Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:Незнам с какво са играли Португалците ,ама това е сензация . Не ги знам тези Кабо Верде ама явно живота по лианите им се отразява добре .![]()
storm написа:Незнам с какво са играли Португалците ,ама това е сензация . Не ги знам тези Кабо Верде ама явно живота по лианите им се отразява добре .![]()
Междувременно в друг контролен мач от днес, съставът на Португалия малко изненадващо завърши наравно 0-0 срещу тима на Кабо Верде. В отбора на Карлуш Кейрош личаха имената на Кристиано Роналдо, Луиш Нани, Деко и всички останали основни играчи, но въпреки това до гол в този двубой не се стигна.
niki87 написа:Тия счупиха тъпомераНо въпреки това са ми симпатични,все пак на два пъти отстраниха с дузпи английските смешковци
storm написа:niki87 написа:Тия счупиха тъпомераНо въпреки това са ми симпатични,все пак на два пъти отстраниха с дузпи английските смешковци
И един път ги обърнаха от 0-2 до 3-2 и ги изхвърлиха пак
niki87 написа:storm написа:niki87 написа:Тия счупиха тъпомераНо въпреки това са ми симпатични,все пак на два пъти отстраниха с дузпи английските смешковци
То тия малоумници,кой ли не ги е бил.Щом туристите от Хърватия ги биха и то като госто-смятай![]()
![]()
niki87 написа:storm написа:niki87 написа:Тия счупиха тъпомераНо въпреки това са ми симпатични,все пак на два пъти отстраниха с дузпи английските смешковци
То тия малоумници,кой ли не ги е бил.Щом туристите от Хърватия ги биха и то като госто-смятай![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта