Безочливият Матераци!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Безочливият Матераци!

Мнениеот Btovfan80 » 21 апр 2010 09:53

Може би всички си спомнят финала на световното по футбол, което се игра през 2006г. в Германия. Финалисти тогава бяха отборите на Франция и Италия. Този мач сложи и края на кариерата на един велик футболист - Зинедин Зидан. Във въпросният двубой, провокиран от защитникът на италианците Марко Матераци - Зизу го удря с глава в гърдите, за което получава червен картон. Мачът завършва при резултат 1:1, а Италия печели след изпълнение на дузпи с 5:3.
http://www.youtube.com/watch#!v=BJPYjCm47w8

Години по-късно същият този Матераци се нахвърли срещу своя съотборник в "Интер" - Марио Балотели.

Матераци шамарил Балотели в тунела
21 април 2010 08:32 Размер на шрифта: T- | T | T+
Матераци шамарил Балотели в тунела
© Reuters

Защитникът на Интер Марко Матераци е нападнал собствения си съотборник Марио Балотели в тунела след победата с 3:1 над Барселона в Шампионската лига. Това разкри бившият футболист на „нерадзурите” Златан Ибрахимович, сега защитаващ цветовете на испанския гранд.

„Видях Матераци да го напада в тунела, никога преди не бях ставал свидетел на такова нещо,” заяви шведът пред РАИ.

Балотели разяри всички в лагера на Интер, след като обиди феновете и си хвърли екипа на земята след последния съдийски сигнал.

„Ако бях на мястото на Матераци, щях да оставя Марио на мира, но той го атакува, и аз бях изумен. Ако Матераци ми бе сторил такова нещо на мен, щях да го нокаутирам,” продължи Ибрахимович. „Матераци правеше сцена, и в съблекалнята на Барселона всички бяхме изненадани, само за това говорехме. Един футболист трябва да се радва на победата, а не да гони да бие 20-годишно момче.”
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Безочливият Матераци!

Мнениеот POPCORN » 21 апр 2010 10:02

Матераци е един прост футболист за мене.Много го мразя.Винаги се прави на невинен, а в същото време той е виновника за всичко!Какъв е тоя ,че да раздава правосъдие ?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 21 апр 2010 10:05

Попринцип Матераци не ми е сред любимите футболисти,даже смея да твърдя,че е уникално груб и слаб играч.Обаче в тази ситуация е напълно прав тъй като не може един 20 годишен.. смотльо да се прави на важен и то не за пръв път.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 21 апр 2010 10:08

Как ще реагирате,ако днес Спас Делев си смачка фланелката и я хвърли на земята?Просто Матераци обича отбора си,феновете си и всичко свързано с него.

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 21 апр 2010 10:09

По- скоро безочливият Балотели....
;) ;) ;)
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 21 апр 2010 10:13

Явно италианците имат доста големи усти. Кой знае какво са викали срещу младия футболист, за да го провокират да хвърли екипа си по този начин. Не оправдавам постъпката на Матераци!
Той като по-зрял футболист и човек, трябваше да успокои съотборника си, а не да му се нахвърля! :|
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

satyr_666
Контакти:

Мнениеот satyr_666 » 21 апр 2010 10:13

Masaba написа:Просто Матераци обича отбора си,феновете си и всичко свързано с него.

И аз съм на това мнение. Матераци обича отбора си. Той не просто играе в него, а му е фен. В червата. Не може някакъв 20 годишен дрисльо, който дори си признава че е от кръвния враг Милан да смачка фланелката и да я хвърли демонстративно на земята. Ако никой не беше реагирал - тогава щеше да е лошо. Щеше да означава че просто всички са едни глупави наемници, интересуващи се единствено от кинтите и от нищо друго. Мир.
Последна промяна от satyr_666 на 21 апр 2010 10:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 21 апр 2010 10:14

Браво на Матераци! Не може един лигльо да хвърля фланелката на Интер и да обижда феновете току-така...не знам авторчето на темата какво си мисли, но постъпката на Балотели заслужава много здрав бой, а не две шамарчета...!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 апр 2010 10:17

Бижутера написа:Браво на Матераци! Не може един лигльо да хвърля фланелката на Интер и да обижда феновете току-така...не знам авторчето на темата какво си мисли, но постъпката на Балотели заслужава много здрав бой, а не две шамарчета...!
Настояваме заглавието на темата да се промени на "Безочливият Балотели" :lol: :lol:

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 21 апр 2010 10:31

Бижутера написа:Браво на Матераци! Не може един лигльо да хвърля фланелката на Интер и да обижда феновете току-така...не знам авторчето на темата какво си мисли, но постъпката на Балотели заслужава много здрав бой, а не две шамарчета...!

Тоя само с бой ще се оправи !! Бой бой и бой ! Има някаква си неземна кола и може да псува и обижда...
А ти сега не си ли безочлив като обиждаш човек , който учи на възпитание невръстните боклуци?? БтовФАН80 ,помисли преди да напишеш редица глупости.. :evil:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”