Германците и те уреждали мачове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Германците и те уреждали мачове

Мнениеот _RoKi_ » 20 ное 2009 19:10

УЕФА: 12 разследвани мача са от Лига Европа и 3 от ШЛ

Изображение

УЕФА излезе с официално становище относно направените от германските власти арести във връзка с разследването за около 200 уредени мача. Европейската централа открито обяви, че 15 от тези срещи са от европейските клубни турнири.

От УЕФА са предоставили на немците на данни от системата за наблюдение на залозите (Betting Fraud Detection System), която следи залаганията на срещи от първа и втора дивизия на шампионатите в европейските страни.

„Става въпрос за двубои от 9 национални първенства. Малък брой от мачовете са на европейско ниво – 12 от Лига Европа и 3 от Шампионската лига – всички те от ранните квалификационни кръгове”, казват от УЕФА.

„Повече информация ще бъде дадена за това, кои мачове са намесени, на по-късна дата. Тези 12 мача са част от списъка на УЕФА от 40 мача, които вече бяха обявени като заподозрени”, уточняват от управляваната от Мишел Платини организация.

„Благодарим на германските власти за техните действия и за доброто ни съдействие. УЕФА ще поиска най-тежките възможни санкции преди компетентните съдилища са замесени хора, клубове и официални лица, които са били замесени в това нарушение”, каза генералният секретар на европейското футболно тяло Джани Инфантино.

Източник:Гонг

[offtopic]Малко съм учуден,че точна в Германия уреждат мачове,преди беше така ,но от много време не се чуваше за такива неща.Все пак,там появили се веднага информация и доказателства,започват незабавно разследване,не като в България[/offtopic]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Германците и те уреждали мачове

Мнениеот fabregas_949 » 20 ное 2009 19:14

_RoKi_ написа:[offtopic]Малко съм учуден,че точна в Германия уреждат мачове,преди беше така ,но от много време не се чуваше за такива неща.Все пак,там появили се веднага информация и доказателства,започват незабавно разследване,не като в България[/offtopic]

Бизнес е това вече, няма нищо учудващо :)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Vils
Контакти:

Мнениеот Vils » 20 ное 2009 20:21

По скоро "новите" германци. В дъното на цялата тази история стои хърватско-албанската мафия.

kenny
Контакти:

Мнениеот kenny » 20 ное 2009 20:36

Vils написа:По скоро "новите" германци. В дъното на цялата тази история стои хърватско-албанската мафия.

Отде знаеш? Не си запознат с конкретните случаи. И аз така мога да кажа, че в БГ са замесени само цигани и турци в уреждането на мачовете. Ай стига сте ги обожествявали тия "стари" немци, че не знаете кви говна има сред тях. И те уреждат мачове, и те правят разни схеми с фирмите си, и те са корумпирани.

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 20 ное 2009 21:33

Отде знаеш? Не си запознат с конкретните случаи. И аз така мога да кажа, че в БГ са замесени само цигани и турци в уреждането на мачовете. Ай стига сте ги обожествявали тия "стари" немци, че не знаете кви говна има сред тях. И те уреждат мачове, и те правят разни схеми с фирмите си, и те са корумпирани.

Финансова криза е :mrgreen:
Пари трябват на всякъде,дори и там дето мислим че с лопата ги ринат ;)
Ама нашите тарикати от къде са се отворили за далаверата според вас бре хора :mrgreen:
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 ное 2009 22:35

howmen написа:

Финансова криза е :mrgreen:
Пари трябват на всякъде,дори и там дето мислим че с лопата ги ринат ;)
Ама нашите тарикати от къде са се отворили за далаверата според вас бре хора :mrgreen:
+1...Пък и по новините казаха,че са замесени хърватстки емигранти :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 20 ное 2009 22:40

Навсякъде се уреждат мачове и то все повече и повече...но най-много това става в Англия!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 ное 2009 05:13

Сашо Диков - президент :!:
Ивайло Дражев - премиер :!:
Георги Градев - министър на правосъдието :!:
Тодор Батков - министър на външните работи :!:
Венцислав Стефанов - министър на финансите в сянка :!:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 21 ное 2009 09:53

защо написа:Сашо Диков - президент :!:

пусни го в още една тема, много е забавно :twisted:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 ное 2009 12:58

Бижутера написа:
защо написа:Сашо Диков - президент :!:

пусни го в още една тема, много е забавно :twisted:

Ми като има сто теми по въпроса, знам ли в коя да пиша. Бях го написал в едната, после ми се видя, че е умряла и хората пишат в другата :roll: ... Хубаво е, че има кой да ги чете всичките :) .
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Футбол - Свят”