Не, нямам намерение да обиждам никой от футболистите ни. Днес, отворих страницата на УЕФА и ми направи впечатление един банер на който се мъдреше името на България. Оказа се, че има световни квалификации за жени. Поне аз не знаех и ми стана интересно. Като видях резултатаите ми стана още по-забавно
(http://www.uefa.com/competitions/wowc/s ... 00488.html)
В група сме с Дания, Шотландия, Гърция и Грузия. Доколкото ми е известно, скандинавките, американките са силни. Дания отнася Грузия 15-0, Гърция с 6-0, а ние правим равен с датчанките. Някой гледал ли е мачове нашите да сподели? Няма снимки, тюх...
Национален отбор по футбол - жени
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Национален отбор по футбол - жени
Интересен е женския футбол, понякога стават големи драми
Гледах няколко мача от Европейското, не беше зле 

Мачовете са в Ловеч, кой да ги гледа? Те там на мъжки футбол не ходят, камо ли на женски.
Доколкото виждам нашите днес имат мач в Ловеч.
След този пост ми се струва, че стадионът днес ще се напълни. Сега е момента всички които обичат българския футбол и българските жени да го покажем. Успех на нашите!
След този пост ми се струва, че стадионът днес ще се напълни. Сега е момента всички които обичат българския футбол и българските жени да го покажем. Успех на нашите!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- metodito
- Контакти:

- Бижутера
- Контакти:
peh написа:Мачовете са в Ловеч, кой да ги гледа? Те там на мъжки футбол не ходят, камо ли на женски.

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
а,защо не играят някъде където ще има повече публика?Примерно Пловдив,Зарата,Бургас,Варна
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
peh написа:Мачовете са в Ловеч, кой да ги гледа? Те там на мъжки футбол не ходят, камо ли на женски.
Не ги подценявай! Могат днес да отидат 20-30 човека повече от обикновенно!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- Lieutenant Randall
- Контакти:
+ 1

6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
- metodito
- Контакти:
gogova4o написа:а,защо не играят някъде където ще има повече публика?Примерно Пловдив,Зарата,Бургас,Варна
Сигурно тряябва да е лицензиран от УЕФА, като този в Бургас, например. Иначе съм сигурен, че във Варна или Пловдив и с нужната реклама (!) ще има поне 300-400 човека, ако не и повече. Интересно ми е колко медии ще го отразят довечера, и къде ще бъде новината? Репортаж пък съм сигурен, че няма да има!
Lieutenant Randall написа:
+ 1Виж, ако след мача си разменят фланелките, ще бъде интересно
Или да си хвърли фланелката след гол и да забрави, че е без сутиен