Люляк, май, финал за купа, дузпи, шут, греда и супа, Крейзи, пропуски, картони, Негър, рикошет, шампиони Левски, Славия, протокол Везалов, фамозен гол, Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци Kрейзи шит, пак декларации Титла, купа, стадион, Много кофти син сезон !
На ЦСКА групата е с една идея по-добра. Има един ярко изразен фаворит в лицето на Рома, докато останалите три отбора могат да спорят за второто място. В групата на Левски обаче има два фаворита в лицето на Виляреал и Лацио и съответно за Левски и Залцбург остава борбата за почетното трето място. Това е реалността, но все пак знае ли човек, надеждата умира последна
Това не са Лацио от преди 7-8г. Въобще не трябва да се притесняваме от тях, напротив бой и само бой им трябва. Бий за да те уважат! Залцбург същите като Д. Москва много наперени ама бързо се приземяват....аз съм оптимист, пък и нашата игра ми дава поводи за това. За Цска мога да кажа, че също могат да надхитрят Фулъм и Базел. Успех на всички!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини