Aстана-Апоел
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Aстана-Апоел
Срещата ще се предава по БТВ екшън от 19 часа
Re: Aстана-Апоел
Тази вечер ще се насладим на правилен футбол и нека да замирише на изгорели вестници след последния съдийски сигнал.Лично аз съм подготвил няколко броя на Дума и Работническо дело от личната ми колекция ! 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Г/Г е мача
- aleksandrov77
2:0 за Астана!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
- greenlandia
Успех на Мъри!
Един от малкото останали БГ треньори.
Един от малкото останали БГ треньори.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
1:0
- Captain Stottlemeyer
Red_Pride написа:Тази вечер ще се насладим на правилен футбол и нека да замирише на изгорели вестници след последния съдийски сигнал.Лично аз съм подготвил няколко броя на Дума и Работническо дело от личната ми колекция !
За изгорели вестници е малко рано да се мисли - все пак има реванш.

Иначе твоята лична жертва с броевете на "Дума" и "Работническо дело" е трогателна. Мога да ти услужа с броеве на "Народна армия", оцелели да не попаднат по предназначение в казармения нужник, в които броеве на спортната страница къртят мивки бодрите репортажи на Сашо Манов, от които става ясно, че дори в небезизвестния мач през ноември 1968 г., завършил "само" 2:7, "армейците" са били по-силните...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Ще им трябва същия късмет от мачовете с Марибор и ХИК (с това не искам да кажа нищо лошо, той е част от играта и ходи при тези, които го търсят), но не вярвам да успеят. Днес Х, след седмица загуба и групите в другия турнир, където и без това може и да имат шанс за няколко точки, докато в ШЛ ще ги пребият като кучета.
- Pragmatichen
90% съм сигурен, че Апоел ще продължи в турнира, а как ще завърши мачът тази вечер не знам, но няма да се изненадам, ако победат още там, като гости.
И не за друго, не заради Стоилов(уважавам го), а защото не вярвам отбор, който преди 2 години падна от Ботев Пд с 4:0 в Бг и с 0:1 у дома, да е претърпял чааааааак такава огромна метаморфоза, че да влезе в групите на ШЛ.
Това дори отбори от далеч по-силни първенства не са способни да го сторят.
И не за друго, не заради Стоилов(уважавам го), а защото не вярвам отбор, който преди 2 години падна от Ботев Пд с 4:0 в Бг и с 0:1 у дома, да е претърпял чааааааак такава огромна метаморфоза, че да влезе в групите на ШЛ.
Това дори отбори от далеч по-силни първенства не са способни да го сторят.
Последна промяна от Pragmatichen на 18 авг 2015 18:25, променено общо 1 път.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.