Удоджи наказа Панатинайкос

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Удоджи наказа Панатинайкос

Мнениеот Parmalat » 22 ное 2009 22:06

Бившият футболист на ЦСКА Шикозе Удоджи изигра най-силния си мач, откакто през лятото премина в гръцкия Астерас Триполис. Нигериецът с български паспорт отбеляза гол във вратата на гранда Панатинайкос за изненадващото равенство 1:1, което неговият отбор постигна на Олимпийския стадион в Атина. "Детелините" доминираха и пропуснаха много изгодни положения, за да дойде часът на Удоджи. В 61-ата минута крилото беше най-съобразителен след центриране от фаул и от няколко метра откри резултата в полза на гостите. Малко по-късно Астерас Триполис остана с човек по-малко заради червен картон на Антонио Ледакис и се прибра дълбоко в половината си, за да брани крехката си преднина. Последвалият мощен натиск на Панатинайкос доведе само до израавнително попадение, отбелязано от Джибрил Сисе в 74-ата минута. Въпреки пропуснатата победа Панатинайкос продължава да е лидер в класирането с 29 точки. Втори е шампионът Олимпиакос с 27, а трети ПАОК, който днес разгроми с 4:1 Арис в дербито на Солун и има 21 точки. Астерас Триполис е 8-и с 15 точки.

Тук може да видите голът на Удоджи :arrow:
http://www.sportal.bg/news.php?id=206989

Браво на Удоджи :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Удоджи наказа Панатинайкос

Мнениеот Кашчей » 22 ное 2009 22:28

Какво общо има в момента Удоджи с ЦСКА?И толкова ли е важно, че е вкарал гол, та чак и тема му се посвещава?

Защо не го представи, като бившият футболист на "Вихрен"?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 ное 2009 22:33

Кашчей написа:Какво общо има в момента Удоджи с ЦСКА?И толкова ли е важно, че е вкарал гол, та чак и тема му се посвещава?

Защото последно игра в ЦСКА
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 ное 2009 22:36

Parmalat написа:
Кашчей написа:Какво общо има в момента Удоджи с ЦСКА?И толкова ли е важно, че е вкарал гол, та чак и тема му се посвещава?

Е и?!Вкарал гол на "Панатинайкос", като играч на гръцки отбор.Защо пускаш тази информация във форум ЦСКА?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 22 ное 2009 22:36

Кой беше този Удоджи бе? Онова мангалче, което се снимаше голо за феновете на червените ли? Черепа и коко Динев да му ядат лоста за това,че насила се молиха такива мангали да ги правим българи. Срамота.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 ное 2009 22:42

Кашчей написа:
Parmalat написа:

Е и?!Вкарал гол на "Панатинайкос", като играч на гръцки отбор.Защо пускаш тази
информация във форум ЦСКА?

Защото така
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 22 ное 2009 22:52

Пич, определено се превръщаш в ТПроданов - 2. Постоянно търсиш някакви обяснения за това, кой какво е написал. Защо не се обърнеш със същия въпрос към журналистите и редакторите на Спортал, от където е взета статията със заглавие: "Фурор на Удоджи в Гърция, бившият халф на ЦСКА наказа ПАО".
Как пък неуспя да изкажеш едно градивно мнение, ами все критики. То бива да си черноглед,ама имай и малко граница.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 ное 2009 23:05

msm написа:

Пич, определено се превръщаш в ТПроданов - 2. Постоянно търсиш някакви обяснения за това, кой какво е написал. Защо не се обърнеш със същия въпрос към журналистите и редакторите на Спортал, от където е взета статията със заглавие: "Фурор на Удоджи в Гърция, бившият халф на ЦСКА наказа ПАО".
Как пък неуспя да изкажеш едно градивно мнение, ами все критики. То бива да си черноглед,ама имай и малко граница.

В сайта да си пишат каквото си искат.Това е форум, а не информационен сайт, поне така мисля аз.
Можеш ли поне ти да кажеш, защо тази информация се пуска в този форум, а не във Футбол-свят, където и е мястото.
Не знам дали аз съм черноглед, или ти, като стане въпрос за ЦСКА и въобще нещо свързано с отбора, го защитаваш до откат, независимо от малоумността му.

Какъв футболист е Удоджи и какво го свързва с България, та е нужно да се пуска тема за един негов гол, в чужд шампионат, за чужд отбор?Това не разбирам аз.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 ное 2009 23:14

жив и здрав да е!дано да вкарва още!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 ное 2009 23:18

Кашчей написа:
msm написа:

В сайта да си пишат каквото си искат.Това е форум, а не информационен сайт, поне така мисля аз.
Можеш ли поне ти да кажеш, защо тази информация се пуска в този форум, а не във Футбол-свят, където и е мястото.
Не знам дали аз съм черноглед, или ти, като стане въпрос за ЦСКА и въобще нещо свързано с отбора, го защитаваш до откат, независимо от малоумността му.

Какъв футболист е Удоджи и какво го свързва с България, та е нужно да се пуска тема за един негов гол, в чужд шампионат, за чужд отбор?Това не разбирам аз.

Виж сега ако имаш някакъв проблем,можеш да се обърнеш към модераторите,а не да дразниш хората с простотиите си!Само да те светна,че тази информация ни интересува!Ако не ти харесва темата не е нужно да идваш и да се правиш на много остроумен!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Футбол - Свят”