Няколко дни след като стана най-младият голмайстор в Примера 16-годишният Фабрис Олинга започва като титуляр в play-off-ния мач за ШЛ между Малага и Панатинайкос.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=291699
Та въпроса ми е как така нашите "таланти" не могат да играят титуляри в "А" група да не прегреят и да не ги духне вятара а това момче играе в Примера вкарва гол ,а сега даже започва мач от ШЛ с какво е по различен от нашите момчета?:Д
На пиене явно го бият ,прически имат по хубави от него защо и да не могат да играят като него ?:Д
Много ми е странно как така в България се оправдат едва ли не че ако ги пуснат ще колабират на терена и ги пускат само ако водят с 2 гола в последните 5 мин еми няма как имаме добро първенство без да пускаме млади момчета да играят и да се развиват....
Та така коментирайте ....
Фабрис Олинга
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фабрис Олинга
страшен футболист, и тоз Елизеу също е много добър,незнам Пао ли са слабички ама имам чувството че Малага играят с лекота.Общо взето супер футбол за окото 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
То и Мариян Огнянов се появи в игра за Левски на 15-16 години и вкара два гола, ама...
Това по-скоро са изключения, отколкото някаква тенденция.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:То и Мариян Огнянов се появи в игра за Левски на 15-16 години и вкара два гола, ама...![]()
![]()
Абе изключения друг път виж все повече и повече започват да се появяват 16,17,18 годишни в големите отбори и не само
Нашите вместо да ги пускат чакат да станат на 20 години когато вече няма какво да учат ами не се прави така драги ми треньори ... да гледат малко и да се учат ....
- bilyaletdinov
- Контакти:
Tommi написа:То и Мариян Огнянов се появи в игра за Левски на 15-16 години и вкара два гола, ама...![]()
![]()
Абе не е баш така

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Bartolomej
- Контакти:
къв е тос 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:къв е тос
Прочети малко не пиши просто така да си писал

16 годишен играе в ШЛ а нашите 16 годишни не могат да играят А група да не прегреят и да не колабират ....
bilyaletdinov написа:Tommi написа:То и Мариян Огнянов се появи в игра за Левски на 15-16 години и вкара два гола, ама...![]()
![]()
Абе не е баш такаДавид Алаба би първа дузпа на 1/2-финал в ШЛ , а беше на 19 .
19 години вече е малко по-различно.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Any написа:Bartolomej написа:къв е тос
Прочети малко не пиши просто така да си писал![]()
16 годишен играе в ШЛ а нашите 16 годишни не могат да играят А група да не прегреят и да не колабират ....
Наще играят из фризиорските салони и дискотеки!
Any написа:Tommi написа:То и Мариян Огнянов се появи в игра за Левски на 15-16 години и вкара два гола, ама...![]()
![]()
Абе изключения друг път виж все повече и повече започват да се появяват 16,17,18 годишни в големите отбори и не само
Нашите вместо да ги пускат чакат да станат на 20 години когато вече няма какво да учат ами не се прави така драги ми треньори ... да гледат малко и да се учат ....
Казвам ти, че не е практика 16-17-годишните да са титуляри. Ти за колко 16-годишни момчета, които вече са спечелили титулярно място, се сещаш?