Фен тема AС РОМА 1927
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Фен тема AС РОМА 1927
Предлагам ние феновете на Рома да коментираме тук всичко случващо се във клуба ТУК!FORZA ROMA!
Re: Фен тема AС РОМА 1927
Миралем Пянич ми пълни душата от началото на сезона ! Страхотен плеймейкър! Очаквам да почнат тлъсти пачки да се леят за него зимата от водещите грандове на Европа.
-
На линияslash1912
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a8MYM_kGXYE[/youtube]
Видео от последния мач.
Видео от последния мач.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- olympic teteven
- Контакти:
Неучастието в евротурнирите ще помогне на римските "вълци" да се концентрират върху представянето им в Калчото. Не съм убеден, че ще станат шампиони, но със сигурност са в зона ШЛ 

-
- Контакти:
Ще отговоря на написаното в темата по-следният начин.Първо радвам се,че във форума не сме никак малко романистите.В отговор на написаното от фена на Лацио ще кажа,че Рим винаги е принадлежал на Рома и ще остане така завинаги,не се заяждам,но Лацио никога няма да достигне фенската маса на Рома в Рим.Относно Пянич той винаги е имал качества,както и много други футболисти на Рома въпроса е да се попадне на точният треньор,който да им помага да израстват във всяко едно отношение,засега Руди Гарсия демонстрира много добри треньорски умения,Рома играе приятен и грамотен футбол и всички сме доволни.А дали ще станем шампиони?Времето ще покаже,но не ми се иска да се изхвърляме,защото знаеме какви бяха очакванията преди началото на сезона,а именно НИКАКВИ.Като допълнение ще кажа,че съм станал фен на Рома не заради купи и титли,а защото Рома винаги е бил е най-атрактивният отбор в калчото и разбира се ФРАНЧЕСКО ТОТИ!
-
- Контакти:
В четвъртък предстои мач с Киево,какво мислите едва ли ще успеят да ни спрат?Силно съм притеснен от играта на Бориело...този почти нямаше положително действие вчера.Дали няма да е по-добра идея да се заложи на Капрари,той поне ще излезе много мотивиран,защото не е играл и ще иска до докаже,че може да се разчита на него.В никакъв случай обаче не трябва да променям схемата на игра,която до този момент е просто идеална за нас.
- sudromanista73
- Контакти:
Forza,ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Не съм фен на Рома но винаги ми е харесвал страхотния атакуващ футбол на тима
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Teo написа:Миралем Пянич ми пълни душата от началото на сезона ! Страхотен плеймейкър! Очаквам да почнат тлъсти пачки да се леят за него зимата от водещите грандове на Европа.
Вече започнаха , манчо им се въртят някви 30м за него още зимата

- JohnnieWalker
- Контакти:

Рома почнаха да мачкат и веднага се оказа, че половината свят е от Рома