Манипулиррането на мачове във футболна Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Манипулиррането на мачове във футболна Европа
Мисля, че достигнаха своя пик, Селтик си нарежда мачове в шотландското първенство, където нямат конкуренция, излиза и бие Барселона, вкарва им втори гол, цял свят е залагал за следващ гол на Барса, но става 2:0
феноменалните развития на мачове в Шампионската лига не стигнаха само до това, от началото на турнира се нагледахме на хокейни резулати, в топ първенсвата от футболна Европа също не липсват странни резулати

Re: Манипулиррането на мачове във футболна Европа
bez-nick написа:Мисля, че достигнаха своя пик, Селтик си нарежда мачове в шотландското първенство, където нямат конкуренция, излиза и бие Барселона, вкарва им втори гол, цял свят е залагал за следващ гол на Барса, но става 2:0феноменалните развития на мачове в Шампионската лига не стигнаха само до това, от началото на турнира се нагледахме на хокейни резулати, в топ първенсвата от футболна Европа също не липсват странни резулати
Да. И ти вече си милионер, щото всеки нагласен мач ти е ясен предварително и сега ни пишеш от Карибите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Ем мнооо ясно вееееее нали на гелосаните сперматозоитчета като Кр. Роналдо трябва да им се плаща заплата някак.
Без черно тото не става.
Без черно тото не става.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Разбира се , че си прав . Те футболистите и 80 000 фенове не се радваха на победата , а защото им е излезнал фиша във Еврофутбола .
Разрушете си и вашите покриви, нека звездите започнат да говорят и на вас. 

- ZinedineZidane
- Контакти:
bez-nick написа:Мисля, че достигнаха своя пик, Селтик си нарежда мачове в шотландското първенство, където нямат конкуренция, излиза и бие Барселона, вкарва им втори гол, цял свят е залагал за следващ гол на Барса, но става 2:0феноменалните развития на мачове в Шампионската лига не стигнаха само до това, от началото на турнира се нагледахме на хокейни резулати, в топ първенсвата от футболна Европа също не липсват странни резулати

Някой е заложил на следващ гол на Барселона и си търси извинение в целия свят...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Какви манипулирани мачове, това да не са ти балканските страни?
Когато не се познава футболната история , могат да се правят всякакви интерпретации на съвременния футбол.
Когато Селтик печели КЕШ , Барса са разцъквали мачлета в Турнира на панаирните градове.Кой ли не се пробва да направи Барса европейски шампион (Кройф,Марадона...) и трябваше след четвърт век да дойде Ицата и да вдигне купата на Уембли.
В този ред на мисли : Олд фърм е много по-велик от т.нар. Ел класико
Когато Селтик печели КЕШ , Барса са разцъквали мачлета в Турнира на панаирните градове.Кой ли не се пробва да направи Барса европейски шампион (Кройф,Марадона...) и трябваше след четвърт век да дойде Ицата и да вдигне купата на Уембли.
В този ред на мисли : Олд фърм е много по-велик от т.нар. Ел класико

- nikikriviq
- Контакти:
Не е редно като не ти харесва резуклтата, да омаловажаваш усилията на футболистите. И на мен не ми се нрави, че Милан не бият, ама не търся под вола теле.
Милан са слаби, какво да им търсиш под вола-теле
аман от наивни коне с капаци, за вас всичко винаги е супер честно във футбола, няма такова чудо като манипулиране на мачове никъде, играят се всички редовно - добре, заблуждавайте се и майната ви