По същия начин питам защо Барселона е на светлини години от Англия. Справка мачът им с Осасуна? Докога ще се омолажава всичко българско.
Имаше и още една подобна статия а беше, време когато на дербито сядахме заедно. Сяда ли сте заедно, защото партията не е позволявала изцепки по трибуните и сте имали страх от милиционерската палка. Не поради някаква друга причина
Защо сме на светлинни години от Англия във футбола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо сме на светлинни години от Англия във футбола
Уреждане на мачове.
Черно тото.
Хората в управлението лобират за определени клубове.
Спортните бази под всякаква критика.
Президенти на клубове ползват същите за пране на пари.
Който иска да продължи с причините те са доста много.
Черно тото.

- petrof
- Контакти:
Айде поредната чуждопоклонническа тема... Ами аз не съм на светлинни години от Англия, даже ако ми докарат примерно 10 англичани ще ги бия на каквото кажете
Аз се чувствам много повече и като интелект и като визия и като много други неща, и от англичани и от германци и от каквито щете. Ако някой от вас имат комплекси, не ни изкарвайте всички българи такива комплексари.

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Хората са сядали заедно понеже за тях е било по-важно да гледат хубав футбол, а не разтрошени стадиони. Помисли за дербито на Ливърпул примерно. И в България в много случаи е така - почти във всяко семейство в което има левскар има и цскар и обратното...Аз и баща ми сме левскари, чичо ми и братовчед ми от ЦСКА, другите ми братовчеди също, въпреки че дядо ни е бил левскар...Едни други ли да се бием ми кажи?
PFC Litex написа:Уреждане на мачове.
Черно тото.
Мислиш ли, че в Англия, Испания, Италия, Германия няма черно тото и не се уреждат мачове?
niki_rs написа:PFC Litex написа:Уреждане на мачове.
Черно тото.
Мислиш ли, че в Англия, Испания, Италия, Германия няма черно тото и не се уреждат мачове?
Уреждат се, но не толкова много, колкото в България(въпреки че според мен и в България не са толкова много мачовете, максимум 1-2 на кръг). Виж например Лацио 1:0 Реджина, Хъл 0:1 Манчо...
Оооо да, купуват се и се уреждат мачове всеки кръг. 90 % от титлите на Манчестър, Реал, Барса са купени. Те нали футбола много, много не го разбират. И в БГ се купуват, но нашите отбори играят красив футбол и им е простено.
- petrof
- Контакти:
В Европа корупцията не е по-малка от нашата. Никой не може да ме убеди че грандовете в Европа не ги подпират съдиите, а отделно си правят и много далавери. Това го правят и Реал, и Барса , и Ман Юн и много други. Мафията е навсякъде, колкото и на някой да им се иска да вярват, че е само при нас.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Абе хора, доказателства имате ли...щото и аз мисля че Хитлер е жив, ама не мога да го докажа.
Corwin написа:Абе хора, доказателства имате ли...щото и аз мисля че Хитлер е жив, ама не мога да го докажа.
В Германия и Италия скоро имаше скандал. В Англия е имало убийствени скандали и сега нещата ги правят по скрито. Какво ненормално има в това Пирин да загуби от Ботев при положение, че са си осигурили място в групата и имат след три дена финал да излязат на нож ли? Много ясно, че ще се пазят.