Това ли е най-скандалният червен картон в историята на футбо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Това ли е най-скандалният червен картон в историята на футбо

Мнениеот boabbb » 16 окт 2014 15:25

Вижте уникално видео от мача Реал Сосиедад и Маратон от шампионата на Хондурас

При 1:1 в 89-ата минута вратарят на гостите бе изгонен с директен червен картон, но не заради грубо нарушение, а заради потупване по дупето на съперник.
След консултация със страничния рефер, главният Мануел Селая отстрани стража Жуниор Моралес, любител на мъжките ласки. Съотборниците на Моралес решиха да напуснат терена в знак на протест, а съдията наду свирката за край на мача.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9YZ3GimbBwA[/youtube]

Източник: [offtopic]http://www.livesport.bg/tova-li-e-naj-skandalniqt-cherven-karton-v-istoriqta-na-futbola-video-62657.html[/offtopic]

Брутално :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Това ли е най-скандалният червен картон в историята на футбо

Мнениеот dreben23 » 16 окт 2014 15:58

Хахаха, Илиян Киряков тогава трябваше да го отстранят от Световното, че мушка пръсти на съотборник при спряна игра. :)

[offtopic]Не знаех, че има и Реал Сосиедад в Хондурас. А Реал Мадрид имат ли? :mrgreen:[/offtopic]

Аз помислих за момент да няма нещо мръсно отзад и тоя иска да го изчетка ама.. нема, друга е причината- съдиите в тоя мач просто са мразели гейовете. :lol: Виж, дори музичката на клипа е в пълен унисон на случващото се на терена. :)
Последна промяна от dreben23 на 16 окт 2014 16:02, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Xtr3m3_MaCHiNe
Контакти:

Мнениеот Xtr3m3_MaCHiNe » 16 окт 2014 16:01

Според мен спокойно влиза в топ10,а може би и в топ5, но аз поне (гледайки активно футбол от 20+години) съм виждал поне 3 по-идиотски. Сещам се за 2 случая във Висшата Лига,и 1 в Италия,че дори и в ШЛ 1 случай. При 1вия случай, който никога няма да забравя, играч се блъсна в защитник на Арсенал и съдията не само не даде фал за Арсенал,а даде и дузпичка + червен картон. Съдията бе наказан за 8мача и това беше. Едно е да ощетиш единия отбор, но е прекалено да ощетиш отбора и едновремено да помогнеш на противника. Нека се изкажат и други. Това е моето мнение.
Сега като се замисля...много хора ще ми скочат - но се сетих и още 2 случая, в които Барса беше яко подпряна. Едното беше с невиждана дузпа в Liga BBVA, а съдията даде дузпа за фаул,който дори го нямаше, отделно че беше извън наказателното поле. Другия случай беше точно срещу Арсенал и ситуацията беше обсъждана много,така че няма да се връщам на това.
А Киряка беше култов, ама бъркаше по дупетата на своите съотборници..кво да му кажат? :)
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!

This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun

IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 16 окт 2014 16:02

Може да имат закон против гейовете.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 окт 2014 16:05

Може тоя да е бил гаджето на съдията. :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 окт 2014 16:08

Xtr3m3_MaCHiNe написа:Според мен спокойно влиза в топ10,а може би и в топ5, но аз поне (гледайки активно футбол от 20+години) съм виждал поне 3 по-идиотски. Сещам се за 2 случая във Висшата Лига,и 1 в Италия,че дори и в ШЛ 1 случай. При 1вия случай, който никога няма да забравя, играч се блъсна в защитник на Арсенал и съдията не само не даде фал за Арсенал,а даде и дузпичка + червен картон. Съдията бе наказан за 8мача и това беше. Едно е да ощетиш единия отбор, но е прекалено да ощетиш отбора и едновремено да помогнеш на противника. Нека се изкажат и други. Това е моето мнение.
Сега като се замисля...много хора ще ми скочат - но се сетих и още 2 случая, в които Барса беше яко подпряна. Едното беше с невиждана дузпа в Liga BBVA, а съдията даде дузпа за фаул,който дори го нямаше, отделно че беше извън наказателното поле. Другия случай беше точно срещу Арсенал и ситуацията беше обсъждана много,така че няма да се връщам на това.
А Киряка беше култов, ама бъркаше по дупетата на своите съотборници..кво да му кажат? :)

Много си прав, аз го бях забравил тоя случай с дузпата. Дано не се сетиш за още някой такъв случай, че сигурно пак ще е в ущърб на Арсенал или в полза на Барселона. :) Изобщо не се учудвам. :)
Барса и Реал си бяха и може би все още си го има тоя елемент са най-бутаните отбори за всички времена. В наши дни за мен са Байерн, Челси и Ювентус- тия трите особено ги бутат във всеки мач, а безспорен победител е Левски Сф- тях ги бутат от 1914-та. :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Xtr3m3_MaCHiNe
Контакти:

Мнениеот Xtr3m3_MaCHiNe » 16 окт 2014 16:23

Прав си дребен. И сега като ми каза тези 3 отбора - 1во- съгласен съм. След като САФ се махна от Ютд в Англия редовно си побутват Челси и Сити. В Италия е достатъчно да изгледаш мача Юве- Рома,за да видиш с какво бих попълнил топ10. Отделно се сещам как Рууни 2 пъти си изпроси дузпа срещу Арсенал. Първата я писаха "спорна", за 2рата дори Рой Кийн каза, че Руни, а не Алмуния е заслужавал жълт картон. На национално ниво Бразилия и Италия ми се струват най-подбутвани. Но тук темата е друга. И ако не бях на работа щях да си влезна в лаптопа, имам цял клип с 10 положения, в които точно тези 3 отбора участват + 4 (!!) от топ10 са подаръци за Ютд, единия от които решава титлата. Но като фен на Арсенал вече съм свикнал и не се дразня колкото преди. То е достатъчно,че още не е и декември, а половината ни отбор е почупен + че отзад е Комични и пред него се разтичква Фламини..
I think i've said enough. ;)
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!

This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun

IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 16 окт 2014 16:25

dreben23 написа:
Xtr3m3_MaCHiNe написа:Според мен спокойно влиза в топ10,а може би и в топ5, но аз поне (гледайки активно футбол от 20+години) съм виждал поне 3 по-идиотски. Сещам се за 2 случая във Висшата Лига,и 1 в Италия,че дори и в ШЛ 1 случай. При 1вия случай, който никога няма да забравя, играч се блъсна в защитник на Арсенал и съдията не само не даде фал за Арсенал,а даде и дузпичка + червен картон. Съдията бе наказан за 8мача и това беше. Едно е да ощетиш единия отбор, но е прекалено да ощетиш отбора и едновремено да помогнеш на противника. Нека се изкажат и други. Това е моето мнение.

Много си прав, аз го бях забравил тоя случай с дузпата. Дано не се сетиш за още някой такъв случай, че сигурно пак ще е в ущърб на Арсенал или в полза на Барселона. :) Изобщо не се учудвам. :)
Барса и Реал си бяха и може би все още си го има тоя елемент са най-бутаните отбори за всички времена. В наши дни за мен са Байерн, Челси и Ювентус- тия трите особено ги бутат във всеки мач, а безспорен победител е Левски Сф- тях ги бутат от 1914-та. :)

Няма как да е иначе. Винаги подкрепят най-силните.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 окт 2014 17:44

Лудогорец никой не ги бута, поне не и на терена- те надиграват категорично съперниците си с добра игра наистина, единственото за което бих се хванал е, че не дават дузпи срещу тях, също както не дават срещу Реал и Барса или поне много рядко, но и вие го казахте- подрепят се силните. Сега, за да не ме упрекне някой, потвърждавам, че и ЦСКА е побутван в миналото не малко пъти, но пък падаме от малки отбори поне :P , докато при сините и с най-жалкия състав да излязат или пък да играят слабо- това няма да се случи, бие се с юбилейни резултати и толкова. :lol: Забавни са ми някои хорица по форумите като ми твърдят обтратното- от по-дълго от тях съм във футбола, тъй че всичко съм видял с очите си. :)

[offtopic]Тити да пророни някоя сълза, нали и той почна да разбира от футбол. Смешен е българския спорт за съжаление, само като видя от какви кретени и плачковци зависи съдбата му и ми иде да се разплача и аз. :cry: Ама не мисля да им правя това удоволствие. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 16 окт 2014 19:48

Не знам дали е най-скандалния в историята на футбола, но определено е меко казано странен. Първо си мислех, че го е барнал за гъза перверзно с цел да се заяде или нещо от сорта. Но като изгледах ситуацията, ми те просто се разминаха и той съвсем небрежно го докосна, не беше с цел провокация. Явно съдията го е сметнал за провокация, но според мен не беше, нито беше гейско.

Върни се в “Футбол - Свят”