Настъпва ли ерата "Барселона" ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Настъпва ли ерата "Барселона" ?
Какво мислите...след всичко станало по терените из Европа.Настъпва ли ерата Барселона.През 50-те и 60-те властваха отбори като Реал и Интер.По късно немската машина от Мюнхен мачкаше наред,дойдоха 80-те и Ливърпул се качиха на трона а в началото на 90-те холандското трио от Милано изнасяха спектакли по стадионите.Та..сега в началото на новия век как мислите дали Меси и компания ще танцуват марша на победата? 

- lionel_messi
- Контакти:
Re: Настъпва ли ерата "Барселона" ?
Естествено..!!! 

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
- POPCORN
- Контакти:
тя вече е настъпила от 1 година хаха.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Sagittarius
Да.Само за 3 години Барса създаде 2 дрийм тийма - този на Роналдиньо,който превзе Европа и сега-този на Меси.Останалите играчи-Шави,Иниеста,Ето О,Пуйол са си същите и в двата отбора,така,че си говорим просто за доминация на един стил,на едно мислене.Говорим за нещо велико!В най-тъмните дни на футбола,каквито са днешните,когато треньори-тактици навсякъде говорят-здрава защита,и 1:0 било победа,нямало красиви загуби,важни били само 3-те точки....слушали ли сте тези приказки?Милион пъти,нали?Но не и Барса!В този колос идеята е различна - смачкай съперника с игра тотално,нападение с по 3-4 нападатели и 2 офанзивни халфа,бековете пък са си направо крила...ако те ни вкарат 4 гола,ние ще вкараме-5.Това е романтичното мислене от 50-те години,от ерата на Пеле,Пушкаш....онова мислене,което направи футбола велика игра,преди да се появят атомните бомби като катеначото и сега-тактическата дисциплина(меко казано,по същество-тоталното катеначо)
Последна промяна от Sagittarius на 03 май 2009 11:48, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
POPCORN написа:тя вече е настъпила от 1 година хаха.
Барселона показват знаменита игра която не е подплатена с купи.Ще се види за КЕШ срещу Челси дали Каталунци са новите господари.Така мисля аз
Sagittarius написа:Да.Само за 3 години Барса създаде 2 дрийм тийма - този на Роналдиньо,който превзе Европа и сега-този на Меси.Останалите играчи-Шави,Иниеста,Ето О,Пуйол са си същите и в двата отбора,така,че си говорим просто за доминация на един стил,на едно мислене.Говорим за нещо велико!В най-тъмните дни на футбола,каквито са днешните,когато треньори-тактици навсякъде говорят-здрава защита,и 1:0 било победа,нямало красиви загуби,важни били само 3-те точки....слушали ли сте тези приказки?Милион пъти,нали?Но не и Барса!В този колос идеята е различна - смачкай съперника с игра тотално,нападение с по 3-4 нападатели и 2 офанзивни халфа,бековете пък са си направо крила...ако те ни вкарат 4 гола,ние ще вкараме-5.Това е романтичното мислене от 50-те години,от ерата на Пеле,Пушкаш....онова мислене,което направи футбола велика игра,преди да се появят атомните бомби като катеначото и сега-тактическата дисциплина(меко казано,по същество-тоталното катеначо)
Съгласен съм.Единствения отбор който играе различно и нестандартно в момента е този на Барса.Именно за старите години и аз намекнах когато красотата властваше над парите т.нар романтизъм
мисля че всички избързвате много със заключенията.
Барса играе хубав футбол но засега нищо не е спечелила, а за ера на Барса може да се говори като задържи това ниво на игра 4-5 години.
Моето мнение е че това няма да се случи защото има отбори като Man U, Liverpool и Интер Милано, които няма да оставят Барса да "господарства" в Европа.
Барса играе хубав футбол но засега нищо не е спечелила, а за ера на Барса може да се говори като задържи това ниво на игра 4-5 години.
Моето мнение е че това няма да се случи защото има отбори като Man U, Liverpool и Интер Милано, които няма да оставят Барса да "господарства" в Европа.
LIVERPOOL RULZZ
Попитай чичко Хидинг!!! Челси-Барса-3-0
- Lord of memories
- Контакти:
crazy_one написа:мисля че всички избързвате много със заключенията.
Което няма как да стане.
GGMU
Не казвам че съм специалист,но явно в Испания няма отбор от класата на Барса,но в Европа не е така.За отборите който се споменават-те са били хегемони поне три години подред,а не както сега.Срещу Челси се видя че те не могат да се справят срещу една добре сработена защита,която знае какво прави.Там Барса колко чисти положения за гол имаше.От реванша в Лондон зависи всичко.А Реал за съжаление в момента не са мерило-Ливерпул ги би два пъти с по 4-ри гола.Този сезон например Барса не можа да бие нито веднъж Атлетико.така че "поживьом,увидим"
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!