Манджукич: Гуардиола не ме уважаваше

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Манджукич: Гуардиола не ме уважаваше

Мнениеот diplomat » 28 окт 2014 14:53

Нападателят на Атлетико (Мадрид) и националния отбор на Хърватия Марио Манджукич се изказа остро срещу треньора на бившия си тим Байерн (Мюнхен) Пеп Гуардиола.

Голаджията беше основна фигура в състава на Юп Хайнкес, който спечели требъл през сезон 2012/13. След идването на Гуардиола на "Алианц Арена" обаче той изпадна в немилост, а през това лято след привличането на Роберт Левандовски от Борусия (Дортмунд) бе продаден на шампиона на Испания за 22 млн. евро.

"Останах разочарован от Гуардиола. Той изобщо не ме уважаваше. При Хайнкес всичко беше поне два пъти по-добре и това не е само мое мнение. Дали бих приел, ако ме покани да изпием по кафе? В професионалния ми живот не би трябвало да харесвам или да не харесвам някого. Но към него изпитвам силна негативна енергия", заяви Манджукич пред Sportske Novosti.

Аз също споделям това мнение, и мисля че Байерн на Хайнкес можеше да бъде господар на Европа за следващите 3-4 години, но Пеп ги върна в 1-ви клас. 8-)
[offtopic]http://www.novsport.com/news1238651_1004.html[/offtopic]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Re: Манджукич: Гуардиола не ме уважаваше

Мнениеот Los Che » 28 окт 2014 15:18

Той вече има 3 гола в Примера , колкото и защитника Miranda.
Явно и Cholo не го уважава
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 28 окт 2014 15:28

Не съм изненадан. Всеки момент очаквам и Кроос да излезе с подобна позиция. :roll:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 окт 2014 15:30

Тук ще е интересно Изображение
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 окт 2014 15:30

Los Che написа:Той вече има 3 гола в Примера , колкото и защитника Miranda.
Явно и Cholo не го уважава

[offtopic]Защо пишеш Миранда и Чоло на латиница? :?[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 окт 2014 17:15

MCMXIII написа:Тук ще е интересно Изображение

Хич даже ... това не може да бъде някаква сензация . Просто е потвърждение на правилото , че няма централен нападател който да се е сработил с Гуардиола . По импулсивните ( Ето'о , Ибрахимович , Манджукич ) са правили такива изказвания . Други по-благородни натури като Гомес , Вия , Анри и Гудьонсен , просто махат с ръка и продължават напред . Общото е , без значение дали се оплакват публично или не , никой не е казал нещо добро за Гурадиола . Като се замисля , май само от Писаро съм чувал нещо добро 8-)
Ето затова имам опасения , че Левандовски може да си тръгне лятото ... индикации вече има - поляка е единствения футболист на Байерн , когото Гуардиола никога ( или почти никога ) на поздравява при смяна .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 28 окт 2014 17:31

diplomat написа:
Нападателят на Атлетико (Мадрид) и националния отбор на Хърватия Марио Манджукич се изказа остро срещу треньора на бившия си тим Байерн (Мюнхен) Пеп Гуардиола.

Голаджията беше основна фигура в състава на Юп Хайнкес, който спечели требъл през сезон 2012/13. След идването на Гуардиола на "Алианц Арена" обаче той изпадна в немилост, а през това лято след привличането на Роберт Левандовски от Борусия (Дортмунд) бе продаден на шампиона на Испания за 22 млн. евро.

"Останах разочарован от Гуардиола. Той изобщо не ме уважаваше. При Хайнкес всичко беше поне два пъти по-добре и това не е само мое мнение. Дали бих приел, ако ме покани да изпием по кафе? В професионалния ми живот не би трябвало да харесвам или да не харесвам някого. Но към него изпитвам силна негативна енергия", заяви Манджукич пред Sportske Novosti.

Аз също споделям това мнение, и мисля че Байерн на Хайнкес можеше да бъде господар на Европа за следващите 3-4 години, но Пеп ги върна в 1-ви клас. 8-)
[offtopic]http://www.novsport.com/news1238651_1004.html[/offtopic]

1-ви клас и 7-1,мислете малко !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

milka

Мнениеот milka » 28 окт 2014 17:33

Гуардиола е престъпник , обезличи един завършен отбор на Хайнкес за почти 2 години със лекота със неговите тъпи схеми със трима в защита , Лам халф и др .
Изгони Манджукич , изгони Тони Кроос ( най-силния играч на Немците на Мондиала ) .

Добре ,че във вътрешното първенство на Германия няма никаква конкуренция за да може Байерн да е първи с този ''специалист'' иначе ,ако Дортмунд , Вердер , Волфсбург , Шалке са силни ще видиме дали Байерн ще води убедително .

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 28 окт 2014 17:54

Да беше уточнил поне защо смята, че Гуардиола не го е уважавал. Аз като фен на Байерн се радвам че се махна. Все нещо се цупеше и недоволстваше, без да е кой знае какъв футболист. Единствените мачове в които ми хареса бяха двата с Ювентус и един от мачовете с Арсенал.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 окт 2014 23:22

На кой му пука бе, що за тема :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - Свят”