Тук може да видите голът на Удоджи

http://www.sportal.bg/news.php?id=206989
Браво на Удоджи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Какво общо има в момента Удоджи с ЦСКА?И толкова ли е важно, че е вкарал гол, та чак и тема му се посвещава?
Защо не го представи, като бившият футболист на "Вихрен"?
Parmalat написа:Кашчей написа:Какво общо има в момента Удоджи с ЦСКА?И толкова ли е важно, че е вкарал гол, та чак и тема му се посвещава?
Защото последно игра в ЦСКА
Кашчей написа:Parmalat написа:Кашчей написа:Какво общо има в момента Удоджи с ЦСКА?И толкова ли е важно, че е вкарал гол, та чак и тема му се посвещава?
Защото последно игра в ЦСКА
Е и?!Вкарал гол на "Панатинайкос", като играч на гръцки отбор.Защо пускаш тази
информация във форум ЦСКА?
Кашчей написа:Какво общо има в момента Удоджи с ЦСКА?И толкова ли е важно, че е вкарал гол, та чак и тема му се посвещава?
msm написа:Кашчей написа:Какво общо има в момента Удоджи с ЦСКА?И толкова ли е важно, че е вкарал гол, та чак и тема му се посвещава?
Пич, определено се превръщаш в ТПроданов - 2. Постоянно търсиш някакви обяснения за това, кой какво е написал. Защо не се обърнеш със същия въпрос към журналистите и редакторите на Спортал, от където е взета статията със заглавие: "Фурор на Удоджи в Гърция, бившият халф на ЦСКА наказа ПАО".
Как пък неуспя да изкажеш едно градивно мнение, ами все критики. То бива да си черноглед,ама имай и малко граница.
Кашчей написа:msm написа:Кашчей написа:Какво общо има в момента Удоджи с ЦСКА?И толкова ли е важно, че е вкарал гол, та чак и тема му се посвещава?
Пич, определено се превръщаш в ТПроданов - 2. Постоянно търсиш някакви обяснения за това, кой какво е написал. Защо не се обърнеш със същия въпрос към журналистите и редакторите на Спортал, от където е взета статията със заглавие: "Фурор на Удоджи в Гърция, бившият халф на ЦСКА наказа ПАО".
Как пък неуспя да изкажеш едно градивно мнение, ами все критики. То бива да си черноглед,ама имай и малко граница.
В сайта да си пишат каквото си искат.Това е форум, а не информационен сайт, поне така мисля аз.
Можеш ли поне ти да кажеш, защо тази информация се пуска в този форум, а не във Футбол-свят, където и е мястото.
Не знам дали аз съм черноглед, или ти, като стане въпрос за ЦСКА и въобще нещо свързано с отбора, го защитаваш до откат, независимо от малоумността му.
Какъв футболист е Удоджи и какво го свързва с България, та е нужно да се пуска тема за един негов гол, в чужд шампионат, за чужд отбор?Това не разбирам аз.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта