Вчера младежчето от Ювентус Sebastian Giovinco ми направи отлично впечатление. Според мен "има много хляб в това момче" и тепърва му предстои да показва какво може.
Едно от нещата, които ми направи голямо впечатление е отличната му бързина, а и не на последно място мигновената му реакция при получаване на топката.
Интересно ми е какво мислите по въпроса.
Sebastian Giovinco
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Nevertheless
- Контакти:
- tihomir_rs
- Контакти:
Re: Sebastian Giovinco
Ако някой от испанските или английските грандове го земат ще стане страшен футболист. Иначе при жабарите няма никакъв шанс. Прекалено е мъничък, че да може да играе срещу идиоти като Гатузо и Матераци. Той бил на 22 години е
Не е баш младеж. Юноша на Юве си е, да.

Да той е от школата и е от Торино,но трябва повече шанс да му се даде не по 20-30 минути и в мачовете за купата,аи както постоянно се говори че ще взимат Диего ,Давид Силва и незнам дали ще се утвърди скоро
-
- Контакти:
Голям талант,но нека нещо да постигне първо,пък после ще говорим!
Определено много добре се представи ! Всяко едно негово отиграване беше страхотно! Определено има много хляб и огън в сърцето на тва момче - УСПЕХ му пожелавам !

tihomir_rs написа:наистина много добро попълнение
незнам от школата на Юве ли е ?
Giovinco i Marchisio са продукт на школата на Юве! И двамата са невероятни таланти - джовинко е бъдещето на Юве в атака , надявам се да стигне Дел Пиеро! а маркизио е мн талантлив халф с добър поглед към играта! най-големия им проблем, за което не са и твърди титуляри, е слабата им физика.Имат още доста да поработят за да могат да играят на голямо ниво вс мач ! FORZA JUVE!!!!!!
-
- Контакти:
Nevertheless написа:Вчера младежчето от Ювентус Sebastian Giovinco ми направи отлично впечатление. Според мен "има много хляб в това момче" и тепърва му предстои да показва какво може.
Едно от нещата, които ми направи голямо впечатление е отличната му бързина, а и не на последно място мигновената му реакция при получаване на топката.
Интересно ми е какво мислите по въпроса.
Добър е, ще го вземе някой голям отбор
BPK написа:Ако някой от испанските или английските грандове го земат ще стане страшен футболист. Иначе при жабарите няма никакъв шанс. Прекалено е мъничък, че да може да играе срещу идиоти като Гатузо и Матераци. Той бил на 22 години еНе е баш младеж. Юноша на Юве си е, да.
Как да не е млад човече? В Италия играят до по 40г.

ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
Ювентус сега може да не ви изглежа "Голям Отбор" оба4е точно с теси хора.. Джовинко Маркизио Де Челиа и Киелини(всичките са школата на Ювентус и са на от 21 до 24 години всиччките) и с евентуалните трансфери на Диего ,Давид Силва, и евентуално още един младок от ПСЖ ( Мамаду Сахо -централен защтитник) и ще са снабди с един колектив от 7-8 човека и ще трябва отново да е онази Стара Госпожа..Да се надяваме че и нашият Марио Кирев ще бъде тогава на вратата на Юве. Наи много до 2 години Ювентус отново ще бъде онова страшилище.от 2005 мисля че беше скандала в калчото от тогава..вървят само нагоре.Сериа Б..Сериа А (3то място) .. Сериа А (2ро място и Шампионска Лика 1/8 Финали) Дано има Сериа А ( 1 място , Носител на Шампионска Лига).