Бербатов иска да напусне Фулъм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Бербатов иска да напусне Фулъм

Мнениеот sandi74 » 11 ное 2013 08:58

Наш Митко иска да напусне потъващия кораб Фулъм.Както се казва страх лозе пази.Свършил за футбола футболист гледа първи да дезертира от потъващият лондонски кораб.Трудно ще се намери удобна пейка за Митко освен ако тя не се намира в парка където той с четка и палитра в ръка да се отдаде на това което наистина му се отдава-рисуването.

urkoto

Re: Бербатов иска да напусне Фулъм

Мнениеот urkoto » 11 ное 2013 09:09

sandi74 написа:Наш Митко иска да напусне потъващия кораб Фулъм.Както се казва страх лозе пази.Свършил за футбола футболист гледа първи да дезертира от потъващият лондонски кораб.Трудно ще се намери удобна пейка за Митко освен ако тя не се намира в парка където той с четка и палитра в ръка да се отдаде на това което наистина му се отдава-рисуването.

Пореден гениално точен коментар от теб, личи си, че чуваш петела що се отнася до този толкова простичък, но за съжаление не за прости хора спорт! Националния предател Митю Пейката за пореден път беше разкрит и в съвсем скоро време ще бъде изритан по подобие на съдбата му в Юнайтед. Да очакваме в съвсем скоро време да се превърне в личната кучка на някой богат шейх за някое и друго евро отгоре.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2013 09:13

Бруталния провокатор - сега дали нямат да те скъсат от псувни и обиди :roll: :mrgreen: . Митьо пали от Фулъм, аз не знам защо въобще отива там. Това е дърводелски отбор, който не му приляга. Според мен зимата потегля към Турция ;) Там парите са стабилни и се залага на рекламата, но едва ли ще е отбор гранд - по-скоро нещо като Трабзонспор
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 11 ное 2013 09:22

boabbb написа:Бруталния провокатор - сега дали нямат да те скъсат от псувни и обиди :roll: :mrgreen: . Митьо пали от Фулъм, аз не знам защо въобще отива там. Това е дърводелски отбор, който не му приляга. Според мен зимата потегля към Турция ;) Там парите са стабилни и се залага на рекламата, но едва ли ще е отбор гранд - по-скоро нещо като Трабзонспор

Според мен ще стане съотборник на Мартин Петров.
“Не купувам от Lafka”

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 11 ное 2013 09:31

абе мани го тоя,кво да го осъждаме-не си заслужава

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 11 ное 2013 09:42

Катъра сън не е спал тая нощ- от 6 часа пуска теми :lol: .Ама верно те на село стават рано да хранят кокошките :mrgreen:

p.s.- Катър е кръстоска между кон и магаре, като катърите са безплодни-т.е. не могат да осеменяват, нямат поколение.Такъв е и форумния Мунчо- Сандю Катъра.Стар ерген, без жена и деца, живеещ при майка си- 70 годишна бабичка която го хрантути с пенсийката си :lol: .Познайте к'во ще се случи с Катъра, когато женицата се спомине :(

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 ное 2013 09:43

boabbb написа:Бруталния провокатор - сега дали нямат да те скъсат от псувни и обиди :roll: :mrgreen: . Митьо пали от Фулъм, аз не знам защо въобще отива там. Това е дърводелски отбор, който не му приляга. Според мен зимата потегля към Турция ;) Там парите са стабилни и се залага на рекламата, но едва ли ще е отбор гранд - по-скоро нещо като Трабзонспор

Не знаех че казването на истината се нарича провокация.Надявал се е пейките в Лондон да са по-удобни от тези в Манчестър. 8-) В Турция има не лоши паркове,дано си намери удобна скамейчица.
Последна промяна от sandi74 на 11 ное 2013 10:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 11 ное 2013 09:49

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Катъра сън не е спал тая нощ- от 6 часа пуска теми :lol: .Ама верно те на село стават рано да хранят кокошките :mrgreen:

p.s.- Катър е кръстоска между кон и магаре, като катърите са безплодни-т.е. не могат да осеменяват, нямат поколение.Такъв е и форумния Мунчо- Сандю Катъра.Стар ерген, без жена и деца, живеещ при майка си- 70 годишна бабичка която го хрантути с пенсийката си :lol: .Познайте к'во ще се случи с Катъра, когато женицата се спомине :(

уточнение - Катър е кръстоска между кон и магарица, а муле е кръстоска между магаре и кобила
OFK PIRIN

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 11 ное 2013 09:53

metal1111 написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Катъра сън не е спал тая нощ- от 6 часа пуска теми :lol: .Ама верно те на село стават рано да хранят кокошките :mrgreen:

уточнение - Катър е кръстоска между кон и магарица, а муле е кръстоска между магаре и кобила

мерси за уточнението...макар че Сандю по-скоро е кръстоска между пастир-помак и коза, но условно му лепваме щампата "Катър", заради безплодието му :mrgreen:

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 11 ное 2013 09:54

в цдна при Марто, за престиж и реклама на отбора в европа 8-)
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Върни се в “Футбол - Свят”