Уругваи : Аржентина ?!
този мач буди голям интерес много хора, Аржентина са на 4-то място с 26 т. а Уругваи са на 5 с 25т.....
последен мач последна вазможност да класиране на световното ...първите 4 места дават тази вазможност...но при равенство и победа на Еквадор над Чили които вече са се класирали Еквадор ще се класира
1.Бразилия
2.Парагваи
3.Чили
4.Аржентина 26т.
---
5.Уругваи 25т.
6.Еквадор 24т.
последен краг Уругваи : Аржентина Чили : Еквадор 02:00ч четвартак сутринта
вашите мнения?!!?!?
Мачът на ИСТИНАТА!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: Мачът на ИСТИНАТА!!!
Петия играе бараж с четвъртия от Северна Америка.
Аз лично искам да видя Уругвай отново на Световно. Аржентина не заслужава- до сега трябваше да са се класирали.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- Бижутера
- Контакти:
berbatov написа:Аз лично искам да видя Уругвай отново на Световно. Аржентина не заслужава- до сега трябваше да са се класирали.
не заслужават но ще се промъкнат някак си...и Марадона ще се нашмърка от кеф

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Ticha
- Контакти:
Равенството ги класира най-малко на бараж, а ако Еквадор не бият като гост Чили, дори им стига за диркетно класиране.
- Neron
- Контакти:
Бижутера написа:berbatov написа:Аз лично искам да видя Уругвай отново на Световно. Аржентина не заслужава- до сега трябваше да са се класирали.
и Марадона ще се нашмърка от кеф
Той си е нашмъркан и без да се класират или бият Уругвай.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Победа за Уругвай и Еквадор и линч за Марадона 

Два отбора, които са ми изключително симпатични. Надявам се Уругвай да се класира директно ; гаучосите с 99 % сигурност ще спечелят баража ( с или без Марадона). Дано Чили не загуби!
- Udoji90
- Контакти:
Аз сигурно съм единственият човек в този форум, който харесва най-много Еквадор от всички южноамерикански национални отбори.
Като гледам точките на трите отбора и знаейки, че Аржентина и Уругвай играят един срещу друг, ми става ясно, че Еквадор могат да са най-много 5-ти и се надявам поне това да стане. Иначе Аржентина не ми харесват никак, така че съм за Уругвай и се надявам Еквадор да бият Чили, което не е невъзможно, при положение че Чили няма за какво да играят в този мач. Разбира се, Еквадор после ще трябва да играе бараж срещу Хондурас или Коста рика, които са преодолими отбори (е, аз се надявам Хондурас да се класират директно, защото също са ми много симпатични и ще ми бъде гадно някой измежду тях и Еквадор да отпадне, така че дано К. Рика останат 4-ти
).

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Lord VOODOO
Предвид, че от отборите в Южна Америка се кефя на Бразилия.... логично е да искам Аржентина да не се класира на световното! Другите мачове нямат значение за мен след като Бразилия се е класирала за световното.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал