Манипулиррането на мачове във футболна Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bez-nick

Манипулиррането на мачове във футболна Европа

Мнениеот bez-nick » 08 ное 2012 14:45

Мисля, че достигнаха своя пик, Селтик си нарежда мачове в шотландското първенство, където нямат конкуренция, излиза и бие Барселона, вкарва им втори гол, цял свят е залагал за следващ гол на Барса, но става 2:0 :lol: феноменалните развития на мачове в Шампионската лига не стигнаха само до това, от началото на турнира се нагледахме на хокейни резулати, в топ първенсвата от футболна Европа също не липсват странни резулати

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Манипулиррането на мачове във футболна Европа

Мнениеот rhaegar » 08 ное 2012 14:56

bez-nick написа:Мисля, че достигнаха своя пик, Селтик си нарежда мачове в шотландското първенство, където нямат конкуренция, излиза и бие Барселона, вкарва им втори гол, цял свят е залагал за следващ гол на Барса, но става 2:0 :lol: феноменалните развития на мачове в Шампионската лига не стигнаха само до това, от началото на турнира се нагледахме на хокейни резулати, в топ първенсвата от футболна Европа също не липсват странни резулати

Да. И ти вече си милионер, щото всеки нагласен мач ти е ясен предварително и сега ни пишеш от Карибите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 ное 2012 14:59

Ем мнооо ясно вееееее нали на гелосаните сперматозоитчета като Кр. Роналдо трябва да им се плаща заплата някак.
Без черно тото не става.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 ное 2012 15:12

Разбира се , че си прав . Те футболистите и 80 000 фенове не се радваха на победата , а защото им е излезнал фиша във Еврофутбола .

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 08 ное 2012 15:20

Разрушете си и вашите покриви, нека звездите започнат да говорят и на вас. :o
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 08 ное 2012 15:31

bez-nick написа:Мисля, че достигнаха своя пик, Селтик си нарежда мачове в шотландското първенство, където нямат конкуренция, излиза и бие Барселона, вкарва им втори гол, цял свят е залагал за следващ гол на Барса, но става 2:0 :lol: феноменалните развития на мачове в Шампионската лига не стигнаха само до това, от началото на турнира се нагледахме на хокейни резулати, в топ първенсвата от футболна Европа също не липсват странни резулати

:lol: :lol: :lol:
Някой е заложил на следващ гол на Барселона и си търси извинение в целия свят...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 08 ное 2012 15:38

Какви манипулирани мачове, това да не са ти балканските страни?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 ное 2012 15:53

Когато не се познава футболната история , могат да се правят всякакви интерпретации на съвременния футбол.
Когато Селтик печели КЕШ , Барса са разцъквали мачлета в Турнира на панаирните градове.Кой ли не се пробва да направи Барса европейски шампион (Кройф,Марадона...) и трябваше след четвърт век да дойде Ицата и да вдигне купата на Уембли.
В този ред на мисли : Олд фърм е много по-велик от т.нар. Ел класико :lol:

Потребителски аватар
nikikriviq
Контакти:

Мнениеот nikikriviq » 08 ное 2012 15:55

Не е редно като не ти харесва резуклтата, да омаловажаваш усилията на футболистите. И на мен не ми се нрави, че Милан не бият, ама не търся под вола теле.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 08 ное 2012 16:02

Милан са слаби, какво да им търсиш под вола-теле :mrgreen: аман от наивни коне с капаци, за вас всичко винаги е супер честно във футбола, няма такова чудо като манипулиране на мачове никъде, играят се всички редовно - добре, заблуждавайте се и майната ви :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”