fr3ak_boy написа:Аз пък си мисля, че това са бръщолевенията на един болен фен на Барса, който се опитва да разконцентрира Роналдо и тази контузия на портигалеца е чиста случайност.
Това, което си написал са бръщолевиния! Само да те окрехна, че масово Роналдо не е харесван! Само разни педа**ета, феновете на МЮ и феновете на Реал го харесвате тоя гелосан лигльо! Та защо реши, че трябва да е фен на Барса? Обоснови логиката си!
А иначе по темата... по принцип не съм суеверен, но и не вярвам в съвпаденя, когато станат няколко поредни! Помня, че въпросният вуду жрец се изцепи, че го е омагьосал и още в първият мач Роналдо се контузи! После докато се възстанови последва ново изказване от въпросният Пепе или там както се казва и Роналдо отново се контузи... е ако има и трета контузия, след като се върне на терена... може пък да се окаже, че има истина в това нещо.
Бтв латино народите са силно суеверни, така че няма да се учудя ако психиката на Роналдо вече е разстроена.

[offtopic]От 9 години се познавам с един пич, който е родом от Камерун и съм говорил с него за Вуду магиите и според него те наистина съществуват. Разказвал ми е неща, от които могат да ви се изправят косите..., ест винаги съществува вариант да ме е излъгал..., но както се казва във всяка лъжа има частица истина![/offtopic]