НИКИ МИХАЙЛОВ ОТНОВО С УСПЕХ СРЕЩУ МАРСИЛИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cskaole

НИКИ МИХАЙЛОВ ОТНОВО С УСПЕХ СРЕЩУ МАРСИЛИЯ

Мнениеот cskaole » 20 фев 2009 03:18

Ники Михайлов, голямата звезда, извънземния, най-добрия вратар, който слага в малкото си джобче Буфон, Касияс, Фрай, Чех, Рейна, та дори и г.петков, пак е с успех срещу Олимпик Марсилия. Само и единствено на него се дължи победата на Твенте срещу френския гранд. По последни данни точно той е подвиквал (от резервната скамейка) на играчите на Твенте как да се бранят, за да могат да запазят вратата на холандския отбор суха...С няколко думи - според треньора на Твенте, Мишел Платини и Ерик Геретс (треньор на Олимпик), и най-вече журналистите от едно българско спортно радио, Ники Михайлов е бил в основата на победата на холандците над третия във френското първенство.
Според достоверни източници, на трибуните на Стад Велодром са присъствали емисари на Челси, Барселона, Интер, Реал Мадрид, както и представители от марсиянската висша лига да наблюдават изявите на талантливия български вратар. След края на мача се е заформило страхотно меле между скаутите на гореизброените, защото всеки е искал да вземе звездата в отбора си. Като най-дейни, според очевидци (непотвърдена информация от пресцентъра на Твенте), са били емисарите от Марсиянска 1-а Лига, малко известен у нас и по света отбор с име $И@фхс$#л, които са набили останалите делегати, облъчили са ги с лека радиация и съответно са предложили на Твенте сумата от 787 милиярда марсиянски жвкраковци, които по днешен курс на БНБ се изчисляват на около 8 трилиона лева за звездата на българския футбол. По непотвърдени данни, инопланетяните настояват трансфера да се осъществи не по-скоро от 2078 година, когато според тях надеждата на българския футбол ще е напълно готова за игра на терен. Преговорите продължават. Очаквайте подробности..........

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Re: НИКИ МИХАЙЛОВ ОТНОВО С УСПЕХ СРЕЩУ МАРСИЛИЯ

Мнениеот rocknrolla » 20 фев 2009 06:08

Нещо си слънчасал след екскурзията до Солун онзи ден.http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=69541
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 20 фев 2009 08:39

Защо статията е озаглавена така? Кой пише тези работи не знам. Навярно глвозамаяните левскарски журналисти от gong.bg. Когато Ники Михайлов стане титуляр в Твенте и особено в Ливърпул да измести Рейна, аз който съм на 40 години и никога не тренирал какъвто и да е спорт ще стана титулярен вратар в Берое Стара Загора.
ВДинев

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 20 фев 2009 08:47

:lol: :mrgreen:
Последна промяна от Deliba6 на 20 фев 2009 09:06, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 20 фев 2009 08:49

Гледах вчера мача и мога да ви кажа, че вратарчето на "Твенте" ги спаси най-малко 6-7 пъти с блестящите си реакции. Михайлов няма никакъв шанс за титуляр!!!
А иначе не разбирам злобата на титуляра на темата. Какъв ти е проблема? Бий злобарка! Ще ти олекне!!!
П.П. Като гледам кога те е напушило да си излееш мъката, да те питам... Тея марсианци да не са контактували първо със задника ти?
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 20 фев 2009 10:49

Лилчо Арсов е доста по-добър в момента от малкия перукер...Изобщо,сравнението ми е малко тъпо,защото Лилчо винаги си е бил класен вратар.Малката перука се изявява ,май,само като разводач на фотомоделки... :mrgreen:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 20 фев 2009 17:29

Пък аз се спуках от смях :D :lol: и немога да разбера какво толкова се връзвате на това,че да же и на личностни обиди го ударихте

Върни се в “Футбол - Свят”