За или против гола на 4ужд терен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
За или против гола на 4ужд терен
Арсен Венгер преди няколко месеца се изказа против това правило.Аз напълно го подкрепям.Гледаме всяка година ма4ове с елиминаций и мисля 4е в пове4ето слу4аи вторите ма4ове са по интерестни.Домакина в първият ма4 играе плахо с цел да не допусне гол,госта пък търси добър резултат и се полу4ават доста коми4ни и безинтерестни ма4ове
Re: За или против гола на 4ужд терен
За момента няма алтернатива. За мен приемлив е и варианта "златен гол", но примерно "преиграване" е абсурд да се въведе.
Е то така яко без гол на чужд терен! Не бях се замислял! Например първи мач 1:0 , втори 2:1 и да има продължения вместо да се гледа гола на чужд - нали така ще стане макар че не зависи от нас 

[center]

[/center]

- [1948]CSKA
- Контакти:
MaRTo1233 написа:Е то така яко без гол на чужд терен! Не бях се замислял! Например първи мач 1:0 , втори 2:1 и да има продължения вместо да се гледа гола на чужд - нали така ще стане макар че не зависи от нас
Така ще е най-добре,но пък домакина ще има леко предимство.Но изглежда най-доброто.
- lacho_trepacho
- Контакти:
Реално не се бях замислял по този въпрос, но мисля че определено имате право. Много по-интересни мачове биха се получавали ако нямаше такова правило за гол на чужд терен. 

[center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

brossy написа:MaRTo1233 написа:Е то така яко без гол на чужд терен! Не бях се замислял! Например първи мач 1:0 , втори 2:1 и да има продължения вместо да се гледа гола на чужд - нали така ще стане макар че не зависи от нас
Така ще е най-добре,но пък домакина ще има леко предимство.Но изглежда най-доброто.
Е да домакина ще има предимство нали за това са домакини ! Все пак си ги разменят ! Защото най гадно е да ти направят 1:1 в 95 мин !

[center]

[/center]

- maximalniq
- Контакти:
По-скоро против! Но няма да го премахнат, защото обяснението им е, че така ще има много двубои с продължения, пък сега, когато се играят много мачове на сезон това правило се оправдава, за да не се изморяват футболистите. Но аз мисля, че си има решение. Ако не бъркам на турнира Копа Америка, когато настъпят елиминациите и ако примерно завършат 1:1 в редовното време след това няма 2 продължения от по 15 минути, а директно се изпълняват дузпи. Точно аз мисля, че правилото за продължения от по 15 минути може да се запази за големите турнири като световни и европейски първенства и да речем за финалните мачове на ШЛ и ЛЕ, но когато има по два мача може да се прилага именно това правило - ако са завършили 2:1 и 0:1 се изпълняват директно дузпи. Така мисля, че е по-справедливо, но не вярвам да променят правилото, а и мисля, че се прилага от много години.