Ники Михайлов в спор за най-добър вратар в Холандия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Ники Михайлов в спор за най-добър вратар в Холандия

Мнениеот Parmalat » 30 окт 2010 02:25

Шведът Исаксон и българинът решават кой е по-добър в дербито ПСВ - Твенте
[center]Изображение[/center]Мина времето, когато Николай Михайлов служеше само за посмешище. Сега го дават за пример, поне в Холандия.
На Герена Ники бе момчето на тати, фамилията му тежеше, напрежението му дойде в повече и се стигна до комичната изява срещу Вердер в Шампионската лига. Изглеждаше, че ще наруши семейната традиция. Но го уредиха за Ливърпул, а от там за Твенте. И той стана човек, или по-точно - вратар.
Читири години след Вердер Михайлов вече не е просто синът на Боби и внукът на Бисер. Той е Николай, титулярят в Твенте и националния отбор на България. Нещо повече - той е най-добрият в холандското първенство. Толкова добър, че другите в Твенте могат само да сънуват за титулярно място, а останалите в първенството му дишат прахта.
С нашето момче може да се мери само националът на Швеция Андреас Исаксон. Но единият е на 22, а другият - на 29, Ники има 13 мача за националния отбор, Андреас - 79. Уж опитът трябва да си казва думата, нали вратарите са като виното - колкото повече остаряват, толкова по-добри стават. Но не би. Михайлов не се дава на Исаксон.
Единият има 11 мача в първенството за Твенте, другият - също 11, но за ПСВ Айндховен. И двамата са пуснали по 8 гола, което прави средно по 0,73 гола на мач. Всички останали са далеч зад тях. Третият - Стекеленбург от Аякс, е с коефициент 1,09. Михайлов обаче бие Исаксон при сухите мачове. Той има 6, шведът - 5.
Днес Ники Михайлов и Андреас Исаксон ще решат в директен спор кой е по-добрият в първенството. В 22,45 ч. ПСВ Айндховен приема Твенте в дербито на Холандия. Домакините са първи в класирането, гостите - втори, с две точки по-малко. Ако мачът не завърши наравно, единият от двамата вратари ще излезе едноличен лидер в индивидуалната класация.
Ники, ти си на ход!

http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5912_14.htm

Успех Ники беше оплюван и още те плюят,но засега си в спор заедно с шведа за най-добър вратар в вдно от най-силнитв първенства на Европа каквото е Ередивизе.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Ники Михайлов в спор за най-добър вратар в Холандия

Мнениеот Бижутера » 30 окт 2010 09:37

Заслужава момчето, наистина прави отличен сезон!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
petarivanov1985
Контакти:

Мнениеот petarivanov1985 » 30 окт 2010 09:42

Изчакайте малко.Сега ще дойдат ония дето говорят - на тати момчето ,ала бала,Илкопирговци и тем подобни били по-добри от него ама бил на тате момчето.

Иначе браво на Ники.Аз съм един от малкото,които никога не са го плюли.Доказа,че кръвта вода не става.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 30 окт 2010 09:49

Аз съм един от тези които на мача срещу Вердер го освиркваха най-много,и още си държа на мнението за него мач,не може три дена след като са ти вкарали гол от центъра да излезеш във едно спортно предаване(Крум Савово го водеше по Нова ТВ забравих му името),и да се изцепиш " аз съм по добър от баща ми и дядо ми защото на по малка възраст от тях играх за националния отбор".Просто тогава имаше много голямо самочувствие.Винаги съм казвал после,че не баща му го уреди за Ливърпул,това го казвам заради тия които ще почнат "на тати момчето,как го лансират него".Ако Михайлов можеше да влияе на такива клубове като Твенте щеше просто да е невероятно.За някои работи във нашия футбол вече се убеждавам,че за да са толкова зле са виновни Лечков,Сираков,Танев и Костадинов.Иначе по темата УСПЕХ НИКИ.

Потребителски аватар
danker
Контакти:

Мнениеот danker » 30 окт 2010 10:19

Как да създам тема в форума на гонг?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 окт 2010 10:20

danker написа:Как да създам тема в форума на гонг?

с бутон НОВА ТЕМА :mrgreen:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 окт 2010 10:35

Успех на Ники! Заслужава я тази награда ! :)

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 30 окт 2010 10:47

успех на момчето и дано се доказва с всеки мач, с всеки сезон. имаме нужда от играчи като него.
а че винаги ще го псуват в България - то това е ясно, но вината не е негова. кой ли не бе хулен и оплюван -Стоичков и Берба май най-много. просто национална черта.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 30 окт 2010 11:09

Съдийте постоянно бутат Твенте напред.Най-добрия вратар в Холандия е Стекеленбург.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 окт 2010 11:11

federer90 написа:Съдийте постоянно бутат Твенте напред.Най-добрия вратар в Холандия е Стекеленбург.

:shock: :shock:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”