Световно първенство или ШЛ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Световно първенство или ШЛ?
Аз не пропускам мач от СП и ЕП а шампионската лига ми е досадна 

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
- barca4ever
- Контакти:
Re: Световно първенство или ШЛ?
гениална тема
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Тема за чудо и приказ.Естествено че предпочитам ШЛ.
"А" група, съвсем сериозно...
Световното първенство е тръгнало по пътя на Олимпиадите.
Поради характера на континента си и нереалния брой квоти някои отбори без напрягане се класират редовно на финалите на СП.
Най-силният ни отбор бе през 94-та. Швеция и България бяха в една европейска група, класираха се и взеха 3-то и 4-то място на финалите. Третият бе Франция, станала шампион на следващото световно. Няма подобен пример с друг континент. Затова или световни квалификации (а не континентални) или 64 отбора на световното. Америка и Австралия са големи материци и могат да си го позволят да го организират.
Иначе отговорът на въпроса ми е : Премиершийп.
Поради характера на континента си и нереалния брой квоти някои отбори без напрягане се класират редовно на финалите на СП.
Най-силният ни отбор бе през 94-та. Швеция и България бяха в една европейска група, класираха се и взеха 3-то и 4-то място на финалите. Третият бе Франция, станала шампион на следващото световно. Няма подобен пример с друг континент. Затова или световни квалификации (а не континентални) или 64 отбора на световното. Америка и Австралия са големи материци и могат да си го позволят да го организират.
MaX написа:Аз не пропускам мач от СП и ЕП а шампионската лига ми е досадна
Напълно съм съгласен с теб.

MaX написа:Аз не пропускам мач от СП и ЕП а шампионската лига ми е досадна
А МП гледаш ли?
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
NOMER14 написа:Световното първенство е тръгнало по пътя на Олимпиадите.
Световното стана сцена за куцо и сакато и нивото логично падна, сега европейското стана по същия начин и очаквам и там нивото много сериозно да се разводни.