Сеп Блатер иска да премахне дузпите, излъчващи победител
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Сеп Блатер иска да премахне дузпите, излъчващи победител
Тоя, Блатер съвсем изкука, нали това е както се казва черешката на тортата във футболния спор.С тия нелогични експерименти които си правят от време на време направо развалят футболното удоволствие,както преди с този златен,сребърен гол.Не знам кой как мисли,според мен не е правилно да се премахнат дузпите.
Re: Сеп Блатер иска да премахне дузпите, излъчващи победител
Аз пък съм за подобна промяна. Може дузпите да са като в хокея - нападателят тръгва от центъра срещу вратаря и това е. Или пък още по-екзотичен вариант - от центъра тръгват двама нападатели срещу вратар и един защитник. Тези два варианта съдържат много повече футболни елементи и дух, от колкото сегашния вариант на дузпите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
а дузпите с какво ще се заместят...жребия да не е по добре както е било в миналото. дузпата има поне някакъв футболен и техничен елемент
- Red Warrior
- Контакти:
Само чрез дузпите може да се види според мен психическата издръжливост на отборите. Най ми е било кеф когато финалите завършват с дузпи.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
Ще е грешка ако ги махнат.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

Хаха и как си представяш играчи бягали 2 часа, че и повече после да имат сили за някакво свястно отиграване.
- C'mon Chelsea
- Контакти:
vaskonti написа:Аз пък съм за подобна промяна. Може дузпите да са като в хокея - нападателят тръгва от центъра срещу вратаря и това е. Или пък още по-екзотичен вариант - от центъра тръгват двама нападатели срещу вратар и един защитник. Тези два варианта съдържат много повече футболни елементи и дух, от колкото сегашния вариант на дузпите.

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/45/7C/001378937744457c.jpg[/wrapimg]
По-добре да бият по 5 корнера без вратар и които повече гола вкара той да продължава 

Без дузпи няма да е интересно !
Аз съм да се премахнат но само при едно условие,след това време вече се играе до гол ако ще да играят още 50 часа.