Серия А
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Серия А
ко става с Серия А ся гледах програмата на ТВ7 и пак нямаше никви мачове за събота и неделя а и мин седмица не даваха Лацио - Ювентус ... някво инфо да даде някой ?! 

Офтопик:
Re: Серия А
пич, май по ТВ+ ще дават Серия А вече. гледах им програмата и там пише, че ще дават 3 мача в неделя, а в тая на ТВ7 не пише нищо 

- Middlesbrough
- Контакти:
redrOck написа:пич, май по ТВ+ ще дават Серия А вече. гледах им програмата и там пише, че ще дават 3 мача в неделя, а в тая на ТВ7 не пише нищо
ммм ся ще проверя и аз ма то нали по ТВ+ дават и Испанското , така ще стане засичане на някой мачове и ще трябва да избират ... ммм доста тъпо , а и който не е на Булсатком .. се преебава яко

Офтопик:
наистина доста тъпо се получава... аз съм на Булсатком, но някои хора не са и няма да могат да гледат мачовете... иначе Серия А по тв7 си беше най-добре 

- Middlesbrough
- Контакти:
и аз съм на Булсата , ся видях програмата :X Ювето са в Събота вечерта те ша ми ги дават в неделя на повторение от 14 часа ...

Офтопик:
Middlesbrough написа:и аз съм на Булсата , ся видях програмата :X Ювето са в Събота вечерта те ша ми ги дават в неделя на повторение от 14 часа ...![]()
![]()
Тия Юве дано изпаднат от Сериа А провалиха ми шестте мачове в Шампионската лига

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Middlesbrough
- Контакти:
pomiqrat написа:Middlesbrough написа:и аз съм на Булсата , ся видях програмата :X Ювето са в Събота вечерта те ша ми ги дават в неделя на повторение от 14 часа ...![]()
![]()
Тия Юве дано изпаднат от Сериа А провалиха ми шестте мачове в Шампионската лига

Офтопик:
Капитализъм - това е:)
- ZelenOtbor
- Контакти:
Вие пък как може да заложите на Юве като са без Дел Пиеро и Диего ве
Аз съм голям фен на Юве ама и аз ни бих заложил на тоз мач, особено срещу Бордо. А коефициента къв е бил ? 

sportingbet
Juventus v Bordeaux 1.50 3.60 6.50
bet365
Ювентус v Бордо 1.57 3.75 6.50
bwin
Ювентус v Бордо 1.50 3.75 6.25
Juventus v Bordeaux 1.50 3.60 6.50
bet365
Ювентус v Бордо 1.57 3.75 6.50
bwin
Ювентус v Бордо 1.50 3.75 6.25