Вещерът кълне: Кристиано спира с футбола до четири месеца

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Вещерът кълне: Кристиано спира с футбола до четири месеца

Мнениеот Parmalat » 18 окт 2009 18:16

Прочулият се покрай вуду-магиите си срещу най-скъпия футболист в света Кристиано Роналдо - вещерът Пепе, се зарече да прекрати футболната кариера на португалската звезда. "След четири месеца, най-много, Кристиано ще получи последната си контузия и няма да играе повече футбол през живота си", заяви ужасяващо Пепе в интервю за португалското списание "Correio da Manha", цитиран от as.com.

"Кристиано ще получи нов удар и няма да играе още два-три месеца. Веднага щом се възстанови, ще бъде застигнат от последната си контузия", вещае магьосникът. Пепе призна, че жената, която го е наела, не е португалка, богата наследница е и не надвишава 30-годишна възраст. Жената на няколко пъти благодарила на Пепе за начина, по който си върши работата. В момента Кристиано е с контузия в глезена и ще отсъства още 20-ина дни.

http://sportal.bg/news.php?id=200734&co ... mments_box

Пак се почна :shock: Аз не вярвам във вуду магии ,но това няма как да не окаже стрес върху Роналдо.И все пак коя може да е жената "поръчала" това на К.Роналдо-Нереида Галярдо, Парис Хилтън...?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Вещерът кълне: Кристиано спира с футбола до четири месеца

Мнениеот fabregas_949 » 18 окт 2009 18:27

[offtopic]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 18 окт 2009 19:24

Аз пък си мисля, че това са бръщолевенията на един болен фен на Барса, който се опитва да разконцентрира Роналдо и тази контузия на портигалеца е чиста случайност.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 окт 2009 23:20

Тоя да не е като оня астролог Емил Лещански, дето предрече катастрофалното земетресение у Аскову? :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
bk109
Контакти:

Мнениеот bk109 » 19 окт 2009 23:18

Бижутера написа:Тоя да не е като оня астролог Емил Лещански, дето предрече катастрофалното земетресение у Аскову? :lol:

Мне,това е по-скоро като Царските 800 дена!
I find your lack of Balls disturbing.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 20 окт 2009 12:12

fr3ak_boy написа:Аз пък си мисля, че това са бръщолевенията на един болен фен на Барса, който се опитва да разконцентрира Роналдо и тази контузия на портигалеца е чиста случайност.

Това, което си написал са бръщолевиния! Само да те окрехна, че масово Роналдо не е харесван! Само разни педа**ета, феновете на МЮ и феновете на Реал го харесвате тоя гелосан лигльо! Та защо реши, че трябва да е фен на Барса? Обоснови логиката си!

А иначе по темата... по принцип не съм суеверен, но и не вярвам в съвпаденя, когато станат няколко поредни! Помня, че въпросният вуду жрец се изцепи, че го е омагьосал и още в първият мач Роналдо се контузи! После докато се възстанови последва ново изказване от въпросният Пепе или там както се казва и Роналдо отново се контузи... е ако има и трета контузия, след като се върне на терена... може пък да се окаже, че има истина в това нещо.
Бтв латино народите са силно суеверни, така че няма да се учудя ако психиката на Роналдо вече е разстроена. ;)

[offtopic]От 9 години се познавам с един пич, който е родом от Камерун и съм говорил с него за Вуду магиите и според него те наистина съществуват. Разказвал ми е неща, от които могат да ви се изправят косите..., ест винаги съществува вариант да ме е излъгал..., но както се казва във всяка лъжа има частица истина![/offtopic]
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 20 окт 2009 14:54

Зализаното гейче е най-мразеното същество в Европа, колкото по-скоро спре с футбола толкова по-добре :!:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”