Официално: Ди Канио е новият мениджър на Съндърланд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Официално: Ди Канио е новият мениджър на Съндърланд

Мнениеот old_traff » 01 апр 2013 10:44

Паоло Ди Канио е новият мениджър на Съндърланд. 44-годишният италианец наследява на поста Мартин О'Нийл, който беше уволнен след поредицата от слаби резултати. Ди Канио подписа договор за две години с "черните котки". Той няма опит във Висшата лига, но през миналия сезон изведе Суиндън до промоция в Лига 1.

Неотдавна бившият италиснаки нападател беше свързван с мениджърския пост в Рединг, но ръководството на "кралските поданици" се спря на Найджъл Адкинс.

Съндърланд е в серия от 8 мача без победа. За последно тимът спечели срещу Уигън на 19 януари. В класирането "черните котки" са само на точка над зоната на изпадащите.

Потребителски аватар
GGMU_forever

Re: Официално: Ди Канио е новият мениджър на Съндърланд

Мнениеот GGMU_forever » 01 апр 2013 10:48

От нечувани досега треньори не виждам как Съндърланд ще стигне до по-добри резултати. :( :( :? :shock: То не се знае какво ще стане, но така чувствам аз - че Съндърланд се приближава до Чемпиъншип. :| :oops:
Офтопик:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 01 апр 2013 11:01

GGMU_forever написа:От нечувани досега треньори не виждам как Съндърланд ще стигне до по-добри резултати. :( :( :? :shock: То не се знае какво ще стане, но така чувствам аз - че Съндърланд се приближава до Чемпиъншип. :| :oops:

Точно не познат едва ли .... добър мениджър е обаче положението за Съндърланд е доста сложно...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 апр 2013 11:19

Ае колко да е сложно-имат нужда от един сериозен шут в задниците и да се стегнат. Играчите ги имат, явно проблемът е психологически. Ако някой успее да ги нахъса, ще се спасят. Ди Канио изглежда като добър мотиватор, така че има надежда за тях.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 01 апр 2013 12:02

GGMU_forever написа:От нечувани досега треньори не виждам как Съндърланд ще стигне до по-добри резултати. :( :( :? :shock: То не се знае какво ще стане, но така чувствам аз - че Съндърланд се приближава до Чемпиъншип. :| :oops:

Ти Съндърланд не ги мисли, най-вероятно ще се спасят. Кажи в коя дивизия ще играете, като приживящия хване два карамфила?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 01 апр 2013 12:08

onceMORT написа:

Ти Съндърланд не ги мисли, най-вероятно ще се спасят. Кажи в коя дивизия ще играете, като приживящия хване два карамфила?

Ами пак във ВЛ. ;) Да не си мислиш, че ще станем средняци. Такова нещо няма да се допусне. ;)
Офтопик:

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 01 апр 2013 13:05

Мартин О''Нийл е изключително кадърен мениджър и съм учуден, че нещата в Съндърланд не вървят. Щом и той не се справяше достатъчно добре, някак ми е трудно да повярвам,че с Ди Канио начело тимът ще просперира.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 01 апр 2013 13:14

Svetlio написа:Мартин О''Нийл е изключително кадърен мениджър и съм учуден, че нещата в Съндърланд не вървят. Щом и той не се справяше достатъчно добре, някак ми е трудно да повярвам,че с Ди Канио начело тимът ще просперира.

Ди Канио е бунтар,ще ги оправи!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 01 апр 2013 14:33

onceMORT написа:

На преживлящия цял живот живот ще му преживляш патката , да ти е сладко .

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 01 апр 2013 16:24

Като не са харесвали Мартин О'Нийл, защо са го назначавали. Сигурно защото е един от най-добрите в Британия. Който отбор е хванал, винаги му е подобрявал класирането. Не че му знам цялата история, ама май му е първо уволняване. И то какво - седем кръга преди края на шампионата, когато са точно над чертата. Голяма мода това да си смениш треньора/мениджъра. То така не се гради отбор.
Ди Канио бързо прескочи няколко нива в английския футбол. В Суиндън се справяше добре. Ама ако изпаднат Съндерланд, дали няма да го набедят, че не става за ВЛ.

Върни се в “Футбол - Свят”