Кой европейски гранд бихте искали да видите за юбилея?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
СИНЯ_ИМПЕРИЯ
Кой европейски гранд бихте искали да видите за юбилея?
Колеги, спомням си че на 80 годишния юбилей на ЛЕВСКИ, дойде самия Байерн (Мюнхен) -"сините" спечелиха с 3:1 тогава, предполагам някои от вас си спомнят това.Дали ще успеем да докараме пак европейски гранд за 100 годишнината? Ясно е че Реал, Барселона, и английските грандове са мисия невъзможна-няма как да дойдат...По-скоро си мисля че някой от италианските грандове би се съгласил- Милан или Интер...В краен случай съм навит и на отбори от ранга на Бенфика и Селтик
Вашите предпочитания какви са? 
Re: Кой европейски гранд бихте искали да видите за юбилея?
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Колеги, спомням си че на 80 годишния юбилей на ЛЕВСКИ, дойде самия Байерн (Мюнхен) -"сините" спечелиха с 3:1 тогава, предполагам някои от вас си спомнят това.Дали ще успеем да докараме пак европейски гранд за 100 годишнината? Ясно е че Реал, Барселона, и английските грандове са мисия невъзможна-няма как да дойдат...По-скоро си мисля че някой от италианските грандове би се съгласил- Милан или Интер...В краен случай съм навит и на отбори от ранга на Бенфика и СелтикВашите предпочитания какви са?
Иртиш няма ли да свърши работа
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Някой 100 годишен клуб със сини фланелки 
- liliputchica
Тампере или Сараево......може да се отсрамим и с Дебрецен или Беверен
. Ще ги размажем...от смях
[offtopic]нямам[/offtopic]
- liliputchica
ЕМИЛ написа:Някой 100 годишен клуб със сини фланелки
Може да поканите Челси, но за азиатското им турне през лятото
-
СИНЯ_ИМПЕРИЯ
Уважаеми грухтящи твари, това е тема само за феновете на вековният и славен футболен клуб- ЛЕВСКИ. Гледайте си кочинята. На нашият 80 годишен юбилей повтарям, дойде не кой да е, а Баварската машина, това мисля е достатъчно като факт.Когато на ваш юбилей дойде отбор от подобен ранг, тогава може да грухтите в нашите теми.Но това никога не се е случвало, няма и да ви се случи.Точка. 
- Red Warrior
- Контакти:
Спартак Търнава.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
СИНЯ_ИМПЕРИЯ
ЕМИЛ написа:Някой 100 годишен клуб със сини фланелки
Глазгоу Рейнджърс примерно- в момента ще ни излязат евтино, даже безплатно
- liliputchica
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Колеги, спомням си че на 80 годишния юбилей на ЛЕВСКИ, дойде самия Байерн (Мюнхен) -"сините" спечелиха с 3:1 тогава, предполагам някои от вас си спомнят това.Дали ще успеем да докараме пак европейски гранд за 100 годишнината? Ясно е че Реал, Барселона, и английските грандове са мисия невъзможна-няма как да дойдат...По-скоро си мисля че някой от италианските грандове би се съгласил- Милан или Интер...В краен случай съм навит и на отбори от ранга на Бенфика и СелтикВашите предпочитания какви са?
А дали някой гранд иска да се пробва с вас