Предстои жребия за груповата фаза на световното първенство в ЮАР. Как си представяте вашите групи?
Ето и урните преди жребия
Първа урна: ЮАР, Бразилия, Испания, Холандия, Италия, Германия, Аржентина, Англия;
Втора урна: Австралия, Япония, Северна Корея, Южна Корея, Хондурас, Мексико, САЩ, Нова Зеландия;
Трета урна: Чили, Парагвай, Уругвай, Нигерия, Камерун, Кот Д'Ивоар, Гана, Алжир;
Четвърта урна: Дания, Франция, Гърция, Сърбия, Португалия, Словения, Словакия, Швейцария.
Как си представяте групите за световното
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Как си представяте групите за световното
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Как си представяте групите за световното
само като се сетя за Франция и някой без ЮАР от първа урна плюс примерно Гана или Мексико ии става супер интерестно
:D една от групите ще бъде взривоопастна 

Бразилия-САЩ-Нигерия-Франция
Испания-Мексико-Камерун-Сърбия
Италия-Австралия-Гана-Португалия
Това ако се получи

Това ако се получи

Последна промяна от howmen на 02 дек 2009 13:25, променено общо 1 път.
You`re My Wicked Live
Представям си групите на Световното без България, по какъв друг начин може да си ги представим 

Аз си представям Бразилия, Мексико, Уригвай, Франция и Ейре 

runnersa написа:Аз си представям Бразилия, Мексико, Уригвай, Франция и Ейре
УрИгвай от коя конфедерация са

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:runnersa написа:Аз си представям Бразилия, Мексико, Уригвай, Франция и Ейре
УрИгвай от коя конфедерация са
Е объркал съм в бързината щото и и у ми са едно до друго в клавиатурата става въпрос за Уругвай

Имаше такава тема!!! click
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Представям си ги както ги изтеглят при жребия. 

За мен група с Бразилия, Мексико, Кот ди воар и Португалия ще е бисера на първенството