Най-бърз гол, на футболист влязъл от смяна?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Най-бърз гол, на футболист влязъл от смяна?
Днешните събития, ме заинтригуваха, да попитам, хора силни в статистиката. Кой е най-бързия гол, на футболист влязъл от смяна? Мисля, че за автогол, днес счупихме световния рекорд... 14 секунди, след влизане в игра! Тук пак очаквам да отговорят хора силни в статистиката. Аз се мъчих, да се сетя, за някой такъв случай, но странното е, че гледам доста футбол и не успявам. Нека в тази тема, съчетаем и информация, за най-бърз гол в мач изобщо, както и интересно ми е, има ли такава информация, за най-късен в редовно време, плюс продължение.
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
- stpehenhunt11
- Контакти:
Re: Най-бърз гол, на футболист влязъл от смяна?
Lars Ricken
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
stpehenhunt11 написа:Lars Ricken
Финалът за ШЛ, Борусия Д срещу Ювентус, нали?
Надявам се, да отговаряте с дати, години, минути и турнири.
- Kolec
- Контакти:
Смятам че темата е много провокативна и няма смисъл от нея! А за това което се случи във София просто нямам думи.. от една седмица се говори как Иво Иванов бил няква супер слаба форма, как незнам си к'во, как Грийн щял да го замени в центъра на отбраната... и за къв че му беше на Ясен да го пуска баш в края когато е най-напечено? Човека, който не е във формА, и за това съм на мнение че не на Иво а на Ясен трябва да се сърдят за автогола..
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Приятел, защо да е провокативна?
Гледах мача, с един отявлен левскар и на всеки гол, за наще, се черпехме по бира, един-друг. Стана ми, много мъка, за него, когато стана тая авария накрая.
Темата я пускам, не за да се заяждам, а за да разбера интересна информация, за която не съм се замислял до сега. Интересно ми е, това ли беше рекорда, за автогол в световния футбол?
Понеже ви е мъка, на вас и дай да направим темата "табу"... Хайде осъзнайте се малко, по-дяволите! Вдругиден, ако Акуаро си мушне автогол, ще заключим темата, да не се присетите за днес и да ви стане гадно...
Много лиглоьвци, като теб, с извинение, ще вземат да се извъдят и не е на добре...
Гледах мача, с един отявлен левскар и на всеки гол, за наще, се черпехме по бира, един-друг. Стана ми, много мъка, за него, когато стана тая авария накрая.
Темата я пускам, не за да се заяждам, а за да разбера интересна информация, за която не съм се замислял до сега. Интересно ми е, това ли беше рекорда, за автогол в световния футбол?
Понеже ви е мъка, на вас и дай да направим темата "табу"... Хайде осъзнайте се малко, по-дяволите! Вдругиден, ако Акуаро си мушне автогол, ще заключим темата, да не се присетите за днес и да ви стане гадно...
Много лиглоьвци, като теб, с извинение, ще вземат да се извъдят и не е на добре...
Доколкото си спомням гола на Ларс Рикен срещу Ювентус игран на 28 май 1997 на стадиона на Байерн е най бързия,на влязал играч като резерва.Някой да намери по точно,че снощи се напомпих много яко и сега и ми е малко тежичко.Гледах мачовете със най-добрия си приятел който е цесекар,за първи път тая година го видях да се зарадва както трябва.И вече да не съм чул,някой да казва,че нашите съдии били слаби.
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
donpacko написа:Доколкото си спомням гола на Ларс Рикен срещу Ювентус игран на 28 май 1997 на стадиона на Байерн е най бързия,на влязал играч като резерва.Някой да намери по точно,че снощи се напомпих много яко и сега и ми е малко тежичко.Гледах мачовете със най-добрия си приятел който е цесекар,за първи път тая година го видях да се зарадва както трябва.И вече да не съм чул,някой да казва,че нашите съдии били слаби.
И аз си мисля така. Поне такава информация имам. Все пак си мисля, че е възможно да има и по-бърз. Някой има ли информация, колко секунди е раликата от влизането му в игра, до падането на гола?
Ларс Рикен носител на Шампионската лига за 1997 г., на финала срещу Ювентус бележи за 3:1, само 10 секунди след появата си в игра в 71-ата минута.
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
donpacko написа:Ларс Рикен носител на Шампионската лига за 1997 г., на финала срещу Ювентус бележи за 3:1, само 10 секунди след появата си в игра в 71-ата минута.
Помня го този гол. Един приятел, като го видя, че влиза, тъкмо каза, тоя ще реши мача, и...
Бяхме заформили, агитка на Борусия, тогава... Хубави времена бяха...
- storm
- Контакти:
Владо не обръщай внимание на децата във форума.... Иначе и аз не се сещам за по бърз автогол.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]