Здравейте , интересуваме гледате ли онлаин мачове през смартфоните си и ако е така , кое е най доброто приложение за спортни канали ?
Ако има такава тема дайте линк към нея. Главно ме интересуват англииските мачове , който не се предават по българските канали .
Sport TV - Приложение за Андроид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sport TV - Приложение за Андроид
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Re: Sport TV - Приложение за Андроид
Това за мен е гледане ! Онлаин гледането на мачове през смартфона си е една възможност да следиш отбора си само ако имаш наложителна причина да не го гледаш в къщи по тв
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:Това за мен е гледане ! Онлаин гледането на мачове през смартфона си е една възможност да следиш отбора си само ако имаш наложителна причина да не го гледаш в къщи по тв
Ами аз защото почти никога не гледам мач в къщи . Винаги по заведения . И когато в някой бар дават мач , който не ме интересува, искам да си пускам тоя , който на мене ми се гледа . А в повечето заведения където ходя дори не пускат мачове .
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Интересни , може да кажете такова приложение и за IOS . Иначе едно страхотно приложение да ви кажа ако не го знаете : 365score . Като Livescore ,но много по - добро , на български . Избирате си любимите отбори и лиги и ги следите , има новини , клипове и разни други . Известно време след като някой вкара гол , качват и видео на гола .
Ивайло Лудогорец написа:Интересни , може да кажете такова приложение и за IOS . Иначе едно страхотно приложение да ви кажа ако не го знаете : 365score . Като Livescore ,но много по - добро , на български . Избирате си любимите отбори и лиги и ги следите , има новини , клипове и разни други . Известно време след като някой вкара гол , качват и видео на гола .
мда 365 скоре е уникално приложение най-хубавото е че,не трябва предварително да се логваш,предупреждава за голове,червени картони и начало на мача.Добавяш само любими отбори и толкоз
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Ивайло Лудогорец написа:Интересни , може да кажете такова приложение и за IOS . Иначе едно страхотно приложение да ви кажа ако не го знаете : 365score . Като Livescore ,но много по - добро , на български . Избирате си любимите отбори и лиги и ги следите , има новини , клипове и разни други . Известно време след като някой вкара гол , качват и видео на гола .
Страхотно приложение - избрал съм си няколко първенства, на които залагам, сложил съм опцията да вика "Гооол". За което ти благодаря пак.