- Общо взето в отборите, в които си играл досега си бил титуляр, стига да си здрав. Сега обаче ще се сблъскаш с нова ситуация. Какво мислиш за нея?
- Мен са ме научили, че целият живот е борба, във всяка една област. Ситуацията няма как да ме уплаши. Аз не се страхувам да се трудя. Дойдох в "Борусия", за да се развивам, а това става с много усилия. Моята цел е да стигна колкото се може по-високо във футбола. Сигурен съм, че в Дормунд ще мога да я следвам. Важното е, че съм тук. От тук нататък трябва да покажа потенциала си.
- Според германските медии конкуренцията в атаката на "Борусия" ще е жестока. Кажи няколко думи за колегите, с които ще трябва да се бориш?
- Най-важното е да се преборя за това да убедя треньора ни Юрген Клоп, че аз трябва да съм титуляр. Затова трябва съм с класа и даже две над другите нападатели в отбора. Най-неприятното в момента е, че още чувствам болки в глезена, който бе опериран през май. Все още не съм във физическото състояние, което бих искал. Иначе съжалявам, че Александер Фрай си тръгна от "Борусия". С него се разбирах най-добре на терена. На тренировки и в контролите му създавах по 1-2 положения, а и той на мен. Фрай обаче искаше да отиде в "Базел", защото това му било мечта. С Нелсон Валдес и Мохамед Зидан още не можем да напипаме ритъма помежду си. С Бариос пък не съм играл.
Ако някой има мерак да чете още ето ви линк Аз не успях да го прочета цялото