Пускам тази тема за да видя мнението ви,защото се задава края на една ера в английския футбол "Ерата Гигс".Той е последния действащ футболист които е играл и все още играе във всеки един сезон на Висшата лига от основаването и до сега.Въпросът е трябва ли според вас той да продължи кариерата си на футболист още един сезон или още няколко?Ще разчита ли новия треньор Ван Гаал на него има ли какво да даде на Юнайтед?
Според мен Гигс може да играе още поне 5 сезона на най-високо ниво!
Трябва ли Райън Гигс да играе още?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Трябва ли Райън Гигс да играе още?
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
Re: Трябва ли Райън Гигс да играе още?
Дали трябва знаят само той и треньора му
Ако си предложи 5 годишен договор , може и да играе 5 години . Но си личи ,че му е трудно , а и той играе на пост на който си трябва тичане . Но и вчера във мача си пролича , класата .

reh4o написа:Според мен Гигс може да играе още поне 5 сезона на най-високо ниво!
Поне 5

Стига му толкова 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Черният козел
- Контакти:
Ако дойде в нашето първенство,спокойно му давам още 10-тина сезона !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
reh4o написа:rhaegar написа:А, само 5? Поне 15 мен ако питаш.
Не е пожелал не е играл на острова се работи на много високо ниво по отношение на дължината на кариерите на качествените футболисти!
Райън Гигс не е Бойко Борисов, че да играе професионален футбол на 54 години

- Черният козел
- Контакти:
TodorT написа:reh4o написа:rhaegar написа:А, само 5? Поне 15 мен ако питаш.
Не е пожелал не е играл на острова се работи на много високо ниво по отношение на дължината на кариерите на качествените футболисти!
Райън Гигс не е Бойко Борисов, че да играе професионален футбол на 54 годиниЧовешкият организъм има някакъв лимит на възможностите и като всяко нещо човешкото тяло също се амортизира
Не знам това за лимита, но съм убеден,че баба ми/89г/ преди 10-сет години на 100м щеше да надбяга половината форум

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Това с 5-те години си е шега, ясно! Но аз друго се замислих - снощи със самопускането в игра той изигра 962-ия си мач. Още един сезон и ще закръгли 1000!
Гигс може да реши даден мач за секунди ,ако има ден.Той ги умее тези неща.Нищо не му пречи да е играещ треньор година-две.За по 15 минути игра е екстра,а както написах той е способен да реши даден двубой за секунди.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.