Летен трансферен прозорец 2024

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Летен трансферен прозорец 2024

Мнениеот 1914.1902 » 27 май 2024 12:02

ЛЕТЕН ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ 2024

Изображение

ElCapitana_Puyol

Re: Летен трансферен прозорец 2024

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 28 май 2024 01:09

Много потайности около бъдещето на Мбапе. Ясно е че напуска ПСЖ и от време оно се говори за преминаването му в Реал, ама все нещо друго се случва и няма реални индикации за това. Като прибавим и щенията на алчната му майка, само да не стане така да е поредния прилапан в първенството на Саудитска Арабия където позлатяват вече европейските звезди. Все пак е млад още на 25г. и се надявам да остане в Европа, но както споменах дефакто властната му майка контролира нещата около него, и всичко може да се очаква. Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 май 2024 09:11

Марсиал: Напускам Манчестър Юнайтед в търсене на ново предизвикателство

Френският нападател Антони Марсиал потвърди информациите в медиите, че напуска отбора на Манчестър Юнайтед.

В социалнитре мрежи той се обърна към феновете на "червените дяволи", за да им благодари за подкрепата през всички години, в които игра на "Олд Трафорд".

Марсиал бе привлечен през лятото на 2015 година от тима на Монако, като за 20-кратните шампиони на Англия изигра 317 мача във всички турнири и вкара 90 гола.

"Манчестър Юнайтед винаги ще бъде в моето сърце. Този клуб остави следа в моята кариера и ми даде невероятната възможност да играя пред неговите фенове. Напускам в търсене на ново предизвикателство, но винаги ще остана "червен дявол" и ще следя със страст резултатите на тима", написа 28-годишният французин, който става свободен агент.

Заради контузии през настоящия сезон Марсиал записа само 19 мача във всички турнири, в които се отчете с два гола и една асистенция.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 май 2024 10:31

Да, да...няма индикации.

Реал в момента има нещо много по-важно - финалът на ШЛ, трябва да са изцяло концентрирани в него, затова Мбапе още не е обявен. А и сезонът тъкмо приключи, кога да го обявят...

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 28 май 2024 12:53

ElCapitana_Puyol написа:Много потайности около бъдещето на Мбапе. Ясно е че напуска ПСЖ и от време оно се говори за преминаването му в Реал, ама все нещо друго се случва и няма реални индикации за това. Като прибавим и щенията на алчната му майка, само да не стане така да е поредния прилапан в първенството на Саудитска Арабия където позлатяват вече европейските звезди. Все пак е млад още на 25г. и се надявам да остане в Европа, но както споменах дефакто властната му майка контролира нещата около него, и всичко може да се очаква. Изображение

в Реал да иде и да лъсне колко житен бегач е :lol:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 май 2024 13:39

1914.1902 написа:Марсиал: Напускам Манчестър Юнайтед в търсене на ново предизвикателство

Ех, Монако няма да вземат парите от клаузата му за спечелена Златна топка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 май 2024 15:32

Борнемут финализира привличането на турски нападател

Борнемут приключи окончателно трансфера на турския нападател на Хетафе Енес Юнал. Договорът на 27-годишния играч с клуба от Висшата лига е за четири години.

Той игра под наем при „черешките“ във втората част от изминалия сезон, като се разписа на два пъти в 16 мача.

„Много съм щастлив, че ще започна в Борнемут новия сезон", сподели той пред клубния сайт.

„Радвам се, че мога да се тествам във Висшата лига и съм много развълнувам за следващите години", добави Юнал.

„Радвам се, че ще бъда част от проекта тук, където играя от януари и имаме голям потенциал да се подобрим заедно", каза още турчинът.

Изображение

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 29 май 2024 15:38

Юнал как не е добавил, че идва да играе в най-доброто първенство в света, и че Ла Лига за нищо не става...
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 май 2024 19:28

ElCapitana_Puyol написа:Много потайности около бъдещето на Мбапе. Ясно е че напуска ПСЖ и от време оно се говори за преминаването му в Реал, ама все нещо друго се случва и няма реални индикации за това. Като прибавим и щенията на алчната му майка, само да не стане така да е поредния прилапан в първенството на Саудитска Арабия където позлатяват вече европейските звезди. Все пак е млад още на 25г. и се надявам да остане в Европа, но както споменах дефакто властната му майка контролира нещата около него, и всичко може да се очаква. Изображение
Добре де, аз се чудя... Тоя "Финансов Феърплей", само за Клубовете от Европа ли вАжи !?? :roll:
Айде... Европейските грандове, поне вадят сериозни кинти от мърч, реклами и т.н. Ама онея арабески, к'Фи приходи имат, освен милиардите на чаршафите ? :?
Ще дадът 1 млрд. за М'бапет-тУ, и как по-точно ще ги покрият... Според догмите на Ф.П. ? :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2024 20:12

THE G.A.M.E написа:Добре де, аз се чудя... Тоя "Финансов Феърплей", само за Клубовете от Европа ли вАжи !?? :roll:
Айде... Европейските грандове, поне вадят сериозни кинти от мърч, реклами и т.н. Ама онея арабески, к'Фи приходи имат, освен милиардите на чаршафите ? :?
Ще дадът 1 млрд. за М'бапет-тУ, и как по-точно ще ги покрият... Според догмите на Ф.П. ? :lol:

ФФП и ограниченията са на УЕФА, боли ги шпека шейховете за тях.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”