Фланелка на Костадинов се развя на мача Челси-ПСЖ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Фланелка на Костадинов се развя на мача Челси-ПСЖ
Зравейте, какво мислите за иначе доста интересната засягащи нас българите, случка на мача Челси-ПСЖ? В един от кадрите се видя фланелка със номер 7 на Емил Костадинов да се развява като фон на треньора на ПСЖ. Моето скромно мнение е, че дори и да е видял фланелката надали точно в този шокиращ за французина момент би се е сетил за 1994г. и точно за Костадинов? Вие как мислите? Ето и снимка:

:)
Re: Фланелка на Костадинов се развя на мача Челси-ПСЖ
Французите са забравили този мач много, много отдавна. За нас ако е паметен, за тях не е нищо кой знае какво.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Черният козел
- Контакти:
Tommi написа:Французите са забравили този мач много, много отдавна. За нас ако е паметен, за тях не е нищо кой знае какво.
Забравили са,колкото ние сме забравили:България-Шотландия 0-1, мисля,че гола го вкара Маккей в 87-та!
Лето Господне 1987г.Година и гол 87!
Последна промяна от Черният козел на 11 апр 2014 17:17, променено общо 1 път.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
-
Не са го забравили франсетата.
Още им горчи в устата ...
Достатъчно е да се прегледат интервюта на тези, дето са взели участие в онзи мач от отбора на 'Петлите".
Иначе фланелката я държи българин.
Даже даде интервю за една ТВ преди 2 дена.
Още им горчи в устата ...

Достатъчно е да се прегледат интервюта на тези, дето са взели участие в онзи мач от отбора на 'Петлите".
THE G.A.M.E написа:Не са го забравили франсетата.
Още им горчи в устата ...![]()
Е какъв да я държи? Само ние сме такива комплексари...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Tommi написа:Французите са забравили този мач много, много отдавна. За нас ако е паметен, за тях не е нищо кой знае какво.
Хората на следващото световно станаха шампиони ние още се радваме за 93г! Това ако не е комплексарщина,здраве му кажи!
THE G.A.M.E написа:Не са го забравили франсетата.
Естествено от уважение към българските журналисти ще кажат, че все още помнат и тем подобни! Аз лично все още не съм виждал в наши дни французи да говорят за 94 на тяхни журналисти? Поправете ме ако греша, както каза колегата в предния коментар - ако за нас е паметен мач, то за тях това вече е минало и отминало

:)
avg написа:THE G.A.M.E написа:Не са го забравили франсетата.
Естествено от уважение към българските журналисти ще кажат, че все още помнат и тем подобни! Аз лично все още не съм виждал в наши дни французи да говорят за 94 на тяхни журналисти? Поправете ме ако греша, както каза колегата в предния коментар - ако за нас е паметен мач, то за тях това вече е минало и отминало
Как искаш французи да говорят за 93-та,при положение че във върпосната квалификация се насират по тоя начин?
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]

[offtopic]

- Unforgiven_M
- Контакти:
Редовите французи със сигурност в голямата си част са го забравили, но по-футболните такива не са.
Франция имаше голям отбор тогава. С доста звезди. Бяха тръгнали с голямата кошница към световното...
- Черният козел
- Контакти:
Жоел Киньо и той го беше забравил 

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.