Купа на Африканските нации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MapTy_ftw
Контакти:

Купа на Африканските нации

Мнениеот MapTy_ftw » 09 окт 2011 11:52

Искам да попитам някой знае ли, по какъв начин се определя кои отбори да отидат на финалите. В момента бяха разпределени в 11 групи по 4 отбора и след вчерашните мачове, ЮАР станаха първи своята група, а пък няма да ходят на финалите, какъв е този странен регламент ? Ако някой може да обясни ще съм много благодарен :)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Купа на Африканските нации

Мнениеот marmi52 » 09 окт 2011 12:01

8-)

Не съм запознат с регламента, но за мен това е едно от най-интересните и атрактивни футболни събития. Ще го гледам с интерес. Африканският футбол израсна много през последните години. Има отлични футболисти на черния континент. Шоуто е гарантирано ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 09 окт 2011 12:23

marmi52 написа:8-)

Не съм запознат с регламента, но за мен това е едно от най-интересните и атрактивни футболни събития. Ще го гледам с интерес. Африканският футбол израсна много през последните години. Има отлични футболисти на черния континент. Шоуто е гарантирано ! ;)

Отново е през Януари нали?
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 09 окт 2011 12:36

MapTy_ftw написа:Искам да попитам някой знае ли, по какъв начин се определя кои отбори да отидат на финалите. В момента бяха разпределени в 11 групи по 4 отбора и след вчерашните мачове, ЮАР станаха първи своята група, а пък няма да ходят на финалите, какъв е този странен регламент ? Ако някой може да обясни ще съм много благодарен :)

Не се класират понеже в преките двубои с Нигер и Сиера Леоне имат по-лоши показатели. Напред продължава Нигер, които се класират за първи път. Съседите им от Нигерия няма да участват

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 09 окт 2011 12:39

noi написа:
MapTy_ftw написа:Искам да попитам някой знае ли, по какъв начин се определя кои отбори да отидат на финалите. В момента бяха разпределени в 11 групи по 4 отбора и след вчерашните мачове, ЮАР станаха първи своята група, а пък няма да ходят на финалите, какъв е този странен регламент ? Ако някой може да обясни ще съм много благодарен :)

Не се класират понеже в преките двубои с Нигер и Сиера Леоне имат по-лоши показатели. Напред продължава Нигер, които се класират за първи път. Съседите им от Нигерия няма да участват

Значи не са не сметкарсия принцип :roll: :) Мерси за инфото и аз се чудех по този въпрос! :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 окт 2011 12:41

ЮАР е на второ място в групата, на първо е Нигер. ;) Нигер, ЮАР и Сиера Леоне са с равен брой точки и се гледат мачовете между трите отбора, в които Нигер има 1 точка повече от другите два отбора.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 09 окт 2011 12:41

Южна Африка се класират за турнира като домакини.Нали отнеха домакинството на Либия заради Кадафи и го дадоха на ЮАР или се бъркам :? :?
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 09 окт 2011 12:43

MagicMoments написа:Южна Африка се класират за турнира като домакини.Нали отнеха домакинството на Либия заради Кадафи и го дадоха на ЮАР или се бъркам :? :?

Това е за 2013. А догодина турнирът е в Габон и Екв.Гвинея. Иначе можем да кажем ,че има трима дебютанти : Екваториална Гвинея , Ботсвана и Нигер за сметката на Нигерия , Камерун и Египет например :shock:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 09 окт 2011 12:45

YANTRA_FOREVER написа:
MagicMoments написа:Южна Африка се класират за турнира като домакини.Нали отнеха домакинството на Либия заради Кадафи и го дадоха на ЮАР или се бъркам :? :?

Това е за 2013. А догодина турнирът е в Габон и Екв.Гвинея. Иначе можем да кажем ,че има трима дебютанти : Екваториална Гвинея , Ботсвана и Нигер за сметката на Нигерия , Камерун и Египет например :shock:

Уникални отбори.Мерси че ме поправи...То направо да дават купата на Кот Д'Ивоар или на Гана при такива отбори.Е или пъм Мболито ще класира Алжир напред...
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

MapTy_ftw
Контакти:

Мнениеот MapTy_ftw » 09 окт 2011 12:46

Сиера Леоне - ЮАР 0:0
ЮАР - Сиера Леоне 0:0
------------------------------
Нигер - ЮАР 2:1
ЮАР - Нигер 2:0

Не виждам НИТО Нигер НИТО Сиера Леоне да превъзхождат ЮАР в преките двубои :) Друга би трябвало да е причината.. , идеи ?

Върни се в “Футбол - Свят”