Бербатов няма място в Юнайтед
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Бербатов няма място в Юнайтед
Знам, че ще раздразня доста хора, но за мен Митко просто не е за този отбор и само заема мястото на един истински боец като Карлос Тевес.....показателно за това е как при всяко отиграване на Тевес стадиона изригва и мошно се вика Аржентина, защо при отиграване на Бербо не скандират България, ами защото Бербо не ги предизвиква с играта си да го правят, както между другото е с Роналдо и Рууни, затова Митко да си намери някой отбор на неговото ниво и да заиграе там. 

Re: Бербатов няма място в Юнайтед
След това, което прочетох току що мога да кажа само едно - "ЖАЛКО".
Сигурно приличаш на онзи чичко от мюзик айдъл, който за да си смаже гласните струни, лапа суровото яйце, жабури си устата с него, плюе го във въздуха и с ловко движение отново го поема ,да не би случайно да изтърве и капчица от този микс. След това обърсва оцапаната си с белтък от яйцето уста и вика "аз съм новият герой".. ЖАЛКО,
Жалко, че в скапаната ни държава популяризирт такива хора като теб и него.
Жалко, че живота принуждава хората да се превърнат в идиоти, за да им се обърне капчица внимание
Жалко, че наистина приказката за казана, дявола и българите е вярна
ЖАЛКО
Сигурно приличаш на онзи чичко от мюзик айдъл, който за да си смаже гласните струни, лапа суровото яйце, жабури си устата с него, плюе го във въздуха и с ловко движение отново го поема ,да не би случайно да изтърве и капчица от този микс. След това обърсва оцапаната си с белтък от яйцето уста и вика "аз съм новият герой".. ЖАЛКО,
Жалко, че в скапаната ни държава популяризирт такива хора като теб и него.
Жалко, че живота принуждава хората да се превърнат в идиоти, за да им се обърне капчица внимание
Жалко, че наистина приказката за казана, дявола и българите е вярна
ЖАЛКО
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
братле неможе фен на локо пд да пада на нивото на софийските дребни ежби.....бербатов не само е заслужил да е в манчестър, но и е най-добрият бг футболист раждан някога...
Пловдив-люлката на българските таланти
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
рос, не си ме разбрал, и аз искам да се гордея с Митко, че играе в един от най-големите отбори в света, но ми става тъжно когато стадиона скандира имената на някъкви играчи като Тевес, Роналдо и Руни, а не на нашето момче, това ми беше мисълта, защото не го уважават, затова и казах да си смени отбора, някде където ще го издигнат на пиедистал, както и да играе, както беше в Тонъм.
- child in time
- Контакти:
Типично по нашенски! Някой надигне глава и хаиде да го драпнем в казана! Митко може би дразни много хора, но когато трябва е където трябва! Онази хитра лисица Фърги няма да вземе кой да е ,направил си е сметката! Предлагам първо да видим днешния мач пък после да говорим кой за къде е!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Lord of memories
- Контакти:
Самия факт че се опитвате да оспорвате най-великия действащ мениджър значи че сте идиоти.
GGMU
Lord of memories написа:Самия факт че се опитвате да оспорвате най-великия действащ мениджър значи че сте идиоти.
Така е.

Пич, за класата на Бербатов има само един отбор и това е Манчестър Юнайтед
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Сър Алекс наистина е хитра лисица и приложи много хитър номер. Изявен таран играе изтеглен по назад и това доста обърква защитата на противника. За съжаление ефекта от това бързо свършва.
Между другото някой гледал ли е мач на националния отбор и Бербатов да му е харесал?
Между другото някой гледал ли е мач на националния отбор и Бербатов да му е харесал?
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.