Sebastian Giovinco

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Sebastian Giovinco

Мнениеот Nevertheless » 11 мар 2009 11:45

Вчера младежчето от Ювентус Sebastian Giovinco ми направи отлично впечатление. Според мен "има много хляб в това момче" и тепърва му предстои да показва какво може.
Едно от нещата, които ми направи голямо впечатление е отличната му бързина, а и не на последно място мигновената му реакция при получаване на топката.
Интересно ми е какво мислите по въпроса.

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Re: Sebastian Giovinco

Мнениеот tihomir_rs » 11 мар 2009 11:56

наистина много добро попълнение
незнам от школата на Юве ли е ?
Изображение

Потребителски аватар
BPK
Контакти:

Мнениеот BPK » 11 мар 2009 11:58

Ако някой от испанските или английските грандове го земат ще стане страшен футболист. Иначе при жабарите няма никакъв шанс. Прекалено е мъничък, че да може да играе срещу идиоти като Гатузо и Матераци. Той бил на 22 години е :) Не е баш младеж. Юноша на Юве си е, да.

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 11 мар 2009 12:04

Да той е от школата и е от Торино,но трябва повече шанс да му се даде не по 20-30 минути и в мачовете за купата,аи както постоянно се говори че ще взимат Диего ,Давид Силва и незнам дали ще се утвърди скоро

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 11 мар 2009 12:05

Голям талант,но нека нещо да постигне първо,пък после ще говорим!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 мар 2009 12:26

Определено много добре се представи ! Всяко едно негово отиграване беше страхотно! Определено има много хляб и огън в сърцето на тва момче - УСПЕХ му пожелавам !
Изображение

DelPierro
Контакти:

Мнениеот DelPierro » 11 мар 2009 12:32

tihomir_rs написа:наистина много добро попълнение
незнам от школата на Юве ли е ?

Giovinco i Marchisio са продукт на школата на Юве! И двамата са невероятни таланти - джовинко е бъдещето на Юве в атака , надявам се да стигне Дел Пиеро! а маркизио е мн талантлив халф с добър поглед към играта! най-големия им проблем, за което не са и твърди титуляри, е слабата им физика.Имат още доста да поработят за да могат да играят на голямо ниво вс мач ! FORZA JUVE!!!!!!

eurofootball
Контакти:

Мнениеот eurofootball » 11 мар 2009 12:34

Nevertheless написа:Вчера младежчето от Ювентус Sebastian Giovinco ми направи отлично впечатление. Според мен "има много хляб в това момче" и тепърва му предстои да показва какво може.
Едно от нещата, които ми направи голямо впечатление е отличната му бързина, а и не на последно място мигновената му реакция при получаване на топката.
Интересно ми е какво мислите по въпроса.

Добър е, ще го вземе някой голям отбор

Потребителски аватар
agent_008
Контакти:

Мнениеот agent_008 » 11 мар 2009 13:52

BPK написа:Ако някой от испанските или английските грандове го земат ще стане страшен футболист. Иначе при жабарите няма никакъв шанс. Прекалено е мъничък, че да може да играе срещу идиоти като Гатузо и Матераци. Той бил на 22 години е :) Не е баш младеж. Юноша на Юве си е, да.

Как да не е млад човече? В Италия играят до по 40г. :D :D :D
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.

ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.

ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.

Потребителски аватар
rancez
Контакти:

Мнениеот rancez » 11 мар 2009 14:12

Ювентус сега може да не ви изглежа "Голям Отбор" оба4е точно с теси хора.. Джовинко Маркизио Де Челиа и Киелини(всичките са школата на Ювентус и са на от 21 до 24 години всиччките) и с евентуалните трансфери на Диего ,Давид Силва, и евентуално още един младок от ПСЖ ( Мамаду Сахо -централен защтитник) и ще са снабди с един колектив от 7-8 човека и ще трябва отново да е онази Стара Госпожа..Да се надяваме че и нашият Марио Кирев ще бъде тогава на вратата на Юве. Наи много до 2 години Ювентус отново ще бъде онова страшилище.от 2005 мисля че беше скандала в калчото от тогава..вървят само нагоре.Сериа Б..Сериа А (3то място) .. Сериа А (2ро място и Шампионска Лика 1/8 Финали) Дано има Сериа А ( 1 място , Носител на Шампионска Лига).
Изображение Изображение
Изображение Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”