Вагнер Лав - Ако Лион ме иска, трябва да е готов да плаща!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Вагнер Лав - Ако Лион ме иска, трябва да е готов да плаща!

Мнениеот Yasso » 21 юли 2009 15:22

7-кратния шампион на Франция Олимпик Лион проявява от известно време интерес към бразилския нападател на ЦСКА Москва Вагнер Лав, особено след като пропадна възможността да привлече в своите редици Андре Пиер Жиняк и Луи Реми и след като основния реализатор Карим Бензема пое в посока Реал Мадрид срещу 45 милиона евро.

На Лион е нужен втори нападател в селекцията, след привличането на Лисандро Лопес.
За нападателя на ЦСКА Москва следи и още един френски отбор - Олимпик Марсилия.
Бразилския играч е направил сериозно впечатление на френските клубове с играта си в миналогодишното издание на купата на УЕФА, където Лав отбеляза 11 гола.

Според френския "Льо Паризиен" пречка за преминаването на Вагнер Лав в Лион може да се окаже не сравнително високата трансферна сума, която трябва да се плати на московчани а високото изискване на бразилеца относно заплатата - 3,8 милиона евро годишна заплата ( като сравнение може да се посочи заплатата на Лисандро Лопес, която ще бъде 2,5 милиона евро на сезон ).
Засега Лион не е отправял никакво официално предложение към ЦСКА Москва за нападателя.

"Много слушах за този интерес, интересно как ще се развие ситуацията - сподели Вагнер Лав.
Във футбола си длъжен никога да не казваш "никога".
Франция има отлична лига, а Лион се опитва да се подсили за новия сезон.това може да се окаже интересен трансфер.
Но ако клуба се интересува от мен, той трябва да е в състояние да плати моите изисквания, нали така?" - завършва Лав относно интереса на Лион към него.

инфо от "сов. спорт"
Последна промяна от Yasso на 21 юли 2009 15:43, променено общо 1 път.
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: Вагнер Лав - Ако Лион ме иска, трябва да е готов да плаща!

Мнениеот Angoff » 21 юли 2009 15:40

Вагнер Лав + Лисандро Лопес ... това ще е атомно нападение и Лион бързо бързо ще възвърне позицийте си,както в Франция така и в Европа ... сега се сещам,че купиха и левия бек на Порто , Али Сисоко не си поплюват с парите от Бензема 8-)
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Вагнер Лав - Ако Лион ме иска, трябва да е готов да плаща!

Мнениеот W84me » 21 юли 2009 16:07

Тоя пък Вагнер,ебати смешния футболист...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Футбол - Свят”