порто -Бенфика-Спортинг. Тук съм пристрастен и ми се ще "орлите" да прибавят 33-та титла само че няма да стане никак лесно !! От голямо значение е зимния трансферен пазар кой колко играчи ще запази или продаде .Порто са на загуба след краха в ШЛ и ми се струва че ще продават играчи .Спортинг имат силен състав и за мен са по-опасни въпреки че ги ударехме в дербито
!!Едно обаче е сигурно тази година първенството е по-интересно от миналото ще го следя с най-голям интерес !!

Benfica Lisboa
- david_villa
- Контакти:
Re: Кой ще стане шампион на Португалия- 2011/12г.?
Аз съм за "Бенфика", искам малко разнообразие. Да, на "Порто" им беше време да оберат финансовите плодове на труда си. 

Дано да е Спортинг зареди Шаарс и Рики
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Тази година Порто не са отбора от миналата година, затова си мисля че няма да са те. От това което съм гледал в шампионска лига съм доста разочерован от показаното. До колкото Бенфика, те са основния ми претендент
направиха добри мачове в лигата и имат по-добрите играчи. За Спортинг нищо незнам, но те са си смешни по традиция и неочаквам чудо от тях.

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Порто естествено. 21 век мачкат всичко живо в Португалия и с хора като Хълк, Моутиньо, Гуарин и Дефур няма как да не станат шампиони. Само Бенфика има някакъв минимален шанс да ги свали от трона, но това ще е много трудно, почти невъзможно. А Спортинг не са никаква заплаха за титлата. Както всяка година, максимум трето място.
aguias написа:Пускам темата защото тази и другата година ни чакат едни крайно интересни мачове в Лига Сагреш за разлика от преходната където Порто наложи пълна доминация !! Възела е троен с обичайните "заподозряни "-Порто -Бенфика-Спортинг. Тук съм пристрастен и ми се ще "орлите" да прибавят 33-та титла само че няма да стане никак лесно !! От голямо значение е зимния трансферен пазар кой колко играчи ще запази или продаде .Порто са на загуба след краха в ШЛ и ми се струва че ще продават играчи .Спортинг имат силен състав и за мен са по-опасни въпреки че ги ударехме в дербито!!Едно обаче е сигурно тази година първенството е по-интересно от миналото ще го следя с най-голям интерес !!
Аз пък си мисля че след като отпаднаха от ШЛ драконите ще акцентират в първенството .Те са основния фаворит и Бенфика има страх от тях

drakon написа:aguias написа:Аз пък си мисля че след като отпаднаха от ШЛ драконите ще акцентират в първенството .Те са основния фаворит и Бенфика има страх от тях! Не вярвам да продават всички играчи имат клаузи надали ще се намери отбор да плати 90-милиона за Хълк ще продават ненужните -26-титла това е!!
Какъв страх бе пич ? 2:2 на анимациония стадион нали после ни гостувате на "Луш" -

Benfica Lisboa
"Анимационо "- стадионче за 5-звезден мегастадион не чустваш ли че се излагаш вашия Луш да не би да е по-хубав ?? Ти вярваш ли че през зимата някой ще хвърля пари ?? Пак ли ще гасите осветлението на стадиона на светлината
???

drakon написа:"Анимационо "- стадионче за 5-звезден мегастадион не чустваш ли че се излагаш вашия Луш да не би да е по-хубав ?? Ти вярваш ли че през зимата някой ще хвърля пари ?? Пак ли ще гасите осветлението на стадиона на светлината![]()
???
Нямам нищо против стадиона красавец е ама името -някой виждал ли е" дракони " освен в комиксите

Benfica Lisboa
- Udoji90
- Контакти:
И аз съм пристрастен и се надявам да е Бенфика - винаги съм ги харесвал най-много от всички отбори в Португалия. Естествено Порто е другият отбор с реални шансове, докато останалите отбори засега ги отписвам.
Като гледам програмата, "орлите" имат добри шансове. През втория полусезон са домакини в прекия мач с Порто, както и срещу Брага и Маритимо, които са корави съперници. На Спортинг гостуват, но това гостуване на практика е само символично.
В същото време Порто, освен в прекия мач с Бенфика, гостуват през втория полусезон и на Брага, и на Маритимо. Срещу Спортинг през втория полусезон Порто ще са домакини, но пък още не са изиграли гостуването си на този съперник, където се надявам да загубят точки и да изостанат от Бенфика, които вече изиграха мачовете си с останалите отбори от топ 5.
От тази гледна точка Бенфика имат по-добра програма, но програмата не печели мачове, така че нищо не се знае. А и все пак отборите в лигата не се изчерпват само с първите 5 в класирането - винаги има риск да се загубят точки и от съперници извън най-силните.
Голямо влияние ще окаже и участието на двата отбора в Европа. Ако Порто не се напрегнат много в ЛЕ, това ще им позволи да се насочат основно към вътрешното първенство, но ако решат пак да печелят турнира, вероятно ще са по-натоварени от Бенфика, тъй като е логично Порто да участват дълго време в ЛЕ, докато при Бенфика все пак може да се очаква отпадане в не много късна фаза на ШЛ.
Като гледам програмата, "орлите" имат добри шансове. През втория полусезон са домакини в прекия мач с Порто, както и срещу Брага и Маритимо, които са корави съперници. На Спортинг гостуват, но това гостуване на практика е само символично.
В същото време Порто, освен в прекия мач с Бенфика, гостуват през втория полусезон и на Брага, и на Маритимо. Срещу Спортинг през втория полусезон Порто ще са домакини, но пък още не са изиграли гостуването си на този съперник, където се надявам да загубят точки и да изостанат от Бенфика, които вече изиграха мачовете си с останалите отбори от топ 5.
От тази гледна точка Бенфика имат по-добра програма, но програмата не печели мачове, така че нищо не се знае. А и все пак отборите в лигата не се изчерпват само с първите 5 в класирането - винаги има риск да се загубят точки и от съперници извън най-силните.
Голямо влияние ще окаже и участието на двата отбора в Европа. Ако Порто не се напрегнат много в ЛЕ, това ще им позволи да се насочат основно към вътрешното първенство, но ако решат пак да печелят турнира, вероятно ще са по-натоварени от Бенфика, тъй като е логично Порто да участват дълго време в ЛЕ, докато при Бенфика все пак може да се очаква отпадане в не много късна фаза на ШЛ.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...