Платини: При видеоповторения мачовете ще се играят 5 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Мнениеот iliyan » 24 май 2014 09:35

За пореден път този доказа колко е зле като управник за разлика от това , че беше велик играч ! Да не би мачовете в NHL да са по 5 часа мосю Платини ?!
А от твоите съдии няма никаква полза освен да си пълниш джобовете и да казваш , че си свършил нещо полезно !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Платини: При видеоповторения мачовете ще се играят 5 часа

Мнениеот rhaegar » 24 май 2014 09:41

Няма какво да се лъжем-УЕФА не иска явните съдийски подпирания в някои мачове да спират.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 24 май 2014 10:04

Това е нелепо твърдение. То сега при груб фаул, картон, дузпа, засада или спорен гол се губят по 1-2 минути в разправии дори повече. Та с тая съвременна техника повтореният и видеоанализите стават за 20-30 секунди. Каква е файдата от тия 5 съдии? Аз не съм видял нещо да са помогнали на главните, напротив дори си траят за спорните положения и чакат да видят главния каквоще свирне.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 24 май 2014 11:36

Спорните положения в един мач са най-много 5-6. Така,че мачовете няма да се точат с часове. Платини или е тотално изперкал или е има келепир от това да има съдийски грешки или и двете.

Потребителски аватар
BAT UGOR
Контакти:

Мнениеот BAT UGOR » 24 май 2014 11:56

Абе сложно си е. При нас се оспорва почти всяко съдийско отсъждане.Едва ли за всеки тъч ,корнер или нарушение ще се гледа видео.Най проблемно е при засадите. Ще се вдигат ли изобщо или ще гледамаме повторения.Ситуациите са за части от секундата и всяко спиране или продължаване на играта изменя положението на терена.При дузпите е същото .
Играта ще бъде накъсана доста много.
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 май 2014 12:09

iliyan написа:...За пореден път този доказа колко е зле като управник за разлика от това , че беше велик играч ! Да не би мачовете в NHL да са по 5 часа мосю Платини ?...

Не знам доколко си запознат с правилата в NHL, но там се гледат видеоповторения само на всички голове (когато гол-съдията е запалил червената лампичка), или по молба на съдиите при оспорване на гол (Правило 38 за съдията, отговарящ за видеоповторенията). Всички останали спорни ситуации се решават от мъжете с раирани черно-бели фланелки... 8-)

http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=26326
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 май 2014 13:38

Гледах снощи малко от волейбола и видях, че има въведено някакво ново правило за видеоповторения, което мисля че би било перфектно в случая. Всеки отбор да има право на 2 оспорвания на съдийско решение за полувреме, които да се проверяват с видеоповторение или пък примерно 3 на мач. Ако се окаже, че оспорването е основателно, бройката контестации, които ти остават, не се намалява с 1.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 май 2014 13:57

doktora25 написа:Гледах снощи малко от волейбола и видях, че има въведено някакво ново правило за видеоповторения, което мисля че би било перфектно в случая. Всеки отбор да има право на 2 оспорвания на съдийско решение за полувреме, които да се проверяват с видеоповторение или пък примерно 3 на мач. Ако се окаже, че оспорването е основателно, бройката контестации, които ти остават, не се намалява с 1.

Разликата в сложността на играта между футбола и волейбола е огромна, нека да не правим аналогия... ;) Видеоповторенията във волейбола ще засягат единствено нарушенията при мрежата (бъркане, докосване) и това, дали топката е "добра", или е в аут (както при тениса)... 8-)
Според мен единственото удачно нововъведение във футбола (засега) е фиксирането на преминаването на топката с целия си обем зад голлинията (както във Висшата лига на Острова). Само че, това удоволствие е доста скъпичко и в Германия, например, футболните клубове го отхвърлиха с голямо болшинство. Какво да кажем за нашата опоскана държавица, където нямаме дори читави терени навсякъде, да не говорим за такива екстри като отопление, осветление, покрити трибуни... :o
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 май 2014 14:16

Може да има видеоповторение само за засади, голове, и нарушения в наказателното поле. Максимум 3 оспорвания на мач. Нещо като в тениса с ястребовото око.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 май 2014 14:38

Който иска намира начин, който не иска намира оправдания! Очевидно е, че управляващите футбола не искат да направят промени благодарение чрез технологиите при които няма субективизъм. Явно се желае да го има субективния фактор съдията. Аз съм за всякакви промени които ще изчистят играта от грешни отсъждания и да няма повече ощетени във футбола. Много ми се иска също така някои ден да помислят за чистото игрово време. Искам мачовете да се играят реални 90 минути, като в хокея и баскетбола в които няма как да бавиш времето със симулации, разправии, бавни изпълнения на удари, тъчове и смени.

Върни се в “Футбол - Свят”