Ал Джазира заподозря фалшификация на вота за Златната топка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Ал Джазира заподозря фалшификация на вота за Златната топка

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 13 яну 2013 01:02

Арабската телевизионна компания Ал-Джазира заподозря фалшификация на вота за Златната топка.

Според телевизията,гласовете на капитана на чешкия национален отбор Томаш Росицки и на бразилския Тиаго Силва, са фалшифицирани.

В анкетите на ФИФА е отразено, че двамата са гласували за звездата на Барселона Лионел Меси.

„Гласувах за Марио Балотели, но ФИФА даде вота ми за Меси”, разкри Росицки пред Ал-Джазира.

„Дадох моя глас за Балотели, но според ФИФА съм гласувал за Меси, което е много тъжно”, сподели Тиаго Силва.

От ФИФА коментираха по следния начин: „Това е лъжлив слух. Ние бяхме предупредени за това, което се случи и сме направили необходимите проверки. Може да потвърдим, че всичко около гласуването за носителя на Златната топка е изрядно. В документите не са допуснати грешки. Всеки е свободен да тълкува сам, защо някой не си спомня за кого е гласувал.”

П.П: Мислете ли,че може да има подобно нещо ... ? :?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Ал Джазира заподозря фалшификация на вота за Златната топка

Мнениеот DmG » 13 яну 2013 01:11

Stanislav_Ivanov написа:Арабската телевизионна компания Ал-Джазира заподозря фалшификация на вота за Златната топка.

Според телевизията,гласовете на капитана на чешкия национален отбор Томаш Росицки и на бразилския Тиаго Силва, са фалшифицирани.

В анкетите на ФИФА е отразено, че двамата са гласували за звездата на Барселона Лионел Меси.

„Гласувах за Марио Балотели, но ФИФА даде вота ми за Меси”, разкри Росицки пред Ал-Джазира.

„Дадох моя глас за Балотели, но според ФИФА съм гласувал за Меси, което е много тъжно”, сподели Тиаго Силва.

От ФИФА коментираха по следния начин: „Това е лъжлив слух. Ние бяхме предупредени за това, което се случи и сме направили необходимите проверки. Може да потвърдим, че всичко около гласуването за носителя на Златната топка е изрядно. В документите не са допуснати грешки. Всеки е свободен да тълкува сам, защо някой не си спомня за кого е гласувал.”

П.П: Мислете ли,че може да има подобно нещо ... ? :?

Хахахаха забрави ли са :)
Последна промяна от DmG на 13 яну 2013 13:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 13 яну 2013 01:13

Интересна работа... Според мен няма как да стане това, ама кой знае. :?
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 13 яну 2013 01:15

Ако това е истина,и тези 2-ма играчи наистина са гласували за друг играч,в случая Балотели,то нищо чудно да има и други нагласени гласове.И на мен ми се стори доста голяма разликата между Меси и Роналдо ..
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

milka

Мнениеот milka » 13 яну 2013 01:57

Абе Уефа начело с Платини са мафиози и бутат на всички нива отборчето си от Еспана .
;)
Доло Уефа, доло Барса , доло Меси

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 яну 2013 02:14

Stanislav_Ivanov написа:Ако това е истина,и тези 2-ма играчи наистина са гласували за друг играч,в случая Балотели,то нищо чудно да има и други нагласени гласове.И на мен ми се стори доста голяма разликата между Меси и Роналдо ..

Разликата във вота е голяма, защото разликата в класите на двамата е ОГРОМНА.
А иначе съм сигурен, че половината администрация на УЕФА е бачкала за счупването на рекорда на Г. Мюлер.

Хайде стига вече - Меси бе най-добър през сезона и напълно резонно спечели.
Лично за мен Фалкао заслужаваше повече от Роналдо да е в тройката / говорим за календарната 2012/
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 яну 2013 02:26

Все ми е тая, но при толкова нагласени неща в днешно време няма да се изненадам

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 яну 2013 02:31

milka написа:Абе Уефа начело с Платини са мафиози и бутат на всички нива отборчето си от Еспана .
;)
Доло Уефа, доло Барса , доло Меси

Сега остава да обясниш какво общо има УЕФА със Златната Топка? ;)
Ама то не става само да се лала наизуст и да се хейтва, трябва и да се мисли! ЗТ се дава от ФИФА, ама карай, очевидно нямаш нужният ресурс, за да разбереш разликата! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 яну 2013 02:43

Много ясно, че не може да се случи. Със сигурност има доказателства черно на бяло кой как е гласувал и ако се заформи някакъв скандал много лесно ще се разбере истината.
А ако е имало подобно фалшифициране, организаторите нямаше да обявят публично гласовете. ;) Не ги мислете за такива аматьори. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 яну 2013 05:42

Добро утро 8-) Живи и здрави да са 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Футбол - Свят”