Божинов вкара при дебюта си!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Отличен дебют за Валери Божонов в Парма
Днес бе представянето на отбора на Парма в мач срещу Осасуна. Парма загуби с 1:2 като гола го отбеляза Божинов. Той влезе кам 70 мин. при резултат 0:2. Още с първото си отиграване имаше възможност да отбележи но вратаря спаси удара му. Видимо се промени играта на Парма. Последва и задна ножица на Валери но топката мина в страни на вратата. Се пак Божинов вкара след едно разбъркване в наказателното поле. Той дори имаше възможност да изравни в последната минута, но вратаря отново спаси удара му.
Завинаги оставам аз Левскар !
Верен на отбора си до край !
Аз неще го предада !
За нищо на света !
За Левски аз на всичко съм готов !
Але але але ..............
Аз неще го предада !
За нищо на света !
- Red_champions
Re: Отличен дебют за Валери Божонов в Парма
Браво!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Red_champions написа:Браво!
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- Sleepwalker
- Контакти:
Браво на Божинов!Ай дано вече да си е намерил правилния отбор,в който да разгърне потенциала и таланта си!Надявам се в калчото да почне да бележи редовно!Успех! 

Божинов вкара при дебюта си!
Парма загуби от Осасуна при официалното си представяне с 1:2, но най-хубавото е че Божинов вкара първия от многото си голове за този отбор! Нашия национал влезе към 65-тата минута и още първото му отиграване беше удар към вратата!
Божинов демонстрира активност на върха на атаката както и атрактивност, когато една от атаките на Парма той завърши със задна ножица, но за съжаление топката мина на метър над вратата!
Голът стана след ъглов удар, Локарели стреля с глава но право в тялото на Божинов, който беше с гръб на метър пред голлинията, последва обръщане и довкарване на топката в мрежата! Така беше оформен и крайният резултат 1:2 в полза на Осасуна!
Като цяло Парма непоказа много качествен футбол, но се надявам да успеят да направят нещо в Сериа А и Божинов да играе важна роля в отбора!
Божинов демонстрира активност на върха на атаката както и атрактивност, когато една от атаките на Парма той завърши със задна ножица, но за съжаление топката мина на метър над вратата!
Голът стана след ъглов удар, Локарели стреля с глава но право в тялото на Божинов, който беше с гръб на метър пред голлинията, последва обръщане и довкарване на топката в мрежата! Така беше оформен и крайният резултат 1:2 в полза на Осасуна!
Като цяло Парма непоказа много качествен футбол, но се надявам да успеят да направят нещо в Сериа А и Божинов да играе важна роля в отбора!

Успех му пожелавам с новия отбор и да си заслужи титулярно място! 

Като гледам мисля че няма да има проблем с титулярното място. Освен Палоски чист забит нападател няма. То има но Божинов ги превъзхожда и физически и технически.
Завинаги оставам аз Левскар !
Аз неще го предада !
За нищо на света !
Аз неще го предада !
За нищо на света !
Re: Божинов вкара при дебюта си!
Под наем за една година ли е ? Шото ако ги вкара в Европа да може да рита догодина.Помня преди да изпаднат , преди около 4-5 години ако не се лъжа, Парма се бореше за оцеляване а игра полуфинал за УЕФА.И те там ритаха с резервите... тъкаче ПАрма си е име в Италия.Не блести много в последните години , незнам и каква селекция са направили , обаче Божинов е там, и това ни дава предпоставки да се надяваме , че са качествени.ще ми се божинов да порита В европа или В шампионската лига.... според мене обаче и да се Класира сити в топ4 няма да има място За бой на Терена.там си зеха мнoгoо звезди и ще му е трудно да е ТИтуляр.те там имат само Нападатели.По - добре е да си остане В италия за Още 1-2 сезона, и да го забележи някои Измеждо Милан , интер и Пак Ювентус.все пак той си Обича италия и смятам , че ще се справя там по - Добре.незнам Защо милан като се лутаха Между Джеко , фабяно И хунтелар не Зеха божинов.... млад е талантлив е.. маа дано натам им дойде акала !

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Божинов вкара при дебюта си!
Мястото на Божинов е в италианското първенство, поне така мисля.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ